AxLe 24.05.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Ponieważ ruszyłem z budową nie biorę w tym roku urlopu. Pomyślałem jednak aby zafundować choćby tygodniowy wypad żonie i synowi. Nie ukrywam że szukam czegoś taniego . Jezeli macie namiary na jakąś fajną kwaterę to poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate01 24.05.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 z kwaterą nie doradzę, mieszkam blisko i robimy jednodniowe wypady, z pracy byłam w kilku hotelach (ale nie znam cen, pewnie drogo) natomiast mogę zarekomendować świetną restaurację, blisko Gubałówki, niezbyt drogą (pełny obiad 2-daniowy z deserem, kawą dla 2 osób ok. 50 - 60 zł) - ADAMO! szczerze polecamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AxLe 25.05.2006 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 No to jeść mają już gdzie. tylko żeby mogli się jeszcze gdzieś przespać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate01 25.05.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 myślę, że kwaterę znaleźć to mniejszy problem - przy każdej drodze stoją naganiacze .... a dobrze zjeść już trudniej ale oczywiście nie muszą skorzystać z mojej rady - choć dużo stracą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
al1 26.05.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Z tego co pamiętam (no i z doświadczenia rzecz jasna) tanie noclegi były w miejscowości Ząb koło Zakopanego, no i na Gubałówkę bliziutko - można sie przespacerować. Niestety nie pamiętam nazwiska gospodarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 26.05.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Bialka Tatrzanska moze byc?? Jezeli pasuje sluze namiarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts