Zochna 29.05.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Ja rzuciłam palenie z dnia na dzień i nie pale juz prawie 3 lata. zginął nam pies i obiecałam sobie ze jak sie znajdzie to rzucę papierosy a byłam nałogowcem bo czasem i półtora paczki dziennie szło. Mam spokój teraz z bólami głowy i ogólnie lepiej sie czuję tylko trochję przytyłam ale to nic w porównaniu z samopoczuciem rozumiem ze pies sie znalazl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 30.05.2006 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 30 dzień bez papierosa a juz palcze mnie wkurzają +3 kg żywej wagi przybyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorg 30.05.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 30 dzień bez papierosa a juz palcze mnie wkurzają +3 kg żywej wagi przybyło Nie ma tego złego... . Jak będziesz obchodził 2 rocznicę to będzie Ciebie 2 razy więcej!!! Jak mawiają niektórzy "...kochanego ciałka nigdy dosyć...". Gratulacje. P.S. A te 3 kg więcej to normalna reakcja organizmu. Za jakiś czas wrócisz do normy (chyba, że częściej będziesz zaglądał do lodówki niż na forum ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 30.05.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 już czas żebyś w ramach rzucania palenia zaserwował sobie zasadę spoć się jak świnka raz dziennie. Siłownia, sauna, podnoszenie cegiełek, co chcesz.Bardzo pomaga w motywacji, przyspiesza pozycie sie toksyn i umacnia w decyzji no i cała gama korzyści cielesnych do tego, wymieniac nie będę Do pocenia przystąp;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 30.05.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Rezi, gdzieś kiedyś cztytałem, że oduczonym jest się już po 7 dniach,później to już nie walka z nałogiem ale z przezwyczajeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 31.05.2006 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 dziasiaj dzień bez papierosa!Oby byl takim dla wszystkich walczących z nałogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 31.05.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 30 dzień bez papierosa a juz palcze mnie wkurzają +3 kg żywej wagi przybyło może być więcej niż 3 kg, ale po jakimś czasie waga wraca do normy - chyba, że się je wszystko co wlezie, bo jak tyle co zawsze będzie ok. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bul 31.05.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Rzuciłem 1 lutego tego roku przy użyciu dość prostej metody. Dwa miesiące wcześniej wyznaczyłem sobie termin. Zacząłem reklamować mój ambitny plan i chwalić się tym po okolicy, a jak przyszedł luty to nie było wyjścia . . . No i jest fajnie, tylko dostojniejszy jestem o 10 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 31.05.2006 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Rzuciłem 1 lutego tego roku przy użyciu dość prostej metody. Dwa miesiące wcześniej wyznaczyłem sobie termin. Zacząłem reklamować mój ambitny plan i chwalić się tym po okolicy, a jak przyszedł luty to nie było wyjścia . . . No i jest fajnie, tylko dostojniejszy jestem o 10 kg. ja mam nadzeiję ze jak zaczne palić to forumowicze mnie zlinczują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 31.05.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 ja właśnie się tego obawiam, tych dodatkowych paru kilo. Jestem trochę "przy kości", więc jak jeszcze przytyję, to się nie zmieszczę w spodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 31.05.2006 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 ja juz też przytyłem .......... ale w moim przypadku ze względu na pracę zmiana garderoby to niestety kupa kasy, więc taniej będzie zapisac się do Nautiliusa albo do Olimpu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 31.05.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Rzuciłem 1 lutego tego roku przy użyciu dość prostej metody. Dwa miesiące wcześniej wyznaczyłem sobie termin. Zacząłem reklamować mój ambitny plan i chwalić się tym po okolicy, a jak przyszedł luty to nie było wyjścia . . . No i jest fajnie, tylko dostojniejszy jestem o 10 kg. ja mam nadzeiję ze jak zaczne palić to forumowicze mnie zlinczują Tam od razu zlinczują , no chyba że na wyraźne życzenie Ale tytuł doła społecznego masz jak w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 31.05.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Paliłem 11 lat.Średnio paczkę dziennie.Rzuciłem 5 lat temu.Bez żadnego wspomagania,cudowania.Nie kupiłem następnej paczki.Nie ciągnie mnie,dym mnie wkurza.Paliłem coraz lżejsze bez jednoczesnego zwiększania ilości fajek.Jak doszedłem do LM Superlights-rzuciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 31.05.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Rzuciłem 1 lutego tego roku przy użyciu dość prostej metody. Dwa miesiące wcześniej wyznaczyłem sobie termin. Zacząłem reklamować mój ambitny plan i chwalić się tym po okolicy, a jak przyszedł luty to nie było wyjścia . . . No i jest fajnie, tylko dostojniejszy jestem o 10 kg. ja mam nadzeiję ze jak zaczne palić to forumowicze mnie zlinczują wpierdol....Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 31.05.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 30 dzień bez papierosa a juz palcze mnie wkurzają +3 kg żywej wagi przybyło do 20 kilo moze Cie przybyć , srednia to 10 kilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 31.05.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 30 dzień bez papierosa a juz palcze mnie wkurzają +3 kg żywej wagi przybyło do 20 kilo moze Cie przybyć , srednia to 10 kilo a mam pytanie czemu zwykle tyje sie ? bo co? bo zamiast siegac po papierosa siega sie do lodówki? czy po prostu jest wiekszy apetyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 31.05.2006 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 30 dzień bez papierosa a juz palcze mnie wkurzają +3 kg żywej wagi przybyło do 20 kilo moze Cie przybyć , srednia to 10 kilo a mam pytanie czemu zwykle tyje sie ? bo co? bo zamiast siegac po papierosa siega sie do lodówki? czy po prostu jest wiekszy apetyt? zwiększa się apetyt i spowalnia przemiana materii papieros oszukuje żoładek i zmniejsza odczucie głodu - negatywną stroną palenia na czczo sa wrzody żoładka i dwunastnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 31.05.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 nigdy nie paliłem dużo ale 3-4 papierosy dziennie było, przy piwku oczywiście więcej. Nie paliłem też w pracy. Taka sytuacja trwała ponad 20 lat. Niestety w 2004 r. ilość wypalanych papierosów drastycznie wzrosła. Przestałem palić jednego dnia i wytrwalem około roku. Niestety teraz znowu popalam 3,4 papierosy dziennie. Parę razy już miałem nie kupować nowej paczki ale jakoś nie wychodzi. Dalej próbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 31.05.2006 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 nigdy nie paliłem dużo ale 3-4 papierosy dziennie było, przy piwku oczywiście więcej. Nie paliłem też w pracy. Taka sytuacja trwała ponad 20 lat. Niestety w 2004 r. ilość wypalanych papierosów drastycznie wzrosła. Przestałem palić jednego dnia i wytrwalem około roku. Niestety teraz znowu popalam 3,4 papierosy dziennie. Parę razy już miałem nie kupować nowej paczki ale jakoś nie wychodzi. Dalej próbuję. to nie nałóg ........... to przyzwyczajenie moze jak cię najdzie microtabletki noquitin 2 mg, powinno pomóc 1 papieros - 1 tabletka jak pisąłem wyzej tak naprawde dla oragnizmu nie ma żadnej różnicy czy trujesz się 1 papierosem dziennie czy jedną paczką reaguje tak samo, zwiększona zawratośc CO2 i toksyn. przy tym paleniu i tak się trujesz i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 31.05.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Ja przytyłem ok.12kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts