Mags 27.10.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Tak myślałam, że jakiś spadek jest, ale nie dopatrzyłam się tej koperty, a wiem o czym piszesz. To super, że kanalizacje daje radę odbierać tę wodę i , że nie zalewa Wam łazienki, bo ja też się uparłam, hihi. Mało tego, mąż mój jest hydraulikiem i mnie zapewnia, że zrobi tak jak ma być, a ja się po forum szwendam i szukam odpowiedzi No ale napewno znasz takie powiedzenie "Szewc w dziurawych butach chodzi". Dzięki za odpowiedź. Tak wogóle to bardzo fajny ten Wasz domek, o małej Królewnie już nawet nie wspomnę . Fajna Niunia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 30.10.2007 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 ale nie dopatrzyłam się tej koperty Aaa widzisz Bo ona taka "niewidzialna" prawie - fuga cieniutka Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 30.10.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Arcobaleno, jak zmieniłaś swój avatarek to nie mogę Ciebie rozpoznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 31.10.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Arco kolejny raz obejrzałam sobieTwój prześliczny domek - tym razem zostawiam ślad. Tym razem zapisałam sobie namiar na firmę od schodów. Daj jeszcze parę fotek Juleczki, jest przesłodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 31.10.2007 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Arcobaleno, jak zmieniłaś swój avatarek to nie mogę Ciebie rozpoznać Agnieszka - Teraz mam avatar pasujący do nicka - a tak, dla odświeżenia Kofi - cieszę się, że Ci sie u mnie podoba A fotek Juli niestety nie będzie, ani innych też w najbliższej przyszłosci - wciaż nie mamy aparatu Nad czym oczywiscie ubolewam.. Ale dzis idziemy na mały kinderbal z okazji urodzin synka koleżanki, wiec tam na pewno będą zdjecia - poproszę ja aby mi przeslała i wtedy coś wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.11.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Zabieram głos porządkowo Arcobanelo i Kuleczka do raportu! Poczytałam komentarzy trochę i co ja widzę Arco przebąkuje coś o skórze i egzotykach i oszczędnym gospodarowaniu się przy wykończeniówce a Kuleczka ma domek nijaki No to zbaraniałam dziewczyny Obie stworzyłyście piękne domy! Zachwycają pomysłem, realizacją, rozwiązaniami. Dla innych osób służą podpowiedzią, wskazówką. W takich wnętrzach widać staranie, widać pracę i widać potrzebę tworzenia domu. To właśnie dla takich osób jak Wy ktoś wymyślił DOM! W każdym kącie widać autora, jego przemyślenia, widać co lubi, jak żyje... Mogłabym wymieniać tak w nieskończoność... O gustach się nie dyskutuje. Daleka jestem też od stawiania Waszych domów za przykład bo uważam, że każdy sam powinien kreować swoje wnętrza w klimacie jaki czuje najlepiej. Ale sam fakt, jak dużym zainteresowaniem cieszą sie Wasze domy, jak mile i przychylnie zostały one odbrane przez tak duży krąg osób powinien mówić sam za siebie. Możemy podziwiać piękne wnętrza w katalogach, zachłystywać się nowościami czy markami ale... czy posiadanie ich w swoim domu coś polepszy? No to by bylo na tyle. Proszę się odmeldować i odmaszerować I mam nadzieję, że więcej tęsknoty za czymś "co by było a nie jest" widzieć nie będę Pozdrawiam cieplutko Posterunkowa mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 04.11.2007 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Mayland - melduję się I śpieszę z wyjaśnieniem...to nie do końca tak..wszystko zależy do nastroju. Tak naprawdę kocham Mój Dom. Serio. Za to, że jest Nasz od początku do końca. Pamiętam wiele momentów, kiedy wyobrażałam sobie jak będzie nam się tu mieszkac a teraz to wszystko się spełnilo i jest naprawdę cudownie. I fakt, że mam świadomosć , że mogłoby być lepiej, ze jestem bądź co bądź ograniczana finansowo w swoich zapędach , nie przeszkadza mi cieszyc się tym o mam i mieć ogromną radosć w dopieszczaniu go. Najbardziej lubię chwile, kiedy sobie wszystko pięknie wypucuję aż lśni, zapalę aromatyczne świece, wymyślę nowe dekoracje, mąż rozpali w kominku..jest cieplutko, nastrojowo, pachnąco..i wtedy mogę tak siedzieć i siedzieć i napawać się własnym szczęściem...to chyba jesień i nadchodząca zima mnie tak nastraja.. Noo - raport zdany - przyjęty ?? A teraz Kofi specjalnie for ju http://img88.imageshack.us/img88/4452/xdfgwswf7.jpg http://img130.imageshack.us/img130/8066/beztytuukhttr3.jpg http://img88.imageshack.us/img88/4564/wrfhf7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.11.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Raport przyjęty Ja tak myślałam, że to chwile słabości były te posty Nadmienie tylko, że ja zaczynam się wykańczać i teraz to dopiero mam stracha jak to wyjdzie Też nie mam co szaleć bo żelazna ręka banku trzyma mnie przy ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 06.11.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Łaaaał, jaki cukiereczek! Cudna dziewuszka i jaka elegantka No, ale jak się ma taką mamę, nic dziwnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 06.11.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Arco w jaki sposób przetrasportowaliście schody? Dzwoniliśmy do tej firmy i okazało się, że oni nie chcą ani wieźć, ani montować. Poza tym chyba źle obliczyliśmy powierzchnię, bo wyszła nam straszna suma. A do tego musielibyśmy szukać sporej ciężarówy i kogoś, kto to rozładuje i zamontuje No, ale to i tak przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 07.11.2007 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Kofi - my wynajęliśmy HDS-a, który nam to przywiózł ( 2 pary schodów) a montowaliśmy sami - w rozładunku pomagali sąsiedzi ( w sumie chyba z 8-miu chłopa na pasach - cholernie ciezkie to było ! ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 07.11.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Ojej, skąd ja wezmę tyle osób do pomocy?Ja nie potrzebuję całych schodów, tylko okładziny, nie wiem kto i jak mógłby ją zamontować. No i wolałabym jednak, żeby to ktoś od nich dokonał pomiarów wszelakich... Muszę się rozejrzeć bliżej domu - może ktoś robi coś takiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka79 25.11.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 WITAM! Mnie również bardzo interesują te schody. Czy możecie podać nazwę firmy lub jakieś namiary?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.11.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Arco ja wrócę do tematu schodów wejsciowych do domu. Jak one są zrobione? Jak to wykonać by kamyczki nie były zatopione całe w betonie? Ukladalićie to w wylewce na wierzchu na zrobionych już schodach czy były wyelewane z takiej mieszanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.11.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Mayland ja się kiedyś pytałam mikopiko - schody zewn. są z gotowych elementów - betonowe z gęsto zatapianymi malutkimi kamyczkami - są rózne kolory. mohag - oj leci, leci a fotele z ikei do opalania jak w sam raz m.orzech - meble mamy z tego samego co płyta zwykła oklejona wiórówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.11.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Nie zauważyłam bo i opis był krótki Więc zapytam o co innego Jakie to elementy? Kto je produkuje, gdzie to można kupić? Jak z wymiarami? Robią indywidualnie czy są standardowe rozmiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 27.11.2007 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Dla mayland i wszystkich zainteresowanych schodami zewnętrznymi wklejam linka do strony producenta z Drawska Pomorskiego http://www.styl-bet.pl/ Nie pamietałam nazwy firmy wiec przewertowałam wątek a przyokazji poogladałam sobie wiosenno-letnie zdjęcia...ahh..nie mogę już doczekac się tej wiosny! A póki co cieszę się zimą - rano jak jest jeszcze szarawo, a latarnie dają ciepłą poswiatę, biały krajobraz zza okna wygląda jak z bajki..od razu mam świąteczny nastrój Ze zmian domowych - maż się uparł na płytę meblową (taka samą jak między blatem a szafkami wiszącymi) przykrecaną do ściany w kuchni, zeby nie obijać tejże sciany krzesłami - na pewno to potrzebne i praktyczne, ale za Chiny mi sie nie podoba, ale zbastowałam i nie upierałam sie przy swoim - argumentował, ze tanio, szybki i czysty montaż itp...niech mu bedzie..ale mi się to taczej nie bedzie podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.11.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Arcobaleno, też myślałam nad tymi derwanianymi odbojnikami. Zamówiłam i jest super A wczesniej mieliśmy już poobijane ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 27.11.2007 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Noo..ja wiem, ze to się sprawdzi w praktyce na pewno - ale wizualnie mi nie pasuje..sciamy mamy jaśniutkie a tu do połowy prawie taka czorna płyta Bedzie się strasznie odcinać i zaburzac mi harmonię Ja bym tam widziała te płytki co mam na kominiu - ładnie współgraja z kolorem scian, nie rzucałyby się tak w oczy i do tego harmonizowały z kominkiem..ale Daniel mówi, że przy tym jest dużo brudnej roboty, kurzu, syfu, cięcia..no i drozej wychodzi.. Nic to - obiecał mi, ze ta płyta to tylko tymczasowo bo nie moze patrzeć na poobijaną ściane, a za jakis czas wkleimy płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.11.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Dziękuję za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts