Dropsiak 25.05.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Gręgus daj spokój!! Nie zachowuj sie jak Dulska!!! Poruszone sprawy są wazne, ale wiesz....pamiętasz to o oku, źdzble i belce????? To z Biblii ....... Jak się chce odnawiac moralnie oraz etycznie to najlepiej zaczynac od własnego podwórka, przynajmniej ja tak uwazam ale nie ja to wymysliłam /zło jest zło/.....a koledzy tylko subtelnie przypominają :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 25.05.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 choć wyborcza już rozpoczęła temat... prawa dla pedofili, a to co jest w rzeczpospolitej to tylko stwierdzenie faktu lewakk chcesz o tym porozmawiać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 25.05.2006 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Rezi ja chciałem podyskutować, ale jak widać inni nie chcą.... będą na pewno wkrótce to dyskutować w wyborczej.... więc mogę tylko przewidzieć charakter tej dyskusji.... obym się mylił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 25.05.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Lewakk Wyborcza jaka jest, taka jest, ale tego Misiaczka jednoznacznie potępiła. Był taki duży artykuł o nim w dodatku Wysokie Obcasy, opatrzony komentarzami seksuologów i psychologów i wszyscy wypowiadali się jednoznacznie - to jest zboczenie i doprawianie (przez Misiaczka) teorii o dobrej pedofilii jest bardzo niebezpieczne. Ale to cwaniak: nie łamie prawa, jego wypowiedzi są sformułowane w ten sposób, że nie można się przyczepić. W tym artykule z tego, co pamiętam, pisano że policja obserwuje tę stronę i czeka na jakiś sygnał, żeby faceta dorwać. I mam nadzieję, że dorwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 25.05.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 ja tylko napisałem co było napisane w rzeczpospolitej, jeśli forum muratora to nie miejsce na rozmowy tego typu, to przepraszam ponownie..... choć wyborcza już rozpoczęła temat... prawa dla pedofili, a to co jest w rzeczpospolitej to tylko stwierdzenie faktu Co tak wasza wielebnosc przeprasza "ponownie" ? Rozumiem niepokoj sluzbowy , jaki dobrodziej przezywa, ale pragne zwrocic uwage, ze wypowiedzi nafaszerowanych slowem poboznym Wszechpolakow sa rownie zlowróżebne , jesli jeszce nie bardziej. Pedofilia , zoofilia , homoseksualizm to zly margines ludzkosci bedacy w niej od zarania, ale od czego na szczescie jakos ta ludzkosc przez tysiaclecia nie wyginela, natomiast faszysci nawywijali juz co niemiara. Nie wiekszy to zatem strach bac sie tej nibykatolickiej innosci i w imie milosierdzia bic przyslowiowego Zyda, ryczac przy tym , ze Polska tylko dla Polakow a odium bezradnosci i wlasnej impotencji, rowniez tej umyslowej, zwalac na myslacych inaczej.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 25.05.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Rezi ja chciałem podyskutować, ale jak widać inni nie chcą.... będą na pewno wkrótce to dyskutować w wyborczej.... więc mogę tylko przewidzieć charakter tej dyskusji.... obym się mylił... jestem bardzo tolerancyjny ... mogę rozmawiac na temat homoseksualizmu choc uważam że nie ma oczym bo problem wg mnie nie istnieje i nie uważam tego za chorobe ale jezaeli oczekujesz od ojca córki i syna -dzieci które kocha ponad zycie ze będzie rozmawiał spokojnie na temat pedofili to wybacz ale jest to ponad moje siły utrzymania emocji w stanie równowagi. oczekjesz ze ktoś napisze że sex z zwięrzętami jet normalny ?? nie myl tolerancji z uznaniem czegoś za norme , sa to dwie różne sprawy i nie uważam ze każdy temat nadaje się na dyskusje na tym forum poprzez emocje jakie wzbudza i fakt że potrafi dzielić ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 25.05.2006 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Wojtek, Rezi... ja tylko piszę że w dodatku rzeczpospolitej jest takie haslo... że Europę po dyskusji o aborcji, eutanazji, homoseksualiźmie czeka dyskusja o prawach do pedofili.... zauważcie że to zdanie pada w rzeczpospolitej może ktoś ma ten dodatek??? Swiat się nazywa... albo pożycze po weekendzie od kolegi jak nie wyrzucił i prześle wam na priv jestem zszokowany, bo nie rozumiem co to znaczy???? jaka dyskusja???? jakie prawa????? to uwłaczające że ktoś zrównuje pedofilie z homo..., każdy myśli co chce o homo, ale jednak tu jest pełna świadoma zgoda obu stron na takie czy inne kontakty.... ich sprawa, każdy robi co chce pod warunkiem że inni na tym nie tracą...., ich prawo!!!!!!!! co tu do tego ma młodzież wszechpolska??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.05.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Europę czeka - wiem!!! - dyskusja Pewnie niejedna jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 25.05.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 LewakkA moze , jako zalozyciel watku , okreslibys sie co myslisz o kazdej z ...filii z osobna lub o wszystkich razem . Podyskutowalibysmy wtedy . ReziCzy w dalszym ciagu potrzebujesz tego priva ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 25.05.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 25.05.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 młody na forum jestem i chyba wszytkiego nie złapałem albo nieuważnie czytam między wierszami - ale czasami stram sie nie czytać wszystkiego by nie zwariowac luc thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 25.05.2006 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Wojtek, Rezi... ja tylko piszę że w dodatku rzeczpospolitej jest takie haslo... że Europę po dyskusji o aborcji, eutanazji, homoseksualiźmie czeka dyskusja o prawach do pedofili.... zauważcie że to zdanie pada w rzeczpospolitej może ktoś ma ten dodatek??? Swiat się nazywa... albo pożycze po weekendzie od kolegi jak nie wyrzucił i prześle wam na priv jestem zszokowany, bo nie rozumiem co to znaczy???? jaka dyskusja???? jakie prawa????? to uwłaczające że ktoś zrównuje pedofilie z homo..., każdy myśli co chce o homo, ale jednak tu jest pełna świadoma zgoda obu stron na takie czy inne kontakty.... ich sprawa, każdy robi co chce pod warunkiem że inni na tym nie tracą...., ich prawo!!!!!!!! co tu do tego ma młodzież wszechpolska??? I ty naprawde wierzysz w o co pisza gazety???? Przed wizyta B16 na dodatek???? Siedze w tym po uszy i wiem jak wyglada kreowanie rzeczywistosci w prasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 25.05.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Siedze w tym po uszy i wiem jak wyglada kreowanie rzeczywistosci w prasie Opowiedz nam o tym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 25.05.2006 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Siedze w tym po uszy i wiem jak wyglada kreowanie rzeczywistosci w prasie Opowiedz nam o tym . Gazet nie czytasz?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 25.05.2006 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Czytam . Liczylem jednak , ze opiszesz nam jak to wyglada od kuchni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 26.05.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Czytam . Liczylem jednak , ze opiszesz nam jak to wyglada od kuchni . Jak to nie wiesz... Walš tłuczkami w kotlety, a wychodzš klopsy... I dajš rady dziewicom "lepiej dać chłopakom niż robakom"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 26.05.2006 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Poruszone sprawy są wazne, ale wiesz....pamiętasz to o oku, źdzble i belce????? To z Biblii ....... Jak się chce odnawiac moralnie oraz etycznie to najlepiej zaczynac od własnego podwórka, przynajmniej ja tak uwazam ale nie ja to wymysliłam /zło jest zło/.....a koledzy tylko subtelnie przypominają :) pozdrawiam rozumiem że Ty i koledzy zawsze zaczynają to co mówisz od siebie???? co widać po powyższej dyskusji!!!!! ale odchodząc od dyskusji z inkwizytorami, którzy jedyne co potrafią to perorować o innych..... ale dziękuję na każdym forum są potrzebni Ci którzy widzą źdzbła w oczach innych mam już ten dodatek tekst brzmi: "kraje zachodnie czeka dyskusja na temat legalizacji pedofili podobna do tej jaka dotyczyła związków gejów, aborcji i eutanazji" za rzeczpospolitą na następnej stronie szczera dyskusja pod tytułem "Ojcowie są niepotrzebni" rozmawia JĘdrzej Bielecki z Anne-MArie Thus .... Przecież dzieci potrzebują ojca Dlaczego miałyby go potrzebować? Wystarczy że w ich otoczeniu pojawia się stale mężczyźni, mój ojciec, brat. W ten sposób mogą poznać męski punkt widzenia. Przecież w wielu małżeństwach heteroseksualnych dzieci widzą ojca tylko w niedzielę, tak jest zapracowany. Wy dzielicie się rolami? Nie, obie jesteśmy bardzo kobiece. I do obu nasze dzieci mówią "mamo". Zmieniają tylko intonację, aby było wiadomo o którą chodzi Nie mam zamiaru niczego komentować ani pozytywnie ani negatywnie, po prostu moze ktoś wie co ma być legalizowanego dla pedofili czy jak to wyborcza nazwała boylover Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 26.05.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Poruszone sprawy są wazne, ale wiesz....pamiętasz to o oku, źdzble i belce????? To z Biblii ....... Jak się chce odnawiac moralnie oraz etycznie to najlepiej zaczynac od własnego podwórka, przynajmniej ja tak uwazam ale nie ja to wymysliłam /zło jest zło/.....a koledzy tylko subtelnie przypominają :) pozdrawiam rozumiem że Ty i koledzy zawsze zaczynają to co mówisz od siebie???? co widać po powyższej dyskusji!!!!! (....) ja się staram, czego i tobie zyczę (..) ale odchodząc od dyskusji z inkwizytorami, którzy jedyne co potrafią to perorować o innych..... ale dziękuję na każdym forum są potrzebni Ci którzy widzą źdzbła w oczach innych Ja bym cię inkwizytorem nie nazwała /choc widzę, ze masz ciagoty/ ale skoro sam samokrytycznie...to cóz.... I sugerujesz, ze te rolę widzacego źdżbła ty tak pro publico bono przyjmujesz wzruszyłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 26.05.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 (...) gdybym kogoś uraził przepraszam Czyżby kolega sugerował, że ktoś z forumowiczów jest zoofilem, nekrofilem lub pedofilem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.05.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Nie mam zamiaru niczego komentować ani pozytywnie ani negatywnie, po prostu moze ktoś wie co ma być legalizowanego dla pedofili czy jak to wyborcza nazwała boylover Odnosze wrazenie , ze czekasz na wazne dla siebie niusy . A moze tak , dla zabicia czasu , opowiesz nam swoja historie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts