Danka z Poznania 11.06.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Te drzwi mnie zauroczyły . Mamy podobny gust Też wybrałam biały witraż Tylko dzisiaj dostałam wycenę i mnie przybiło. Bardzo proszę podaj mi firmę od tych drzwi . Cenę na priw. lub jak będzie wygodnie . Dzięki ...Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiula_81 14.06.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Piękne drzwi!!! Mogę się dowiedzieć jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiula_81 14.06.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 O cenę jak można to też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daber1980 18.06.2008 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Drzwi są z firmy Euronord http://www.euronord.com.pl/ Trochę żałuję, że uparłem się na otwierane na zewnątrz, ale trudno Cena całkiem przyzwoita - 5875 brutto z montażem. Za tyle to w Gerdzie można dostać same drzwi jedynie Drzwi są z włókna szklanego. Kze: Ocieplilismy tylko 5cm, z tego względu iż ściany zostały wykonane w technologii 1-warstwowej (a wszystko to przez te zawirowania na rynku mat. bud. w tamtym roku! ), jednak jakoś nas taka ściana nie przekonuje, to daliśmy styropian. 10cm nie daliśmy ponieważ i tak już przekroczylismy max. szerokość budynku określona w WZ. Również okna byłyby za głęboko osadzone, bo nie wzięliśmy tego wcześniej pod uwagę. W tym momencie sciana, nie licząc tynku i pucu, który dopiero dojdzie, ma pewnie ok 42cm. Poza tym jakaś różnica w przenikalności ciepła pomiędzy twardym a miękkim styropianem chyba też jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daber1980 18.06.2008 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Aha, na podłogę oczywiśce 2x po 5 cm. Podbitkę zaczęliśmy ot tak, bo akurat człowiek, polecony przez naszego kierownika budowy, miał wolny termin. A że robi sam praktycznie wszystko, to mu zejdzie nawet do 2 m-cy (jeszcze swoją pasieką musi się zając od czasu do czasu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.07.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Skoro ścian 1W to rozumiem czemu tylko 5cm styro... Ja mam 2W (25pth i 15cm styro), ale na podłodze mam 2x 6cm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts