Dropsiak 27.05.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 dropsiak rozmowy z imaginacją pozostawiam bez komentarza, wiem powtórzysz jeszcze te hasła wiele razy... pewnie dlatego że zaczynasz od siebie wszak pisałam wyżej , kto wzorem obec pytań na priv nie jestem ani gregmena ani mimi ani wątek nie jest prowakacją A ktos cie posadzał o bycie mimi?? Gdzie?? Kiedy?? podkreśle problem dlatego istnieje że ludzie nie wierzą w jego istnienie, wolą o tym nierozmawiać, istnieje pewna zmowa milczenia wierzą wierzą , ja tam zmowy milczenia nie dostrzegam żegnam Dropsiak, wobec osób które zawsze mają racje pochylam głowę i szkoda czasu na czcze dyskusje Ja również. Dobrze ze się ze mna zgadzasz, Powiedziałeś ;żegnam?? no no nie wierzę G/W mówił tak baardzo czesto ale jak tak piszesz to ci wierzę pozdrawiam papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 27.05.2006 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Lewakk Stawianie w jednym rzedzie : homoseksualizm, pedofilia, heteroseksualizm, nekrofila, zoofilia, jako zwykły sposób zachowań seksualnych mają mieć rozumiem równe prawa.... jest co najmniej prowokujace . Nie dziw sie pozniej , ze reagujemy smiechem na takie zestawienie . Moim zdaniem wykazujesz nadmierne zainteresowanie sexem . Wiesz napewno , ze czesc przestepstw seksualnych , popelniana jest wlasnie w celu zaspokojenia swojej ciekawosci . Zeby tak samemu sie przekonac , czy ten sex z dajmy na to koza , jest taki zboczony naprawde . Dlatego jestes pod obserwacja . A te epatowanie wlasnymi dziecmi , wcale nie zwalnia cie z podejrzen . Aha . Lewakk . Co ty sie tak tego Gregmeny wypierasz . Ktos cie posadzal , czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antibelferr 27.05.2006 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Luc Skywalker[/color]] Nie dziw sie pozniej , ze reagujemy smiechem na takie zestawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 28.05.2006 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Gdybys dal jeszcze wieksze litery , byloby wyrazisciej , wiecej ludzi by zrozumialo , nieprawdaz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antibelferr 28.05.2006 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Gdybys dal jeszcze wieksze litery , byloby wyrazisciej , wiecej ludzi by zrozumialo , nieprawdaz ? Nie da się dać większych liter. Jest wyraziście bez większych liter. Ludzie rozumieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 28.05.2006 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Robiac wieksze litery , miales w tym jakis cel . Opowiedz nam o tym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 28.05.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 wobec pytań na priv nie jestem ani gregmena ani mimi ani wątek nie jest prowakacją No toś wpadł gręguś. O mimi nie było ani słowa. Ale przynajmniej dotrzymał słowa. Powiedział żegnam i... objawił się w nowej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 28.05.2006 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Luc jeżeli heteroseksualizm czy też homoseksualizm są w pełni legalne.... to jeśli taka gazeta co by tu nie było opiniotwórcza jak rzeczpospolita pisze o legalizacji pedofili to chyba ktoś stawia to na równi.... kto i dlaczego, to jest pytanie??? przede wszystkim powstaje pytanie co tu legalizować??? owszem można ten problem, jak w tym wątku wyśmiać, ale wtedy komu robimy przysługę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 28.05.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 W tej samej Rzeczpospolitej , mozna przeczytac , ze zeby otworzyc kiosk z gazetami ( dawniej Ruch ) , to trzeba min 100 tys PLN . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 28.05.2006 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 i??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 28.05.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Przestrzegam przed zbytnia wiara w slowo pisane .Oto przyklad : szedl tarnobrzegowianin wzdluz plotu . Byla w nim niewielka dziura i napis pod nia glosil : ...ipa . To on zdjal spodnie i oddal sie czynnosciom , w wyniku czego uszkodzil sobie przyrodzenie . Taa . Nadmierna wiara w slowo pisane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 28.05.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Gręguś, a jak tam ta Twoja antyunijna organizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 28.05.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 A i owszem . Czytalo sie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 28.05.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Luc jeżeli heteroseksualizm czy też homoseksualizm są w pełni legalne.... to jeśli taka gazeta co by tu nie było opiniotwórcza jak rzeczpospolita pisze o legalizacji pedofili to chyba ktoś stawia to na równi.... kto i dlaczego, to jest pytanie??? przede wszystkim powstaje pytanie co tu legalizować??? owszem można ten problem, jak w tym wątku wyśmiać, ale wtedy komu robimy przysługę??? lewakk mam wrazżenie ze walczysz o swoje prawa .......... a jezeli nie walczysz o swoje prawa to jestes zwykłym oszołomem wybór należy do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 28.05.2006 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 rezi o co walczymy, poczytaj na: http://www.kidprotect.pl/ tak jesteśmy oszołomami, jak widać powyżej dla wszystkich ten problem jest śmieszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 28.05.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Lewakk . Z calym szacunkiem . Chcialbym skorzystac z twego doswiadczenia . Chodzi mi o twoja pomoc w zredagowaniu pytania . Chcialbym otoz , zapytac sie na ktoryms z katolickich portali : czy mozna uzyskac dyspense na sex z wlasna zona ? Do zapytania sklonila mnie informacja uzyskana od moich dwoch sasiadek . One twierdza , ze uzyskaly taka dyspense . Czy to jest mozliwe ? Od siebie dodam , ze jestesmy z malzonka szczesliwymi rodzicami dwojki dzieci . W swietym zwiazku malzenskim od wiecej niz 5-ciu lat . A jak wiadomo , uprawianie sexu nie w celu prokreacji , to grzech . No i jeszcze od siebie dodam , ze w zwiazku z klopotami zdrowotnymi mojej malzonki , lekarz zabronil stosowac sex przerywany .Lewakk . Pomozesz ? Prosze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 28.05.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 rezi o co walczymy, poczytaj na: http://www.kidprotect.pl/ tak jesteśmy oszołomami, jak widać powyżej dla wszystkich ten problem jest śmieszny Lewakk nie naguję treści ale formę w jakiej to robisz, ton wypowiedzi w duchu wszechmogacego i jedynego upowaznionego do ocen morlanych, negujących inny światopogląd dla mnie Twoja forma kojarzy mi się z wypowiedziami młodzieży wszech w której miałem okazję uczestniczyć ... i powiem ci ze fanatyzm radykalów islamskich jest niczym w porównaniem z fanatyzmem jaki prezentowany jest na tym forum min przez ciebie ( nie tylko na tym wątku). Prezentujesz stanowisko - patrzcie ja walczę o słuszna sprawę, jestem w tym dobry wy co ?? znam wielu ludzi którzy dziąłaja społecznie w mniejszym lub większym zakresie, ludzi którzy życie poświęcili aby walczyc idee ........... ale oni nie gadaja takich głupot jak ty i nie sa takimi fanatykami. Przepraszam za tak radykalna ocena ale już nie moge czytać tego dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 28.05.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Lewakk . Z calym szacunkiem . Chcialbym skorzystac z twego doswiadczenia . Chodzi mi o twoja pomoc w zredagowaniu pytania . Chcialbym otoz , zapytac sie na ktoryms z katolickich portali : czy mozna uzyskac dyspense na sex z wlasna zona ? Do zapytania sklonila mnie informacja uzyskana od moich dwoch sasiadek . One twierdza , ze uzyskaly taka dyspense . Czy to jest mozliwe ? Od siebie dodam , ze jestesmy z malzonka szczesliwymi rodzicami dwojki dzieci . W swietym zwiazku malzenskim od wiecej niz 5-ciu lat . A jak wiadomo , uprawianie sexu nie w celu prokreacji , to grzech . No i jeszcze od siebie dodam , ze w zwiazku z klopotami zdrowotnymi mojej malzonki , lekarz zabronil stosowac sex przerywany . Lewakk . Pomozesz ? Prosze !!! luc masz złe informacje grzechem jest stosowanie metod antykoncepcyjnych ( prezerwatywa [chociaż ma sie to podobno zmienić], tabletki itp), a nie uprawianie seksu braki w temacie .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 28.05.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Lewakk . Z calym szacunkiem . Chcialbym skorzystac z twego doswiadczenia . Chodzi mi o twoja pomoc w zredagowaniu pytania . Chcialbym otoz , zapytac sie na ktoryms z katolickich portali : czy mozna uzyskac dyspense na sex z wlasna zona ? Do zapytania sklonila mnie informacja uzyskana od moich dwoch sasiadek . One twierdza , ze uzyskaly taka dyspense . Czy to jest mozliwe ? Od siebie dodam , ze jestesmy z malzonka szczesliwymi rodzicami dwojki dzieci . W swietym zwiazku malzenskim od wiecej niz 5-ciu lat . A jak wiadomo , uprawianie sexu nie w celu prokreacji , to grzech . No i jeszcze od siebie dodam , ze w zwiazku z klopotami zdrowotnymi mojej malzonki , lekarz zabronil stosowac sex przerywany . Lewakk . Pomozesz ? Prosze !!! luc masz złe informacje grzechem jest stosowanie metod antykoncepcyjnych ( prezerwatywa [chociaż ma sie to podobno zmienić], tabletki itp), a nie uprawianie seksu braki w temacie .......... luc poszedł radykalnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 28.05.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 patyMoj post dotyczyl pomocy ze strony forumowicza Lewakk w zredagowaniu pytania . Jezeli chcesz mi w tym rowniez pomoc , to zapraszam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts