lewakk 24.05.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 wczoraj w dodatku rzeczpospolitej, który chyba się nazywa "świat", na jednej ze stron przeczytałem zdanie możliwe że nie cytuję dokładnie "Europę po dyskusji o aborcji, eutanazji, homoseksualiźmie czeka dyskusja o prawach pedofili", może ktoś ma ten dodatek i zacytuje dokładnie..... ciekawostka jeszcze w 1991 r. wg WHO - homoseksualizm to choroba, co czeka nas za 15 lat??? o prawach pedofili....., rozumiem że w przyszłości także czeka nas kolejka do dyskusji o nekrofili, zoofili... i itd homoseksualizm, pedofilia, heteroseksualizm, nekrofila, zoofilia, jako zwykły sposób zachowań seksualnych mają mieć rozumiem równe prawa.... pozostawiam bez komentarza, ciekaw jestem opinii gdybym kogoś uraził przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 24.05.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Czyzbys mial problem z ...filia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 24.05.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 lewakk wydaje mi się ze twój nick obrał przez pomyłke zły kierunek powiniwn być raczej prawakk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 24.05.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Dla mnie chore jest stawianie homoseksualizmu(orientacji seksualnej-tam gdzie obie strony godzą się na taki seks/uczucie) na równi z pedofilią(zboczeniem-gdzie tylko jedna strona jest w pełni świadoma tego co robi i to wykorzystuje w celu osiągnięcia własnej korzyści). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 24.05.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 A dla mnie chora jest obluda , np. ktos rozprawia o wartosciach , a zarazem oferuje napisanie prac mgr za pieniadze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 24.05.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 A dla mnie chora jest obluda , np. ktos rozprawia o wartosciach , a zarazem oferuje napisanie prac mgr za pieniadze . ktoś z forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 24.05.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 ReziTak z forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 25.05.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 A dla mnie chora jest obluda , np. ktos rozprawia o wartosciach , a zarazem oferuje napisanie prac mgr za pieniadze . No ale chyba pedofilia, zoofilia i inne filie wyżej wymienione to większe "zbrodnie" niż pisanie mgr za pieniądze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 25.05.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Prawowierny muzułmanin może odbywać stosunki z owcą - pod warunkiem że później jej nie zje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 25.05.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Prawowierny muzułmanin może odbywać stosunki z owcą - pod warunkiem że później jej nie zje. Ale to nie jest niemoralne, bogus. Byle tylko po wszystkim nie napisał za nią pracy magisterskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 25.05.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 A dla mnie chora jest obluda , np. ktos rozprawia o wartosciach , a zarazem oferuje napisanie prac mgr za pieniadze . I wypłoszyłeś go... Przy okazji, a co z poligamią? Moralne i normalne to czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.05.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 e tam, wróci innym nickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 25.05.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Ciekawe kto nie zalapal o kogo chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 25.05.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Ciekawe kto nie zalapal o kogo chodzi ? ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 25.05.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Pewnie dlatego , ze nie uprawiam zoofilii , nie moge napisac jasniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 25.05.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Pewnie dlatego , ze nie uprawiam zoofilii , nie moge napisac jasniej . powyższa wypowiedź nie służy "nabijaniu licznika" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 25.05.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Prawowierny muzułmanin może odbywać stosunki z owcą - pod warunkiem że później jej nie zje. Ale to nie jest niemoralne, bogus. Byle tylko po wszystkim nie napisał za nią pracy magisterskiej .............http://pclab.pl/modules/XForum/images/smilies/hahaha.gif........... ....miejcie litość..... e tam, wróci innym nickiem ..teraz ciężki czas, terminy obron napięte... wicie rozumicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 25.05.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 ktoś mnie oświeci na priv czy będe zył w nieświadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 25.05.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 ktoś mnie oświeci na priv czy będe zył w nieświadomości ja tez nie wiem o co lata. o kogo raczej. Któż dopuscił się tej zbrodni?? A czy ta osoba pisze, czy ma pisaną pracę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 25.05.2006 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 A dla mnie chora jest obluda , np. ktos rozprawia o wartosciach , a zarazem oferuje napisanie prac mgr za pieniadze . LUC wątek kto co robi w życiu jest w innym miejcu.... a swoją drogą jako forumowy INKWIZYTOR o czystym sumieniu, powinienś zauważyć że pewien m znany z dyskusji o korupcji i niepraworządności rządu w innym miejscu rozprawia jak oszukać urząd skarbowy.... inny n w jednym miejscu pisze o bezpieczenstwie jazdy a dawno dawno temu rozprawiał o tym jak uwiebia szybką jazde autem, syn szwagra dziś przyznał się że ściągał, chyba powinienem zadzwonić do dyrektora szkoły.... swoją drogą z dziwnych powodów wątek został zaspamowany.... ciąg dalszy jest też oczywisty może mnie też ktoś na priv poinformuje o co chodzi???? ja tylko napisałem co było napisane w rzeczpospolitej, jeśli forum muratora to nie miejsce na rozmowy tego typu, to przepraszam ponownie..... choć wyborcza już rozpoczęła temat... prawa dla pedofili, a to co jest w rzeczpospolitej to tylko stwierdzenie faktu http://miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,3273973.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts