Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek Arcobaleno

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

arcobaleno

na ciemnej podłodze widać każdy okruszek, wiec odkurzam codziennie - ale lubię to i lubię jak jest czysto, więc robię to dla lepszego samopoczucia

kurcze ,no to chyba musze sie zastanowic powaznie ,bo na codzienne odkurzanie to ja czasu nie bede miala :wink: ale podobaja mi sie bardzo ...bardzo ...bardzo....i co zrobie :(

arcobaleno a jaki masz kolor tych drzwi? tak ciężko sie na jakieś zdecydować :roll:

Po raz któryś juz oglądam Twój domek i co raz bardziej mi sie u Ciebie podoba. Chyba nawet co nieco sciągnęlam od Was :oops: Na pewno tą ścianke przy kuchni- bardzo mi się przydała przy moim układzie pomieszczeń- zrobiłam dzięki niej kącik na lodówkę :wink: Także sliczne dzięki i mam nadzieję ,że się nie gniewasz

:p

pzdr cyla 8)

Witaj Arcobaleno

Od dawna oglądam zdjęcia na forum ale u nikogo nie widziałam takich obrazów jakie pokazywałaś Ty.Napisałaś że znalazłaś je na allegro.Szukam na allegro ale znaleźć nie mogę.Napisz dokładnie bardzo Cie proszę gdzie szukać. Są superowe. Czy Ty już się na któreś zdecydowałaś?

Dom masz pięknie wykończony , a kolory wcale nie są jak ktoś napisał "zachowawcze". Moim zdaniem są takie, że nie prędko się znudzą. Ja mam w domu takie same i nie zmieniłabym ich na inne. Pozdrawiam!

hopki - malowidła robiłam sama. Miałam na kartkach wydrukowane różne obrazki z kawiatków, ptaszków itp i z tego trochę, z tego trochę i cos tam własnoręcznie stworzyłam :wink:

Hamfrej - obrazy, które wklejałam pewnie już zostały kupione przez kogos innego wiec takie same trudno będzie znaleźć. Ja w ko,ncu nie kupiłam nic bo wciąż nie mogę trafic na coś coby mnie olsniło :wink:

Teraz np wpadł mi w oko taki obraz - tylko nie wiem czy nie za bardzo zwiewny i romantyczny do moich kanciastych wnętrz :roll: Ale podoba mi się :D

http://img253.imageshack.us/img253/9591/10589dcsa9.jpg

Wyszukuje je w dziale "dom i ogród" w "dekoracjach", w grupie "obrazy"

Arcobaleno napisz proszę , czy nie przeszkadza ci bateria od zlewozmywaka w kuchni przy otwieraniu okna? Jesteśmy na etapie ścian i juz widzę że to okno w kuchni jest za wysoko dlatego męczę męża o obniżenie go zawczasu a on mi wyskakuje z takimi sugestiami że np. nie otworzymy okna. Jak to jest rozwiązane u ciebie?

Arcobaleno napisz proszę , czy nie przeszkadza ci bateria od zlewozmywaka w kuchni przy otwieraniu okna? Jesteśmy na etapie ścian i juz widzę że to okno w kuchni jest za wysoko dlatego męczę męża o obniżenie go zawczasu a on mi wyskakuje z takimi sugestiami że np. nie otworzymy okna. Jak to jest rozwiązane u ciebie?

U nas bateria jest akurat na słupku okna, więc jedno skrzydło otwiera się normalnie - bez problemu,jednak z uwagi na "wichajster" do odkręcania wody, który umieszczony jest po prawej stronie - prawe skrzydło otweira się tylko częściowo - nie zwróciliśmy na to uwagi przy zakupie baterii i wyszło po montażu - a załozenie było takie, żeby okno mogło się otwierać - choć teraz jak już mieszkamy widzę, że szczególnej konieczności ku temu nie ma - najważniejsze, że okno jest uchylne i że mozna otworzyć do mycia - poza tym nie ma potrzeby otwierania - przecież nie będziesz się wychylać przez zlew :wink:

Martuś, ale ja Ci zazdroszczę.. okrutnie...

strasznie chciałabym być na takim etapie jak Wy...

domek super, piękny, dopieszczacie szczegóły.. super...

Julcia taka już duża dziewczynka - urocza jak i mama

ps. słyszałaś że Martha221 ma już 3 miesieczną córeczkę :o :o szybko poszło. Widziałam sie jakiś czas temu na pikniku muratora z Kasią od (Bartusia)

Sciskamy Was mocno.

p.s. fajny pomysł na schodki do domu - bardzo mi sie podoba

julienx - Ty mi nie masz co zazdraszczać bo u Ciebie to dopiero się szykuje domek, że ho ho ! Ani się obejrzysz a będziesz zbierać zachwyty !

słyszałaś że Martha221 ma już 3 miesieczną córeczkę

O jaaa !!!!! No ona zapowiadała, że długo czekać nie zamierza - podziwiam :wink: Fajnie jej się trafiło, ze córeczka :D Od czasu do czasu przeglądam wątek mamuśkowy i myślałam, że może któraś ze "starych mam" się ujawni - ale widać marta dała sobie spokój..

Ja tam na razie słyszeć o drugim dzieciątku nie chce :wink:

Mnie tam najbardziej zastanawia co u Moni...czasem łapię się na tym, ze myslę co u niej słychać, jak tam się mieszka i jak Oleńka..

Pozdrawiamy i ucałuj Antosia !