agawi74 20.12.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Mowę mi odjęło:jawdrop::jawdrop:CUDNIE!A pierniki pilnuj arco, bo jak tak dalej pójdzie, to nie doczekają Świąt:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 20.12.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 I mi szczeka opadła...Przepięknie, bosko, nieziemsko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 20.12.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 ale ślicznie brak słow........moja biala choinka taka jakas surowa sie wydaje ;/ a przy okazji gratuluję wyróżnienia na werandzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 20.12.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Arco, pięknie!!! Kiedy zdążyłaś takie cuda zdziałać? Masz w domu krasnoludki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.12.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Jest bosko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 20.12.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Słów brakuje. Wygląda fantastycznie . Podziwiam też talent operowania sprzętem, bo zrobić TAKIE zdjęcia to prawdziwa sztuka . Z wrażenia zapomniałam się uprzejmie przywitać . A skoro już jestem przy głosie, to życzę pięknych, radosnych Świąt. W towarzystwie takich Aniołków atmosfera murowana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 20.12.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Arco pieknie!!!! a powiedz czy samą choinkę tez czyms spryskałas? bo ma takie białe gałązki? smieg w sprayu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.12.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Pięknie, cudnie, z klasą , ze smakiem, brak mi słów do opisania co tu widzę ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 20.12.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 pięknie, na blogu już sobie powzdychałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.12.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 No to są zdjęcia!!!!! Pięknie...cudnie....co tu dużo gadać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 20.12.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Matko,jakie Ty piękne zdjęcia robisz!!! cudowne poprostu... witam się tak wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 20.12.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Ale mnie łechcecie po mej próżnosci Dziękuję Wam pięknie za tyle miłych słów - bo nastarałam się mocno - no ale to głównie z tym malowaniem - bo Wikcia uczepiona mojej nogi jak stałam na drabinie wcale nie ułatwiała mi zadania Choinka spryskana wlaśnie śniegiem w sprayu - fajny efekt takiego właśnie wypełnienia i "przytulności" - że też dopiero w tym roku na to wpadłam Dziękuję za życzenia świąteczne i gratulacje - bardzo się cieszę z tego wyróżnienia Jutro mam w planach zrobienia dekoracji na drzwi wejściowe - mam nadzieję, ze mi się uda - bo już czas najwyższy ku temu! A w ogóle...co to za pogoda jest! Normalnie ZIelono Miii Mam nadzieję, ze zima sobie o nas nie przypomni na przedwiośniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 20.12.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Arco ato ten "belgijski snieg w sprayu"? pienie to wyglada i zastanawiam sie jak to zrobiłas ? tylko koncówki gałązek? wogole pieknie u Ciebie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 20.12.2011 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 psosin - taaaak - dokładnie belgijski śnieg w sprayu - choć musiałam odszukać opakowanie po tym jak to napisałaś, bo nawet nie wiedziałam, ze to się tak nazywa No i psikałam tak z dość bliska, bo wtedy najlepszy efekt (z daleka pryskane będzie tak szarawo wyglądać tylko) - najpier same końcówki a potem też w głębi gdzie mi się wydawało, ze puste plamy są Dziękuję w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 20.12.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 dziekuje Ci kochana;-) mam własnie ten spray dlatego takam mądra;-) hehhe kupiłam w pepco dla synka;-)oki jutro popróbuje;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 20.12.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Mnie też siostra w pepco właśnie kupiła )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.12.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 choinka jedna z piękniejszych, boska ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 21.12.2011 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Chcecie się pośmiać ? Wesołych świąt! Ja z Wikcią już się wytarzałyśmy po ziemi ze śmiechu http://sendables.jibjab.com/view/1RSSRjMLA1f3PMbA yokasta - dziękuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioolkadawid 21.12.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 ależ u Was klimat... pięknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.12.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 No i jednak napadało dziś śniegu, tak jak wczoraj chciałaś arco przepiękna choinka! I w ogóle ten cały wystrój na biało! Przez to wszystko weszłam na Twojego bloga i tak mnie pochłonął, że nawet nie zauważyłam a to już 13! Robisz fantastyczne zdjęcia wcześniej pięknie poczynionych przez siebie dekoracji, masz śliczny dom i cudowny ogród i najważniejsze - Twoje córki są czarujące! Ahhh idę jeszcze poczytać do 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts