Paty 28.05.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 luc myślę że prosto i na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 28.05.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 masz złe informacje grzechem jest stosowanie metod antykoncepcyjnych ( prezerwatywa [chociaż ma sie to podobno zmienić], tabletki itp), a nie uprawianie seksu/quote] Chcesz powiedziec , ze uprawianie sexu z kim sie chce i kiedy sie chce , nie jest juz grzechem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.05.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Luc - musisz zainwestowac w zakup kalendarza. Nie wiem czy jest inne wyjscie w tej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 28.05.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Zochna .Ja to wiem . Ale Paty chyba sie zapetlila . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 28.05.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 jesli rozumiem czytane to pisałeś o swoim małżeństwe czyli o seksie z żoną....... a masz ochotę na sąsiadkę i nie wiesz czy ktoś ci da dyspenzę czyli że bezgrzesznie będziesz to mógł robić z innymi babami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 28.05.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 patyTy udajesz ze nie rozumiesz , czy naprawde ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 28.05.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Chcesz powiedziec , ze uprawianie sexu z kim sie chce i kiedy sie chce , nie jest juz grzechem ? to zależy czy bierzesz sobie do serca "miłujcie się" czy "trwajcie w nadzieji" Po tych wszystkich dyskusjach, to czeka nas juz tylko dyskusja o prawach onanistów... eeee, to już było onanizm prowadzi do ślepoty Roman musiałby interpelować braille`m mandat tego nie obejmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.05.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Roman musiałby interpelować braille`m mandat tego nie obejmuje Paprotko, to Ty widze dobrze znasz Romana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 28.05.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Lewakk . Z calym szacunkiem . Chcialbym skorzystac z twego doswiadczenia . Chodzi mi o twoja pomoc w zredagowaniu pytania . Chcialbym otoz , zapytac sie na ktoryms z katolickich portali : czy mozna uzyskac dyspense na sex z wlasna zona ? Do zapytania sklonila mnie informacja uzyskana od moich dwoch sasiadek . One twierdza , ze uzyskaly taka dyspense . Czy to jest mozliwe ? Od siebie dodam , ze jestesmy z malzonka szczesliwymi rodzicami dwojki dzieci . W swietym zwiazku malzenskim od wiecej niz 5-ciu lat . A jak wiadomo , uprawianie sexu nie w celu prokreacji , to grzech . No i jeszcze od siebie dodam , ze w zwiazku z klopotami zdrowotnymi mojej malzonki , lekarz zabronil stosowac sex przerywany . Lewakk . Pomozesz ? Prosze !!! no chcesz uzyskać dyspense na seks z własną żoną ( dysepnsa to zwolnienie od obowiazku stosowania określonego przepisu kościelnego {dotyczącego np. przeszkód małżeńskich, złożonych ślubów, zachowania postu itp. ]) czyli uważasz że kościól pozwala się tylko kochać w dni płodne czyli w celu prokreacji , ty chcesz mieć możlwośc robienia tego kiedy indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 28.05.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Chcesz powiedziec , ze uprawianie sexu z kim sie chce i kiedy sie chce , nie jest juz grzechem ? to zależy czy bierzesz sobie do serca "miłujcie się" czy "trwajcie w nadzieji" Cos mi sie wydaje , ze Ty uprawiasz kiedy chcesz , nie myslac ze to grzech . Na zasadzie - dobry Bog wiedzial co robi wyposazajac nas tak jak nas wyposazyl . Paty - bez komentarza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 28.05.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 to Ty widze dobrze znasz Romana ale ja nie wiem o co Ci chodzi, dziewczyno kolega mi mówił, że po wuefie Roman robił to co wszyscy, tylko bardziej nieśmiało, z psem przewodnikiem nie chodzi - znaczy - dyspensę już wówczas miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 28.05.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 faktycznie ktoś tu czegoś nie kuma...........tylko kto i czego..........albo mam przepalone zwoje móżgowe.............albo za mało seksu......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 28.05.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 faktycznie ktoś tu czegoś nie kuma...........tylko kto i czego..........albo mam przepalone zwoje móżgowe.............albo za mało seksu......... paty Zaklinam cie na wszystkie swietosci . Nie oceniaj sie zbyt surowo !!! Jestes wszak tylko czlowiekiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 28.05.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 idę się seksić..........może mi sie odblokuje....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.05.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Paty poszla... ale i Luc poszedl.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 28.05.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 patrz i nie mogę się dogadać z lucem na temat tego seksu....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 28.05.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Cos mi sie wydaje , ze Ty uprawiasz kiedy chcesz , nie myslac ze to grzech . Na zasadzie - dobry Bog wiedzial co robi wyposazajac nas tak jak nas wyposazyl . "uprawiać" jest takie ordynarne ale zgodnie z KKK - grzeszę pokrętnie mówię sobie, że "nie pożądam żony bliźniego swego ani żadnej rzeczy która jego jest", od 10 lat cudzołożę wiernie- może Szef weźmie to pod uwagę zapytaj interlokutorów - jako to jest z 9 przykazaniem eeeee ale to Ci wyjdzie o krok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.05.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Ty nie gadaj Paty.. Ty idz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 28.05.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 patrz i nie mogę się dogadać z lucem na temat tego seksu....... Paty Mozesz . Tylko ze ja staromodny jestem . Mi zona wystarcza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 28.05.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 zapytaj interlokutorów - jako to jest z 9 przykazaniem Nie pamietam o co w nim chodzilo , ale skoro czlowieka stworzyl Bog na obraz i podobienstwo swoje , wiec co ludzkie nie powinno byc nam obce . 9 przykazanie rowniez . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts