Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co czeka Europę??

lewakk

Recommended Posts

wczoraj w dodatku rzeczpospolitej, który chyba się nazywa "świat", na jednej ze stron przeczytałem zdanie możliwe że nie cytuję dokładnie "Europę po dyskusji o aborcji, eutanazji, homoseksualiźmie czeka dyskusja o prawach pedofili", może ktoś ma ten dodatek i zacytuje dokładnie.....

ciekawostka jeszcze w 1991 r. wg WHO - homoseksualizm to choroba, co czeka nas za 15 lat???

o prawach pedofili....., rozumiem że w przyszłości także czeka nas kolejka do dyskusji o nekrofili, zoofili... i itd

homoseksualizm, pedofilia, heteroseksualizm, nekrofila, zoofilia, jako zwykły sposób zachowań seksualnych mają mieć rozumiem równe prawa....

pozostawiam bez komentarza, ciekaw jestem opinii

gdybym kogoś uraził przepraszam

• Odpowiedzi 117
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dla mnie chore jest stawianie homoseksualizmu(orientacji seksualnej-tam gdzie obie strony godzą się na taki seks/uczucie) na równi z pedofilią(zboczeniem-gdzie tylko jedna strona jest w pełni świadoma tego co robi i to wykorzystuje w celu osiągnięcia własnej korzyści).

Prawowierny muzułmanin może odbywać stosunki z owcą - pod warunkiem że później jej nie zje.

Ale to nie jest niemoralne, bogus. Byle tylko po wszystkim nie napisał za nią pracy magisterskiej :-?

.............http://pclab.pl/modules/XForum/images/smilies/hahaha.gif...........

....miejcie litość..... :lol: :lol: :lol:

e tam, wróci innym nickiem :D

..teraz ciężki czas, terminy obron napięte... wicie rozumicie...

A dla mnie chora jest obluda , np. ktos rozprawia o wartosciach , a zarazem oferuje napisanie prac mgr za pieniadze .

:o :o :o

LUC wątek kto co robi w życiu jest w innym miejcu....

a swoją drogą jako forumowy INKWIZYTOR o czystym sumieniu, powinienś zauważyć że pewien m znany z dyskusji o korupcji i niepraworządności rządu w innym miejscu rozprawia jak oszukać urząd skarbowy.... inny n w jednym miejscu pisze o bezpieczenstwie jazdy a dawno dawno temu rozprawiał o tym jak uwiebia szybką jazde autem, syn szwagra dziś przyznał się że ściągał, chyba powinienem zadzwonić do dyrektora szkoły....

swoją drogą z dziwnych powodów wątek został zaspamowany....

ciąg dalszy jest też oczywisty

może mnie też ktoś na priv poinformuje o co chodzi????

ja tylko napisałem co było napisane w rzeczpospolitej, jeśli forum muratora to nie miejsce na rozmowy tego typu, to przepraszam ponownie.....

choć wyborcza już rozpoczęła temat... prawa dla pedofili, a to co jest w rzeczpospolitej to tylko stwierdzenie faktu

http://miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,3273973.html