arcobaleno 12.02.2007 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Dzień dobry !! U nas zima na całego - choć w najbliższych dniach zapowiadają ocieplenie..i dobrze..ja już wiosny chcę !! Ale, żeby nie było, ze zima w tym roku nie przyszła to uwieczniłam parę zimowych widoczków na foto http://img227.imageshack.us/img227/9756/dsc00002ri2.jpg http://img247.imageshack.us/img247/8463/dsc00009qc6.jpg Szafa w przedpokoju już skończona i zagospodarowana - oczywiście mąż domaga się swojej własnej półki bo nie może patrzeć na stosy torebek, szalików i innych babskich rzeczy Tu wyszła trochę jaśniejsza niż w rzeczywistości http://img389.imageshack.us/img389/9251/dsc00003yf6.jpg a tu już bardziej naturalnie http://img386.imageshack.us/img386/4701/dsc00005yu2.jpg Mamy zamiar wkleić jeszcze lustro na te drzwi, ale nie wiem kiedy to nastąpi. Zrobiliśmy też wieszak na różne wierzchnie okrycia http://img207.imageshack.us/img207/822/dsc00001by2.jpg Mąż skomentował całą robotę słowami - "fajna zabawa" i tak mu się spodobało, ze chciał się zabierać za robienie szafy w sypialni, ale go od tego odwiodłam bo teraz czas na karnisze, zasłony w oknach no i poręcz do schodów...męczy mnie trochę temat poręczy bo nie wiem jaką wymyślić, żeby była, prosta, pasująca do całości no i niezbyt droga... A teraz przedstawiam Wam moją córeczkę -Julkę , która niedługo kończy roczek http://img482.imageshack.us/img482/6430/dsc00082zf2.jpg http://img154.imageshack.us/img154/355/dsc00083jq4.jpg ... co do obrazów to cały czas się waham...między obrazami a malowidłem ściennym... - korci mnie, żeby zrobić szablon i ozdobić tą ścianę w taki właśnie sposób, ale muszę najpierw zdecydować się na jakiś szablon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.02.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Śliczna Juleczka, cudo!!!Szafa i wieszak wyszedł superowo. Kolor to orzech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tuszka 12.02.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 nie widzę zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 12.02.2007 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Śliczna Juleczka, cudo!!! Dziękuję Szafa i wieszak wyszedł superowo. Kolor to orzech? Kolor wenge - niby...ale były dwa wenge na tym próbniku - wzięliśmy ten troszkę jeśniejszy bo w wiatrołapie i tak nie ma takich bardzo ciemnych elementów (oprócz jednego małego okna), więc żeby pasowała do wszystkich drzwi. Tuszka - nie wiem czemu nie widzisz zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 12.02.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Ślicznie !!! I pytanie z serii... gdzie robiliście szafę ? ps.Śliczna córeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.02.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Arcobaleno Zdjec rzeczywiscie nie widac , wchodze do Ciebie czasem cichaczem popatrzec jak ladnie masz , ale zimowych zdjec nie ma , sa krzyzyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martkaw1 12.02.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Ja widze zdjecia i sa super. Juz niedlugo tez bede miala takie widoki (tylko sniegu juz wtedy nie bedzie).Czy moge zapisac swojego synka w kolejke do twojej Julki? W sierpniu skonczy 3 latka wiec roznica wieku akurat. Pozdrawiam jeszcze z Olsztyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 12.02.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Córeczka rzeczywiście śliczna, ale nie ma się co dziwić patrząc na mamę. Macie bardzo urokliwy i według mnie gustowny domek. Pozdrawiam i szczerze gratuluję. Kiedy u mnie będzie tak ładnie, oj nie prędko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 12.02.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Ach ta buzia uśmiechnięta A te ślipka jak dwa nieba Po łapeczkach nic tylko całować .......Tylko swoich nie podkładaj ja o córci mówię i znowu powiedzą, że na tym forum to tylko ochy, achy i zdrobnienia Pilnujcie małej księżniczki, teraz zacznie wszędzie myszkować, no i zróbcie jak najszybciej tralki przy schodach lub jakieś zabezpieczenie żeby sama nie weszła. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 12.02.2007 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 no i znowu sie zakompleksiłem to nie mąż ma mi stawiać piwo tylko ja Jemu taki małż i taka Jula to Wielkie skarby - gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 13.02.2007 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 I pytanie z serii... gdzie robiliście szafę ? Martynka - szafę robił mąż - tymi ręcoma Zdjec rzeczywiscie nie widac , wchodze do Ciebie czasem cichaczem popatrzec jak ladnie masz , ale zimowych zdjec nie ma , sa krzyzyki O ! I siostra przyłożona mnie odwiedziła Bardzo mnie miło A z tymi zdjęciami to nie wiem co to za przywileje - jedni widzą a drudzy nie - trza porządek z tym zrobić Jola - dziękuję za miłe słowa !! Oj zobaczysz jak szybko minie !! martka - dzieki !! A sunka w kolejkę mogę wstawić Już teraz coraz dłuższa się robi - co to będzie potem magda - takie ochy i achy to mniodek na moje serduszko no i znowu sie zakompleksiłem to nie mąż ma mi stawiać piwo tylko ja Jemu taki małż i taka Jula to Wielkie skarby - gratulki wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 13.02.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Martynka - szafę robił mąż - tymi ręcoma Arcobaleno taki mąż to skarb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.02.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 O ! I siostra przyłożona mnie odwiedziła Bardzo mnie miło A z tymi zdjęciami to nie wiem co to za przywileje - jedni widzą a drudzy nie - trza porządek z tym zrobić To Ty drogie dziecko bywasz w szpitalu? Musze chyba nowy spis przeprowadzic , co tez sie dzialo jak mnie nie bylo pewnie sodomia i gomoria ps.siostra bywa , bo patrzy czy czysto jest do zdjec Pewnie jakbym miala miec schody to bylyby podobne, ciekawam wiec poreczy zdjecia juz widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 15.02.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 śliczna Juleczka miałaby sie z kim bawic moja oluśka jakbysmy sąsiadowały a szafy szczerze zazdroszczę, u mnie sajgon wiatrołapowy wciąz trwa i nieład na pierwszym planie aż kole w oczy mogłabyś dac namiar na części z których twojemu męzusiowi udało sie sklecic takie cudo? wyglada jak prosto z komandora brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 15.02.2007 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 To Ty drogie dziecko bywasz w szpitalu? Zaglądam czasem jak mi nastrój szwankuje..tak na poprawę ciekawam wiec poreczy heh..ja tez W głowie zastój...aż się boję, bo pewnie zrobimy coś co zepsuje efekt tych schodów..najchętniej zostawiłabym bez, ale wiadomo - bezpieczeństwo najważniejsze! agiis - przekażę mężowi, ze szafa się podoba - ucieszy się A Płyty zamawiał w jakiejś hurtowni chyba - obliczyliśmy jakie i ile i oni już docięli na wymiar i poobklejali brzegi, gdzie trzeba było. A te wszystkie profile, kółka, gumki itp to też chyba tam - z resztą - wszędzie tego pełno i każdy stolarz bez problemu taką szafę skręci. Taki dziś dzień szary i ponury...siąpi i wieje i mój nastrój znów kuleje...ooo nawet mi się zrymowało Nic mi się nie chce robić ani myśleć - w niedzielę jedziemy chyba po karnisze i mam nadzieję, ze uda mi się firanki wybrać to pewnie humor mi się polepszy A tu wklejam jeszcze jedno zdjęcie mojej córci - tym razem z mamusią http://img68.imageshack.us/my.php?image=p2060424kb2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.02.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Piękne dziewczyny...mam nadzieję, że się nie pogniewaszhttp://img68.imageshack.us/img68/3093/p2060424kb2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 15.02.2007 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 o widzę, ze mi coś nie wyszło.... Dzięki jea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.02.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 arcobaleno-co ja widzę?piękną kobietę z uroczą córunią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 16.02.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Witaj arcobaleno Przeglądam od niedawna jak inni wykańczają swoje domki. Twój po prostu jest prześliczny. Bardzo mi się podoba styl kuchni, kominek, łazienka z narożną wanną, no i oczywiście pokoik Twojej córeczki. W ogóle cały klimat domu bardzo przypadł mi do gustu. Będę tu częściej zaglądać Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.02.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 i mam jeszcze pytanko jakiej firmy są meble w kuchni?sa cudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts