lewakk 26.05.2006 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Drops podziękowania były dla Ciebie, widać powyżej że zawsze od siebie zaczynasz, dobrze że oceniasz innych, gratuluje..... a o inkwizycji to inny kolega jest expertem...., dziwnie nerwowi niektórzy tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 26.05.2006 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 gdyby ktoś chciał (poza ocenianiem innych) skomentować to w rzeczpospolitej w poniedziałkowym dodadku świat napisano, co o tym myślicie "kraje zachodnie czeka dyskusja na temat legalizacji pedofili podobna do tej jaka dotyczyła związków gejów, aborcji i eutanazji" za rzeczpospolitą na następnej stronie szczera dyskusja pod tytułem "Ojcowie są niepotrzebni" rozmawia JĘdrzej Bielecki z Anne-MArie Thus .... Przecież dzieci potrzebują ojca Dlaczego miałyby go potrzebować? Wystarczy że w ich otoczeniu pojawia się stale mężczyźni, mój ojciec, brat. W ten sposób mogą poznać męski punkt widzenia. Przecież w wielu małżeństwach heteroseksualnych dzieci widzą ojca tylko w niedzielę, tak jest zapracowany. Wy dzielicie się rolami? Nie, obie jesteśmy bardzo kobiece. I do obu nasze dzieci mówią "mamo". Zmieniają tylko intonację, aby było wiadomo o którą chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 26.05.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 wczoraj w dodatku rzeczpospolitej, który chyba się nazywa "świat", na jednej ze stron przeczytałem zdanie możliwe że nie cytuję dokładnie "Europę po dyskusji o aborcji, eutanazji, homoseksualiźmie czeka dyskusja o prawach pedofili", może ktoś ma ten dodatek i zacytuje dokładnie..... ciekawostka jeszcze w 1991 r. wg WHO - homoseksualizm to choroba, co czeka nas za 15 lat??? o prawach pedofili....., rozumiem że w przyszłości także czeka nas kolejka do dyskusji o nekrofili, zoofili... i itd homoseksualizm, pedofilia, heteroseksualizm, nekrofila, zoofilia, jako zwykły sposób zachowań seksualnych mają mieć rozumiem równe prawa.... pozostawiam bez komentarza, ciekaw jestem opinii gdybym kogoś uraził przepraszam Po tych wszystkich dyskusjach, to czeka nas juz tylko dyskusja o prawach onanistów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 27.05.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 (...) gdybym kogoś uraził przepraszam Czyżby kolega sugerował, że ktoś z forumowiczów jest zoofilem, nekrofilem lub pedofilem? i w dodatku sklerotycznym /lub tępym/, bo kopiuje nam x razy to samo????? :) ps. Tak jest Gręgusiu, nalezy zaczynac od siebie, ponieważ wszelkie cenzurki wystawiane przez Dulskich brzmią niewiarygodnie, nie sądzisz? Poza tym to przez własnie hipokrytów którzy u siebie nie dostrzegaja belki mozna poczytac rózne rzeczy, chociażby w dyskusji o Kodzie. Powiedz nam jeszcze z kim i o czym chcesz dyskutować? Chyba na serio nie spodziewałes sie tu znaleźc zwolenników dewiacji? Sprawa jest oczywista, chyba że to TY chcesz wystapić w obronie tychze ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 27.05.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 co tam Europa?! a co czeka nas?http://foto.onet.pl/upload/42/45/_603158_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.05.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Ło matko.. Może jednak trzeba pakować walizki zamiast pieniądze w budowę Ciekawe jakby wyglądał rządek z podpisem "społeczeństwo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 27.05.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Nie chce Cie martwic , ale jaki narod - taki rzad . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 27.05.2006 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Jak się chce odnawiac moralnie oraz etycznie to najlepiej zaczynac od własnego podwórka taj jak widać powyżej po Twoich postach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 27.05.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 (...) gdybym kogoś uraził przepraszam Czyżby kolega sugerował, że ktoś z forumowiczów jest zoofilem, nekrofilem lub pedofilem? i w dodatku sklerotycznym /lub tępym/, bo kopiuje nam x razy to samo????? :) ps. Tak jest Gręgusiu, nalezy zaczynac od siebie, ponieważ wszelkie cenzurki wystawiane przez Dulskich brzmią niewiarygodnie, nie sądzisz? Poza tym to przez własnie hipokrytów którzy u siebie nie dostrzegaja belki mozna poczytac rózne rzeczy, chociażby w dyskusji o Kodzie. Powiedz nam jeszcze z kim i o czym chcesz dyskutować? Chyba na serio nie spodziewałes sie tu znaleźc zwolenników dewiacji? Sprawa jest oczywista, chyba że to TY chcesz wystapić w obronie tychze ????? A mnie się wydaje, że lewakkowi chodziło o cos zupełnie innego - ze sam pomysł dyskusji na temat legalizacji pedofilii, zoofilii itd jest przerazający. Nie wspominając już o samuch dewiacjach. I nie bardzo wiem, czemu jest tak atakowany tutaj. Ta kłótnia jest chyba jakims nieporozumieniem. Wszyscy twierdzą że te "filie" sa złe... w czym więc problem. Chodzi o to, zeby każdy pilnował swojego podwórka? Ok, ale tak samo może mysleć wspominany w artykule "boylower" On też mówi o swoim "podwórku" i chce legalizacji swoich "uczuć". A chyba nie powinnismy stwierdzić "to jego działka, niech robi co chce", tylko głośno wyrazic swój sprzeciw. Choć może na ten temat nawet nie warto rozmawiać. Milczenie powinno byc najbardziej sugestywnym komentarzem Swoją drogą ten artykul o pomyśle legalizacji pedofili jest obrzydliwy mam nadzieję, że złapią tego gnoja i koledzy w więzieniu życ mu nie dadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 27.05.2006 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 gdyby jednak ktoś chciał porozmawiać o problemie, a nie tylko jak powyżej zajmować się ocenianiem innych to 1 sukces pedofili już jesthttp://serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34266,3193836.htmlnie zostało to uznane za akt gwałtu, a przecież niewątpliwie seks z dziećmi jest wbrew ich woli.....co więcej facet się odwołujehttp://www.kidprotect.pl/newsy/?cat=0&item=1092 jestem zdziwiony że wątek dziwnie się toczy, moja negatywna ocena różnego pedofilii jest potęgowana strachem gdy czytam że pedofilia ma być legalizowana.... niby co ma być legalizowane??? nikomu to nieprzeszkadza????? dziś protestuje się przeciwko różnym sprawom a opiniotwórcze pisma po prostu piszą o legalizacji pedofili.... szok, a tu Lepper i Dropsiak o kimś, dzieci nie macie???? Nie boicie się?? zapraszam wszystkich zainteresowanych problemem a nie opluwaniem siebie nawzajem i jakimś gregmeną czy lepperem na strone, zapraszam do dyskusji na http://www.kidprotect.pl na forum, można podyskutować z ciekawymi ludźmi, także ze mną, bez opluwania innych http://www.kidprotect.pl/forum/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 27.05.2006 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 A mnie się wydaje, że lewakkowi chodziło o cos zupełnie innego - ze sam pomysł dyskusji na temat legalizacji pedofilii, zoofilii itd jest przerazający. Nie wspominając już o samuch dewiacjach. I nie bardzo wiem, czemu jest tak atakowany tutaj. Ta kłótnia jest chyba jakims nieporozumieniem. Wszyscy twierdzą że te "filie" sa złe... w czym więc problem. Chodzi o to, zeby każdy pilnował swojego podwórka? Ok, ale tak samo może mysleć wspominany w artykule "boylower" On też mówi o swoim "podwórku" i chce legalizacji swoich "uczuć". A chyba nie powinnismy stwierdzić "to jego działka, niech robi co chce", tylko głośno wyrazic swój sprzeciw. Choć może na ten temat nawet nie warto rozmawiać. Milczenie powinno byc najbardziej sugestywnym komentarzem Swoją drogą ten artykul o pomyśle legalizacji pedofili jest obrzydliwy mam nadzieję, że złapią tego gnoja i koledzy w więzieniu życ mu nie dadzą Tak Paula, dziękuję o to mi chodziło!!!! o to że sam pomysł napisania by legalizować pedofilie jest straszny, każdemu kto chce prześle skan rzeczpospolitej, gdzie piszą o legalizacji pedofili!!!! Podajcie meila To szok, macie dzieci??? Rozumiecie???? Ja mam.... i nie wiem dlaczego drops zajmuje się ocenianiem innych...... oczywiście może lepiej nie rozmawiać. ale wtedy takie pogrubienia w rzeczpospolitej przechodzą bez echa.... a tylko ucierają sie hasła... legalizacja pedofili.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 27.05.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Jak widzę lubisz wykręcać kota ogonem: zacząłeś "homoseksualizm, pedofilia, heteroseksualizm, nekrofila, zoofilia, jako zwykły sposób zachowań seksualnych mają mieć rozumiem równe prawa.... " po czym przeszedłeś wyłącznie do pedofilii. Nieźle.Tylko proszę wyjaśnij mi różnicę między homoseksualizmem, a pedofilią. Cos o tym napisałem wyżej. A co do pedofili to powinni im jaja obcinać włącznie z członkami. Natomiast do homoseksualistów się nie mieszam. Chcą ze sobą to robić niech robią. Mi nic do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 27.05.2006 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 mały czytają hasło legalizację pedofilii, zrozumiałem że ktoś chce dać jakieś prawa pedofilom..., dlatego byłem ciekaw opini.... bo jakie prawa????? co tu legalizować?????, zrównywać takie związki z normalnymi???? właśnie jak to rozumieć??? że te wymienione sposoby seksu mają być równe????? różnica jest oczywista stosunki homoseksualistów są dobrowolne, stosunki pedofilskie z jednej strony są bez dobrowolnej zgody, lub osoba rzekomo dająca zgodę nie jest zdolna do udzielania takiej zgody..... więc jakie prawa????? co legalizować??? mały dobrze wyłuszczyłeś.. "mieć rozumiem równe prawa.... " skoro legalizowanie to i prawa, czy to was nie przeraża?????? czy nie prowokuje was to do protestu, do dyskusji??? Leper może rządzić i 100 lat, ale pedofilia nigdy!!!! czy nie przerważa was to że ktoś po prostu pisze o legalizacji pedofili??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 27.05.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 gdyby jednak ktoś chciał porozmawiać o problemie, a nie tylko jak powyżej zajmować się ocenianiem innych zapraszam wszystkich zainteresowanych problemem a nie opluwaniem siebie nawzajem i jakimś gregmeną czy lepperem na strone, zapraszam do dyskusji na http://www.kidprotect.pl na forum, można podyskutować z ciekawymi ludźmi, także ze mną, bez opluwania innych http://www.kidprotect.pl/forum/ to zacznij, bez tak ulubionego /przez Gregusia/ opluwania innych jestem zdziwiony że wątek dziwnie się toczy, Ty wiesz dlaczego dziwnie się toczy, Paula nie wie i dobrze, ale uwazam, że co do zasady ma dziewczyna 100 % racji. A pewne słowa/moje i nie tylko moje/ były kierowane tylko do jednej wielonickowej postaci chcącej nie pierwszy juz raz grać rolę Katona. (...).. szok, a tu Lepper i Dropsiak o kimś, dzieci nie macie???? Nie boicie się?? O kim ja pisze wraz z Lepperem??? To ci się udało!!! /to rzecz jasna jest w porzadku nie?/ gdyby jednak ktoś chciał porozmawiać o problemie, a nie tylko jak powyżej zajmować się ocenianiem innych A czyzbyś uznał ze tu ktos ocenia CIEbIE?? :) Piszę do Gregusia, ty się oburzasz...hmmmmmm Ale słusznie, zacznij od siebie i nie oceniaj ponawiam pytania: Uwazasz, ze ktos z forumowiczów jest zwolennikiem ww przez ciebie filii, co sugeruja twoje "przeprosiny" w pierwszym poscie???? Uwazasz, ze moze dojśc do ich legalizacji??? Ja tak nie uwazam, jest to dla mnie kompletna bzdura, facet jest swirem a praktyki takie są scigane prawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 27.05.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 to ja chyba o czyms nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 27.05.2006 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 ok dropsiak chcesz prowadzić taką dyskusje na temat.... to ok, wystawiasz sobie cenzurkę a nie mi czy gregmenie czy komukolwiek innemu, popatrz wzwyż i oceń siebie, skoro powtarzasz to non stop, a tylko piszesz o innych... zapraszam do dyskusji także z innymi skoro ze mną nie chcecie, na http://www.kidprotect.pl/forum trzeba coś robić, tworzymy tą stronę i zapraszamy innych do działania, każdy może zostać wolontariuszem, nie przechodźmy obojętnie wobec haseł o legalizacji pedofili nawet gdyby was nazywano katonami, oszołomami czy gregmenami albo lewakkami skoro sobie dropsiak nie życzysz, skoro to twoje forum, nie będe z Tobą dyskutował, stworzenie tego wątku miało jedynie ostrzeżenie że w mediach opiniotwórczych przemycane są hasła za legalizacją pedofilii, nic nie poradzę na polskie piekiełko i ciągłe oczernianie innych... wątek zaspamowany dalsza dyskusja bezcelowa, pedolfile niech robią swoje a my sie kłóćmy i proszę nie mylić mnie z kimkolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 27.05.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Czyli jednak. Powtórze więc: ja nie spotkałam na tym forum zadnego zwolennika legalizowania zboczeń typu nekrofilia i pedofilia. Wszyscy popieraja ich sciganie. A takich gosci jak cytujesz uwazaja za delikatnie mówiąc świrów a jako ludzie myslący nie daja sobie robic wody z mózgu durnymi ich wypowiedziami, które podniecaja byc moze dziennikarzy brukowców. O co więc ci chodzi??? Wiesz to? Chcesz o tym porozmawiac? Rezi juz raz proponował...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 27.05.2006 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 a jednak potrafisz Dropsiak, to miłe że raz na temat a nie o innych no własnie słusznie zauważyłaś, ja też nie znam zwolenników pedofilii, nie ma ich tu na forum (ale przypomnijmy sobie gdy wybuchała wieć o jakimś pedofilu powstawał szok że ten ktoś nim jest, często żony nie wieda tego o mężach), sam działam przeciwko z prostych przyczyn, mam dzieci, pozostaje pytanie wobec tego powszechnego sprzeciwu kto chce wywołać upiory??? kto pisze w rzeczpospolitej o legalizacji peodfili??? nie ja, nie Ty?? więc kto?? nadal nie wiem co tu jest do legalizacji?? piszesz dziennikarzy brukowców??? RZeczpospolitą do takich gazet zaliczasz??? o co mi chodzi o oczywisty protest wobec takich stwierdzeń jak legalizacja pedofilii!!!! oczywiście można przejść obojętnie wobec tego problemu, udając że nas nie dotyczy, że nie znamy żadnego pedofila, że wszystko jest w porządku.... a oni robią swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 27.05.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 a jednak potrafisz Dropsiak, to miłe że raz na temat a nie o innych (....) Wzorem Gręguś nie podoba ci się?? szkoda pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 27.05.2006 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 dropsiak rozmowy z imaginacją pozostawiam bez komentarza, wiem powtórzysz jeszcze te hasła wiele razy... pewnie dlatego że zaczynasz od siebie wobec pytań na priv nie jestem ani gregmena ani mimi ani wątek nie jest prowakacją pedofil nigdy nie przyzna sie że nim jest, zapewne nie znamy żadnego, ale to nie znaczy że ten problem nie istnieje, dotyczy on wszystkich, nawet naszych najbliższych, nawet mężów, księży, przyjaciół, często są to osoby powszechnie lubiane i szanowane, a nawet uznawane za szczególnie kochające dzieci, wszelkie zachowania dziwne szczególnie dziecka, powinny wzmóc czujność, nie znam większej tragedii dla dziecka, wobec jednak zaspamowania wątku zapraszam na nasze forum http://www.kidprotect.pl/forum/viewforum.php?f=9 podkreśle problem dlatego istnieje że ludzie nie wierzą w jego istnienie, wolą o tym nierozmawiać, istnieje pewna zmowa milczenia żegnam Dropsiak, wobec osób które zawsze mają racje pochylam głowę i szkoda czasu na czcze dyskusje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts