Pogoria 08.06.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witaj! Widzę, ze postępy w domu są i to imponujące!!! Już chyba niewiele brakuje do wyczekiwanego finału. Jestem pod wrażeniem Buźki dla Juleńki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 09.06.2006 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Witam !! Podłogówka u nas już rozłożona Dziś od rana zjawiła się ekipa posadzkarzy i już działają A my wciąż nie możemy się zebrać i zamówić kuchni...mamy dwóch stolarzy do wyboru ale z żadnym z nich nie rozmawialiśmy tak bardzo konkretnie - przedstawili tylko wstępne wyceny...Chyba po weekendzie weźmiemy się za to. Witaj! Widzę, ze postępy w domu są i to imponujące!!! Już chyba niewiele brakuje do wyczekiwanego finału. Jestem pod wrażeniem Buźki dla Juleńki Witaj Olu !! I Ty mnie tu znalazłaś To prawda - wielki finał zbliża się wielkimi krokami a ja już nie mogę się doczekać !! Julcia ucałowana Pozdrawiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 09.06.2006 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 No to wylewki już mamy Panowie wpadli dzis z samego rana i w jeden dzionek wylali obie połóweczki Ale równiuśko jest i ślicznie teraz Zdjęcia będą po weekendzie jak wszystko wyschnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.06.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Gratuluję wylewek Arcobaleno i cieszę się razem z Tobą . Następny etap z głowy i coraz bliżej przeprowadzki. Bardzo ładny masz widok z okna sypialni - tyle drzew i tak zielono . Czekamy na zdjęcia cudniastych wylewek . To teraz zacznie się najprzyjemniejszy etap - płytki, płyteczki, kolory, kuchnia . Ale super - już się nie mogę doczekać . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.06.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Bardzo ladny dom bedzie. Tynki super i widac, ze szybko sie robia, a nie tak jak u mnie. Bardzo ladne te parapety. Co to jest? Zapowiada sie super, chyba bedzie mozna tutaj tez szukac inspiracji... Aha i jeszcze okna i drzwi wejsciowe mi sie bardzo podobaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 27.06.2006 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Bardzo ładny masz widok z okna sypialni - tyle drzew i tak zielonoZielono to za sprawą chwastów i różnych niepożądanych chabaziów Czekamy na zdjęcia cudniastych wylewek . Soniko, jak tylko znajdę chwilę wolną to wkleję Bardzo ladne te parapety. Co to jest? Witaj Zeljko Parapety są marmurowe, ale nazwy nie pamiętam.. Zapowiada sie super, chyba bedzie mozna tutaj tez szukac inspiracji... Aha i jeszcze okna i drzwi wejsciowe mi sie bardzo podobaja.. Bardzo mi miło A u nas trwają prace z rygipsami - gra już zrobiona i od jutra chyba zaczynają robić dół. Ogólnie trochę się u nas porobiło bo mężuś mój kochany wyjechał do Norwegii zarobić trochę pieniążków, coby na wykończeniówkę starczyło i wraca dopiero na początku sierpnia. Nie jest też wcale powiedziane, ze znowu pod koniec sieropnia tam nie pojedzie (zalezy czy będzie praca) no i tym sposobem przeprowadzka się trochę chyba opóźni... Ja zostałam z budową na glowie i jako Pani Inwestor mam wszystkiego dopilnowć Nie wiem jak ja sobie poradzę, no ale chyba nie mam wyjścia Muszę pilnować panów od rygipsów i jak dobrze zrobią to mam im zlecić następne prace...tylko czy ja wiem, co to znaczy dobrze zrobić rygipsy Na co zwrócić uwagę itp...mężuś niby mnie tak na szybkiego przeszkolił no i mam teścia za ścianą do pomocy ale i tak się trochę boję bo jak coś będfzie nie tak a ja im nie zwrócę uwagi to jak mąż przyjedzie to będzie na mnie psy wieszał A jutro rano jestem umówiona ze stolarzem od kuchni i mam nadzieję, ze w końcu ustalimy jakieś konkrety bo kuchnia też by się mogła już robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.07.2006 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Arcobaleno, co słychać u Ciebie? Na pewno znakomocie sobie dajesz radę, ale dlaczego nic nie piszesz ? Miały być nowe zdjęcia, a tu nic . I co w temacie kuchni -zamówiłaś? Bardzo jestem ciekawa, bo masz taki sam układ jak ja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 05.07.2006 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Soniko, mam tyle latania, ze nie wiem w co ręce włożyć, więc trochę mi czasu brakuje na zamieszczenie zdjęć. Ale obiecuję, ze niedługo się tym zajmę Kuchnia zamówiona - trochę zmian wprowadziłam do tego pierwotnego projektu bo oczywiście żle było wymierzone na początku Między szafki dolne a górne dajemy płytę meblową w atki samym kolorze jak fronty(wenge) - mam nadzieję, ze nic się z nią nie będzie dziać i nie będziemy żałować a jęśli nawet to po prostu odkręcimy i wstawimy oś innego My teraz musimy zmienić lokum (do końca tygodnia-więc jesteśmy w trakcie przeprowadzki) ale jeszcze nie na docelowe Na razie wprowadzamy się na jakiś czas do przyjaciółki (tzn ja z malutką) i czekamy na powórt tatusia Do soboty fachowcy mają skończyć rygipsy także kolejny etap z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.07.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 A kiedy będziesz mieć kuchnię? Czekam z niecierpliwością na zdjęcia i życzę Ci trochę oddechu od tego zabiegania . Pozdrawiam serdecznie S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł76 18.07.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Arcobaleno, co słychać u Ciebie? Kiedy zobaczymy zdjęcia kuchni ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.08.2006 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Arcobaleno, co słychać u Ciebie? Kiedy zobaczymy zdjęcia kuchni ?? Hop, hop - odezwij się Arcobaleno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pogoria 08.08.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Hej, Martuś, co tam nowego? Kuchnia zrobiona? Jakie widoki na szybką przeprowadzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 03.10.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Witaj [/b]Arcobaleno dzisiaj pierwszy raz oglądałam wasz domek .Bardzi\o ładny!! Czekamy na zdjęcia kuchni. Coś dawno Cie nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 18.01.2007 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Witajcie !! Dawno mnie nie było bo przez jakiś czas nie mieliśmy dostępu do internetu. Jakiś czas temu w końcu założyliśmy sobie neta i mogę Wam już napisać co u nas słychać. Mieszkamy już w sumie kilka miesięcy - choć od niedawno dopiero "na całego" Wcześniej mieszkaliśmy na budowie i cały czas wykańczaliśmy domek. Teraz już wszystko jest skończone - brakuje drobiazgów typu firanki, niektóre meble, barierka na schody, szyba w prysznicu - ale bez tego da się żyć, więc zbieramy kasiorke (bo oszczędności wykończyła wykończeniówka ) i będziemy stopniowo uzupełniać braki. Jesteśmy szczęśliwi i zadowoleni, ze już wszystko gotowe i że budowa się skończyła Zrobiliśmy wszystko tak jak chcieliśmy i na ile zasobność portfela nam pozwoliła Moze dzisiaj przypomnę sobie jak się wkleja zdjęcia to pokażę Wam jak sibie mieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 18.01.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Czekamy z niecierpliwością!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.01.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Witajcie !! Dawno mnie nie było bo przez jakiś czas nie mieliśmy dostępu do internetu. Jakiś czas temu w końcu założyliśmy sobie neta i mogę Wam już napisać co u nas słychać. Mieszkamy już w sumie kilka miesięcy - choć od niedawno dopiero "na całego" Wcześniej mieszkaliśmy na budowie i cały czas wykańczaliśmy domek. Teraz już wszystko jest skończone - brakuje drobiazgów typu firanki, niektóre meble, barierka na schody, szyba w prysznicu - ale bez tego da się żyć, więc zbieramy kasiorke (bo oszczędności wykończyła wykończeniówka ) i będziemy stopniowo uzupełniać braki. Jesteśmy szczęśliwi i zadowoleni, ze już wszystko gotowe i że budowa się skończyła Zrobiliśmy wszystko tak jak chcieliśmy i na ile zasobność portfela nam pozwoliła Moze dzisiaj przypomnę sobie jak się wkleja zdjęcia to pokażę Wam jak sibie mieszkamy tak mi sie wlasnie wydawalo, widzialem jak jechalem choinke w salonie, wiec pomyslalem ze juz mieszkacie czekam na zdjęcia pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 18.01.2007 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 widzialem jak jechalem choinke w salonie O ja !! To nawet z drogi widać?? No jak nic zasłony muszą być kupione w pierwszej kolejnośći Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 19.01.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Martuś, czekamy na zdjęcia. Dokopałam się do Twojego wątku i tu... bo na "naszym" forum dziewczyny chyba usunely wątek bo nie mogę bo znaleźć. Napisałam Ci maila. Całuski J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdav 19.01.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 czesc Martus, i ja odswiezam twoj watek na muratorze jestem zachwycona twoim domkiem i koniecznie musisz wkleic zdjeciatka bo chce zgapic twoja lazienke co prawda do mieszkania ale chyba sie zmiesci wszystko tak wiec do dziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszek 19.01.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 arcobaleno, zapowiada się niesłychanie. Ciekawe jakie kolory wybraliście.. Już nie można się doczekać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts