mtmt 24.05.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Witam,czy zamiast murowania komina można zastosować stalową rurę biegnącą bezpośrednio ze szczytu kominka? Widziałem takie rozwiązania w przypadku stosowania pieców kominkowych. Myślę o czymś takim ponieważ komin będzie u mnie w środku salonu, więc chciałbym aby zajmował jak najmniejszą przestrzeń.Czy przewód kominowy może biec na początku poziomo na odleglosci 1.2m? I czy jeśli w projekcie mam już wrysowany komin w określonym miejscu to czy mogę go przesunąć o 1.5 metra od miejsca projektowanego? (oczywiście fundament też byłby dostosoany do nowego miejsca komina). Dodam że dom będzie o konstrukcji szkieletowej Pozdrawiam,Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 26.06.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Podstawowe pytanie:Czy ten kominek ma ogrzewać ten salon czy to ma być tylko bajer! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 02.07.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 http://img115.imageshack.us/img115/3996/dsc025295ew.jpgto u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts