Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co czeka Europę??

lewakk

Recommended Posts

dropsiak rozmowy z imaginacją pozostawiam bez komentarza, wiem powtórzysz jeszcze te hasła wiele razy... pewnie dlatego że zaczynasz od siebie

wszak pisałam wyżej , kto wzorem :lol: :lol: :lol: :lol:

obec pytań na priv nie jestem ani gregmena ani mimi ani wątek nie jest prowakacją

A ktos cie posadzał o bycie mimi?? Gdzie?? Kiedy??

podkreśle problem dlatego istnieje że ludzie nie wierzą w jego istnienie, wolą o tym nierozmawiać, istnieje pewna zmowa milczenia

wierzą wierzą , ja tam zmowy milczenia nie dostrzegam

żegnam Dropsiak, wobec osób które zawsze mają racje pochylam głowę i szkoda czasu na czcze dyskusje

Ja również. :) Dobrze ze się ze mna zgadzasz,

Powiedziałeś ;żegnam?? no no nie wierzę

G/W mówił tak baardzo czesto

:lol: :lol: :lol: :lol:

ale jak tak piszesz to ci wierzę

pozdrawiam

papa

• Odpowiedzi 117
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Lewakk

Stawianie w jednym rzedzie :

homoseksualizm, pedofilia, heteroseksualizm, nekrofila, zoofilia, jako zwykły sposób zachowań seksualnych mają mieć rozumiem równe prawa....

jest co najmniej prowokujace . Nie dziw sie pozniej , ze reagujemy smiechem na takie zestawienie . Moim zdaniem wykazujesz nadmierne zainteresowanie sexem . Wiesz napewno , ze czesc przestepstw seksualnych , popelniana jest wlasnie w celu zaspokojenia swojej ciekawosci . Zeby tak samemu sie przekonac , czy ten sex z dajmy na to koza , jest taki zboczony naprawde . Dlatego jestes pod obserwacja . A te epatowanie wlasnymi dziecmi , wcale nie zwalnia cie z podejrzen .

Aha . Lewakk . Co ty sie tak tego Gregmeny wypierasz . Ktos cie posadzal , czy co ?

Luc jeżeli heteroseksualizm czy też homoseksualizm są w pełni legalne.... to jeśli taka gazeta co by tu nie było opiniotwórcza jak rzeczpospolita pisze o legalizacji pedofili to chyba ktoś stawia to na równi.... kto i dlaczego, to jest pytanie??? przede wszystkim powstaje pytanie co tu legalizować??? owszem można ten problem, jak w tym wątku wyśmiać, ale wtedy komu robimy przysługę???

Przestrzegam przed zbytnia wiara w slowo pisane .

Oto przyklad : szedl tarnobrzegowianin wzdluz plotu . Byla w nim niewielka dziura i napis pod nia glosil : ...ipa . To on zdjal spodnie i oddal sie czynnosciom , w wyniku czego uszkodzil sobie przyrodzenie .

Taa . Nadmierna wiara w slowo pisane .

Luc jeżeli heteroseksualizm czy też homoseksualizm są w pełni legalne.... to jeśli taka gazeta co by tu nie było opiniotwórcza jak rzeczpospolita pisze o legalizacji pedofili to chyba ktoś stawia to na równi.... kto i dlaczego, to jest pytanie??? przede wszystkim powstaje pytanie co tu legalizować??? owszem można ten problem, jak w tym wątku wyśmiać, ale wtedy komu robimy przysługę???

lewakk mam wrazżenie ze walczysz o swoje prawa .......... :lol:

a jezeli nie walczysz o swoje prawa to jestes zwykłym oszołomem

wybór należy do ciebie

Lewakk .

Z calym szacunkiem . Chcialbym skorzystac z twego doswiadczenia . Chodzi mi o twoja pomoc w zredagowaniu pytania . Chcialbym otoz , zapytac sie na ktoryms z katolickich portali : czy mozna uzyskac dyspense na sex z wlasna zona ? Do zapytania sklonila mnie informacja uzyskana od moich dwoch sasiadek . One twierdza , ze uzyskaly taka dyspense . Czy to jest mozliwe ? Od siebie dodam , ze jestesmy z malzonka szczesliwymi rodzicami dwojki dzieci . W swietym zwiazku malzenskim od wiecej niz 5-ciu lat . A jak wiadomo , uprawianie sexu nie w celu prokreacji , to grzech . No i jeszcze od siebie dodam , ze w zwiazku z klopotami zdrowotnymi mojej malzonki , lekarz zabronil stosowac sex przerywany .

Lewakk . Pomozesz ? Prosze !!!

rezi o co walczymy, poczytaj na: http://www.kidprotect.pl/

tak jesteśmy oszołomami, jak widać powyżej dla wszystkich ten problem jest śmieszny

Lewakk nie naguję treści ale formę w jakiej to robisz, ton wypowiedzi w duchu wszechmogacego i jedynego upowaznionego do ocen morlanych, negujących inny światopogląd dla mnie Twoja forma kojarzy mi się z wypowiedziami młodzieży wszech w której miałem okazję uczestniczyć ... i powiem ci ze fanatyzm radykalów islamskich jest niczym w porównaniem z fanatyzmem jaki prezentowany jest na tym forum min przez ciebie ( nie tylko na tym wątku). Prezentujesz stanowisko - patrzcie ja walczę o słuszna sprawę, jestem w tym dobry wy co ??

znam wielu ludzi którzy dziąłaja społecznie w mniejszym lub większym zakresie, ludzi którzy życie poświęcili aby walczyc idee ........... ale oni nie gadaja takich głupot jak ty i nie sa takimi fanatykami. Przepraszam za tak radykalna ocena ale już nie moge czytać tego dalej

Lewakk .

Z calym szacunkiem . Chcialbym skorzystac z twego doswiadczenia . Chodzi mi o twoja pomoc w zredagowaniu pytania . Chcialbym otoz , zapytac sie na ktoryms z katolickich portali : czy mozna uzyskac dyspense na sex z wlasna zona ? Do zapytania sklonila mnie informacja uzyskana od moich dwoch sasiadek . One twierdza , ze uzyskaly taka dyspense . Czy to jest mozliwe ? Od siebie dodam , ze jestesmy z malzonka szczesliwymi rodzicami dwojki dzieci . W swietym zwiazku malzenskim od wiecej niz 5-ciu lat . A jak wiadomo , uprawianie sexu nie w celu prokreacji , to grzech . No i jeszcze od siebie dodam , ze w zwiazku z klopotami zdrowotnymi mojej malzonki , lekarz zabronil stosowac sex przerywany .

luc

masz złe informacje grzechem jest stosowanie metod antykoncepcyjnych ( prezerwatywa [chociaż ma sie to podobno zmienić], tabletki itp), a nie uprawianie seksu

braki w temacie .......... :wink:

Lewakk .

luc

masz złe informacje grzechem jest stosowanie metod antykoncepcyjnych ( prezerwatywa [chociaż ma sie to podobno zmienić], tabletki itp), a nie uprawianie seksu

braki w temacie .......... :wink:

luc poszedł radykalnie ....