Dorota2 24.05.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Mam polozone kamienie wokol domu, firma budowlana je kladla i nie polozyla nic pod kamyki i teraz jest na niej wysoka trawa i perz. Probowalam wyrwac ja,ale nie mozna jej nawet ruszyc,tak siedzi mocno. Czym moge polac te trawe? Jak ja zlikwidowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 24.05.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Mam polozone kamienie wokol domu, firma budowlana je kladla i nie polozyla nic pod kamyki i teraz jest na niej wysoka trawa i perz. Probowalam wyrwac ja,ale nie mozna jej nawet ruszyc,tak siedzi mocno. Czym moge polac te trawe? Jak ja zlikwidowac? polecam round-up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota2 24.05.2006 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts