Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek Arcobaleno

Recommended Posts

Piotrek - specjalnie dla Ciebie :D

http://img164.imageshack.us/img164/7885/img1447gf8.jpg

http://img153.imageshack.us/img153/4521/img1450xl9.jpg

http://img153.imageshack.us/img153/7416/img1451va3.jpg

http://img516.imageshack.us/img516/4716/img1455fv9.jpg

Ania - miło, ze wpadłaś !! :D Dzięki za miłe słowa i cieszę się, ze i Wam będę mogła kibicować (Motylowe budowanie obserwuję regularnie, choć cicho :wink: ) !!

Córcia jaka już duuża :D :D :D

A spójrzcie na Moją Małą Artystkę :lol:

http://img516.imageshack.us/img516/9041/img1436uj5.jpg

vanka - dzięki :D A tarasu to juz się doczekać nie mogę !! 8)

Pozdrawiam wszystkich !!

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Twój mały Skarb to już duża Panna :)

U nas właściwie nie bardzo będzie co śledzić. Mamy się zdecydować do środy (jak topór to wisi nade mną) na zakup już stojącego domu. I choć nowy, do urządzenia będą/byłyby tylko sprawy finalne i... schody (których nie ma obecnie wcale).

Taras będzie pierwsza klasa. Właściwie Twój domek w dużej części odzwierciedla to, co dotąd było w moich marzeniach i planach. Prawdopodobnie jednak owe plany trza będzie zweryfikować i zadowolić się tym, co możliwe, albo... niczym ;)

Pozdrowienia gorące!:)

Witam,

Arcobaleno- ja również od dłuższego czasu zachwycam się Twoimi wnętrzami i bedę banalna, jak powiem, że są piękne :) . Podpatruję Twoje rozwiązania i kiedy zaczniemy urządzać nasz dom (jesteśmy na etapie wylewek i tynków) - na pewno coś od Ciebie"ściągnę" :wink: mam nadzieję, że nie będziesz miała mi tego za złe. Podoba mi się baaaaaaardzo Twój sufit podwieszany w salonie z tym światłem rozproszonym. Dzięki bardzo za inspiracje :lol:

Pozdrawiam :wink:

U nas właściwie nie bardzo będzie co śledzić. Mamy się zdecydować do środy (jak topór to wisi nade mną) na zakup już stojącego domu. I choć nowy, do urządzenia będą/byłyby tylko sprawy finalne i... schody (których nie ma obecnie wcale).

Witam Cię Aniu - ciekawe gdzie ten Twój domek stoi - bo też pochodzę z Jaworzna (tego koło Katowic) - i zastanawiam się w którym miejscu zamierzasz kupic ten domek :wink:

Pozdrawiam Jaworzniankę :D

hej Marciu,

My już mamy stan surowy zamknięty i teraz już podłogowe ogrzewanie układają, woda w rurach już leci. Już niedługo a mój domek stanie sie bardzo podobny do Twojego.

Ja mam schody zabiegowe i też okna dachowe, więc myślę, że świetlik co 3 stopień będzie akurat.

Witajcie :D

Miło mi, że do mnie zaglądacie i cieszę się, że Wam się u nas podoba :D

Aktualnie na tapecie w domu jest pokoik Julci. Zamówiłam ostatnio dla niej łóżko i kilka pierdółek do pokoju i na dniach szykujemy się do przeprowadzki - już się boję.. :wink:

W ogrodzie też małe zmiany - w weekend przesadziliśmy parę krzaczków od babci z ogródka a następne czekają w kolejce...cała operacja wyglądała tak, że babcia stała i wydawała polecenia, Daniel kopał a ja...wyobrażałam sobie jak będzie pieknie :lol:

Przed kuchennym oknem posadzilismy michałka, bedzie jeszcze tamaryszek i jeszcze jakiś rózowo kwitnący krzew.

Mamy też 3 bzy do wsadzenia - dam je chyba pod płotem odgradzajacym nas od sasiadów.

Planuję sobie też nasadzenia wokół tarasu. Z jednej strony (tej od drogii) chcę zrobić taki zasłoniety kącik, kupimy drewniane pergole i na nie puscimy klematisy. Z drugiej strony będzie już otwarta przestrzeń i tam posadziłyśmy kalinę i będzie jeszcze chyba weigela, zeby latem przyjemnie było posiedzieć :D

Teraz jak już się zrobi ciepło, wyciagniemy z garażu dechy na taras (które przez zimę naciagnęły niestety troche wilgoci) i Daniel bedzie już je powoli przygotowywał :D

arcobaleno

piekny masz dom, naprawdę jest na co popatrzeć.

Zainspirowały mnie twoje schody, a szczególnie barierka. Czy takie schody nie sa zbyt śliskie? Zastanawiam się też jak sobie radzisz z twoją córcia, żeby nie wchodziła na schody i krzywdy sobie nie zrobiła. Czy masz jekies dodatkowe bramki przy schodach?

• 2 weeks później...