arcobaleno 19.02.2007 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 aka - Kasiu - witam, dziękuję i zapraszam anjamen - meble zamawialiśmy u stolarza - nie znam firmy. A my kupiliśmy w końcu odkurzacz centralny Tzn jednostkę. Fajnie ciągnie tylko ta rura trochę się plącze - chyba troszku za długa jest.. Fajny bajer to szufelka centralna w kuchni - ciągnie jak smok ! No i karnisze kupiliśmy - mężuś już zamontował Tylko firanek niet...stałam chyba z godzinie w dziale z firankami, ale niestety nie mogłam się na nic zdecydować - owszem, były takie, które mi się podobały - nawet bardzo - ale nie do końca do mojego domu Stwierdziłąm, ze na siłę kupować nie będę tylko będę zaglądać do sklepów i kupię dopiero wtedy jak coś mi naprawdę wpadnie w oko - tyle wytrzymaam bez firan to i jeszcze trochę wytrzymam - najważniejsze ze karnisze już są Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mataha 19.02.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 piękny domek,zazdroszczę że już wykończonypodoba mi się Twoja kuchnia i ogólnie cały styl wnetrza, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.02.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Witaj ! Ja pierwszy raz u ciebie ! Wpadłam i... no nieźle. Bardzo mi się podoba ! A kiedy urodziłaś Julę ? Bo ja mojego Olusia 3 stycznia! a ... i jeszcze jedno dzięki tobie nauczyłam się wklejać duże zdjęcia! fenkjuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 02.03.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 GRATULACJE !!! Piękne wnętrza !!! Natchnęłaś mnie z kolorystyką i wiem do czego będę dążyć w urządzaniu mojego parteru. Za niedługo zwrócę się do ciebie (lub Twojego męża) z pytaniami odnośnie obudowy kominka. Jaki macie kominek ? Tarnavę może ? Powodzenia ! Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 04.03.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Bardzo podoba mi się twój domek, szczególnie interesuje mnie kolor paneli w salonie i mebli w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 04.03.2007 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Ooo ja dawno nie zaglądałam do siebie a ostatnio nie chciało mnie zalogować i nie mogłam nic napisać Dziękuję wszystkim za miłe słowa Mikopiko - moja Jula właśnie niedawno skończyła roczek - 27 lutego Martelia - tak mamy tarnavę - co do pytań - wal śmiało, jeśli tylko będę mogła to pomogę Edybre - kolor paneli i frontów kuchennych to wenge. A u nas dziś taki piękny dzień był !! Słoneczko tak świeciło, ze aż się chciało żyć Wiosna idzie jak nic !! Na tę okoliczność zmieniłam sobie avatar bo na tamten już patrzeć nie mogłam - jakaś taka rozmarzona tam byłam..jak nie ja hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.03.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 no i śliczny avatarek nowy-lasencja jak nic spoglada z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 05.03.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 no i śliczny avatarek nowy-lasencja jak nic spoglada z niego o tak! Prosimy o więcej zdjęć właścicielki. np. prezentującej wannę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 05.03.2007 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 aka z Ina - Prosimy o więcej zdjęć właścicielki. np. prezentującej wannę Już, już ! Dać palec to by całą rękę chcieli Następne zdjęcia będą pewnie z prac ogrodowych...tylko kiedy to nastąpi to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 05.03.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 hej, zastanawiam się nad Waszą obudową kominka i czy nie boisz się, że w krótkim czasie szybko się wybrudzi ? Czy zabezpieczaliście ją jakimś impregnatem ?Jak po pierwszych paleniach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.03.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Następne zdjęcia będą pewnie z prac ogrodowych...tylko kiedy to nastąpi to nie wiem ja lubiem polewać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 05.03.2007 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 hej, zastanawiam się nad Waszą obudową kominka i czy nie boisz się, że w krótkim czasie szybko się wybrudzi ? Czy zabezpieczaliście ją jakimś impregnatem ?Jak po pierwszych paleniach ? Wiesz, my nie palimy zbyt często bo nasza Julka to takie wszędobylskie stworzonko i trudno ją upilnować Dlatego do tej pory paliliśmy zaledwie kilka razy. Nie wygląda mi na to, zęby miało się coś zabrudzić - choć nie wiem jak to będzie po dłuższym czasie. Impregnowaliśmy te płytki specjalnym płynem do nich. jea - ja prac polowych ogólnie nie lubię...choć jak wyjdzie słoneczko i cieplej się zrobi to pewnie z przyjemnością zajmę się tymi ugorkami..a na ile zapału mi starczy to nie wiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 09.03.2007 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 No ! Wiosna przyszła, więc jutro jak ta piękna pogoda się utrzyma to ruszamy w teren i zaczynamy doprowadzać go do porządku Chcemy jak najszybciej posiać trawkę, żeby móc wypuszczać Julkę na dwór. Odkąd nauczyła się chodzić( a raczej można powiedzieć biegać hehe) nie chce już tak długo siedzieć w wózku i rwie się na ziemię, no a bliskie spotkania z takim błockiem nie należą raczej do przyjemności... No i te grillki na zielonej trawce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 13.03.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 ja też nie mogę doczekać się wiosny i pierwszych prac ogródkowych, kto by pomyslał nigdy dotąd w ziemi nie grzebałam, ale coś czuję, że to polubie czekam na nowe fotki, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 13.03.2007 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 agiis - wczoraj była u nas tak piękna pogoda, że z prawdziwą przyjemnością oddałam się ziemnym pracom Julka trochę mi przeszkadzała, bo nie chce już za długo siedzieć w wózku a na ziemię nie mogę jej puścić bo zaraz by się przewracała i brała wszystko do buźki Powystawiałam jej więc wszystkie mozliwe dzieciowe sprzęty - wózek, rowerek, huśtawka, kojec - i tak po pół godziny , godzinke na każdym i coś tam mi się udało porobić Swoją drogą nieźle to musiało wyglądać - mini plac zabaw na gliniastym polu Dzis znowu od rana słoneczko świeci, więc zaraz ruszamy w plener Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 13.03.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 u nas tez słonecznie, ale ja pogode podziwiam przez okno w pracy może na weekend poszaleje w ogródku chyba czas wystawiac meble ogrodowe i łykać pierwsze wiosenne promienie słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaZiel 14.03.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witam. pozwolę sobie przyłączyć się do wątku i oczywiście do zachwytów nad wnętrzami domku. Bardzo mi się podoba kolorystyka no i prota forma - to też są moje klimaty. Super kuchnia, i łazienka na górze. W związku z łazienką mam małe pytanko, a dokładniej chodzi mi o blat pod umywalką. Też wymyśliłam sobie taki blat tylko myślałam o drewnianym - ale wiadomo drewno w połączeniu z wodą - niezbyt praktyczne. Twój jest idealny. A moje pytanie - czysto techniczne - z czego zrobiona jest konstrukcja i jak są wykończone narożniki - czy są fazowane (szlifowane) czy wykończone listwą maskującą?na zdjęciach nie mogałam się dopatrzeć Bądą wdzięczna za odpowiedź. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 14.03.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 witamgdzie jest taki wybór obrazów i jeśli możesz powiedzieć w jakiej są cenie,pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 14.03.2007 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Aga - dzięki za miłe słowa Blat w łazience to konstrukcja z płyt gipsowo-kartonowych obłożona płytkami. Boki bez żadnych listew, robione na styk - fachowcy się spisali bo bardzo ładnie to wygląda. romka - allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edka 14.03.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Oczywiście i ja przyłączam się do gratulacji z tytułu superowskich wnętrz.Mam do Ciebie pytanie natury technicznej odnośnie podług drewnianych - czy do ich mycia, pielęgnacji używasz jakichś specjalnych środków? Ja mam kawałek ciemnej podłogi i mogłabym ją myć na okragło - wciąż widać kurz, psie łapy itd. Jak Ty sobie radzisz z tym problemem?Z góry dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts