januszek 05.03.2003 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 wczoraj chciałem kupić zestaw hydroforowy za radą muratora cena takowego z leszczyńskiej fabryki wynosi 240 złteraz proszę muratora aby za tą cenę kupił mi ten zestaw (dorzucę jeszcze czapkę gruszek)to ja januszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.03.2003 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 januszek,a może idź już na emeryturę,bo zaczynasz być monotematyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 09.03.2003 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2003 Januszek ma rację. Nie ma nic gorszego i bardziej denerwującego niż błędy w wyglądających na wyczerpujące artykułach. Murator zapomniał o czymś co jest standardem w prasie medycznej - o recenzji artykułu przez drugą osobę (zazwyczaj autorytet w temacie) i korekcie autorskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.03.2003 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 A kto jest takim autorytetem w temacie cen, Bartt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_kraków 18.05.2003 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2003 Tu nie trzeba autorytetów. Redakcja po prostu nie sprawdza prawdziwości publikowanych cen. A firmy mają reklamę.....Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.05.2003 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 dokładnie , wiele cen podanych w muratorze to jakis kosmiczne bzdury:smile: napisane chyba ot tak...pod dyktando Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 21.05.2003 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2003 W końcu to sponsorzy Muratora, dlatego niestety Murator robi im dodatkową reklamę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ipm111 28.05.2003 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 I patrzcie, jak chciałem muratorowi dać sposób na rozwiązanie kwestii informacji cenowych to nie bardzo chcieli. Mam nadzieję, że tylko nie dostrzegli tej możliwości w mojej propozycji. Ale Wam wszystkim dawno już taką możliwość daliśmy. Na dole - odpowiedni link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docieplenia 18.07.2003 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 I patrzcie, jak chciałem muratorowi dać sposób na rozwiązanie kwestii informacji cenowych to nie bardzo chcieli. Mam nadzieję, że tylko nie dostrzegli tej możliwości w mojej propozycji. Ale Wam wszystkim dawno już taką możliwość daliśmy. Na dole - odpowiedni link. gdzie ten link??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 19.07.2003 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2003 gdzie ten link??? Zapewne chodzi o stronę autora postu http://www.budowlanka.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buhaj 05.07.2005 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Ja też poproszę o namiary na ten hydrofor.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.07.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Może to był jakiś specjalny hydrofor. Kochana Redakcjo Ponieważ większość tego typu urządzeń jest sprzedawana przez sieci handlowe, które wymagają od dostwaców stosowania numeracji EAN. W Polsce jest to zwykle numer EAN-13 (ten pod kodem kreskowym). Identyfikuje on w sposób jednoznaczny towar. Tzn. jeżeli jest rodzina hydroforków, to każdy hydroforek w rodzinie ma inny numerek. Proponuję w następnym rankingu towarów tego typu podawać numerek EAN. To tylko 13 cyfr, a nie będzie tego typu nieporozumień. Można jeszcze zrobić dopisek: "Cena sugerowana przez producenta" i będzie miała Redakcja szanowna tyły kryte . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts