Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub rzucających palenie-dla tych przed, po , i w trakcie

Rezi

Recommended Posts

Ja rzuciłam palenie z dnia na dzień i nie pale juz prawie 3 lata. zginął nam pies i obiecałam sobie ze jak sie znajdzie to rzucę papierosy a byłam nałogowcem bo czasem i półtora paczki dziennie szło. Mam spokój teraz z bólami głowy i ogólnie lepiej sie czuję tylko trochję przytyłam ale to nic w porównaniu z samopoczuciem

rozumiem ze pies sie znalazl :)

• Odpowiedzi 215
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

30 dzień bez papierosa a juz palcze mnie wkurzają :D

+3 kg żywej wagi przybyło

:(

Nie ma tego złego... .

Jak będziesz obchodził 2 rocznicę to będzie Ciebie 2 razy więcej!!! :wink: :lol:

Jak mawiają niektórzy "...kochanego ciałka nigdy dosyć...".

Gratulacje. :D

P.S.

A te 3 kg więcej to normalna reakcja organizmu. Za jakiś czas wrócisz do normy (chyba, że częściej będziesz zaglądał do lodówki niż na forum :lol: ).

już czas żebyś w ramach rzucania palenia zaserwował sobie zasadę

spoć się jak świnka raz dziennie.

Siłownia, sauna, podnoszenie cegiełek, co chcesz.Bardzo pomaga w motywacji, przyspiesza pozycie sie toksyn i umacnia w decyzji no i cała gama korzyści cielesnych do tego, wymieniac nie będę;)

Do pocenia przystąp;)

Rzuciłem 1 lutego tego roku przy użyciu dość prostej metody. Dwa miesiące wcześniej wyznaczyłem sobie termin. Zacząłem reklamować mój ambitny plan i chwalić się tym po okolicy, a jak przyszedł luty to nie było wyjścia . . . No i jest fajnie, tylko dostojniejszy jestem o 10 kg.

Rzuciłem 1 lutego tego roku przy użyciu dość prostej metody. Dwa miesiące wcześniej wyznaczyłem sobie termin. Zacząłem reklamować mój ambitny plan i chwalić się tym po okolicy, a jak przyszedł luty to nie było wyjścia . . . No i jest fajnie, tylko dostojniejszy jestem o 10 kg.

ja mam nadzeiję ze jak zaczne palić to forumowicze mnie zlinczują :evil:

Tam od razu zlinczują , no chyba że na wyraźne życzenie :D :wink:

Ale tytuł doła społecznego masz jak w banku

:roll: 8)

wpierdol....Ci :lol:

30 dzień bez papierosa a juz palcze mnie wkurzają :D

+3 kg żywej wagi przybyło

:(

do 20 kilo moze Cie przybyć , srednia to 10 kilo

a mam pytanie

czemu zwykle tyje sie ?

bo co? bo zamiast siegac po papierosa siega sie do lodówki?

czy po prostu jest wiekszy apetyt?

zwiększa się apetyt i spowalnia przemiana materii

papieros oszukuje żoładek i zmniejsza odczucie głodu - negatywną stroną palenia na czczo sa wrzody żoładka i dwunastnicy

nigdy nie paliłem dużo ale 3-4 papierosy dziennie było, przy piwku oczywiście więcej. Nie paliłem też w pracy. Taka sytuacja trwała ponad 20 lat. Niestety w 2004 r. ilość wypalanych papierosów drastycznie wzrosła. Przestałem palić jednego dnia i wytrwalem około roku. Niestety teraz znowu popalam 3,4 papierosy dziennie. Parę razy już miałem nie kupować nowej paczki ale jakoś nie wychodzi. Dalej próbuję.

nigdy nie paliłem dużo ale 3-4 papierosy dziennie było, przy piwku oczywiście więcej. Nie paliłem też w pracy. Taka sytuacja trwała ponad 20 lat. Niestety w 2004 r. ilość wypalanych papierosów drastycznie wzrosła. Przestałem palić jednego dnia i wytrwalem około roku. Niestety teraz znowu popalam 3,4 papierosy dziennie. Parę razy już miałem nie kupować nowej paczki ale jakoś nie wychodzi. Dalej próbuję.

to nie nałóg ........... to przyzwyczajenie

moze jak cię najdzie microtabletki noquitin 2 mg, powinno pomóc

1 papieros - 1 tabletka

jak pisąłem wyzej tak naprawde dla oragnizmu nie ma żadnej różnicy czy trujesz się 1 papierosem dziennie czy jedną paczką reaguje tak samo, zwiększona zawratośc CO2 i toksyn.

przy tym paleniu i tak się trujesz i tak