Maluszek 04.07.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 acrobaleno - ja już mówiłam, że tarasik jest super Po wykończeniu wygląda jeszcze lepiej Bardzo fajny fotelik bujany - gdzie go kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 06.07.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Arcobaleno to że taras jest przepiękny to chyba nie muszę pisać bo to jest oczywiste.A czy mogłabym poprosić o fotkę z oddali? Jestem ciekawa jak zmienił się wygląd domu. Chciałabym namówić męża na takie cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 06.07.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 przepiekny taras !!! z jakiego drewna jest zrobiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 07.07.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Martusia macie przepiękny taras. Twoj mąż to prawdziwa zdolna złota rączka. Tylko pozazdrościć... ahhhh... Sciskamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 07.07.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Witam Arcobaleno wiedziałam, że nie zawiedziesz. Taras piękniasty. Wyrazy uznania dla małżonka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.07.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 no, ja też czekam o informacje na temat fotela... też kcem taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 31.07.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Witaj ponownie Arcobaleno:) Taras PIERWSZA KLASA!!!! Twój caluteńki domek jest bardzo w moim guście, więc jakże by taras miał odstawać PIĘKNIE!!! I jeszcze raz pięknie. Zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 12.08.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Piekny taras... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.08.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Dario wydaje mi sie , ze byla mowa ze to fotele z ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana27 13.08.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Witam Piekny taras Czy belki na tarasie, podtrzymujace zadaszenie sa robione z klejonego drewna? Przymierzamy sie wlasnie zadaszenia czesci tarasu ale prawie kazdy mi mowi, ze belki musza byc "klejone" ...inaczej drzewo po 2-3 latach zacznie sie skrecac i wypaczac ..... sama nie wiem czy maja racje... Czy moglabym prosic nr do wykonawcy tego przepieknego tarasu ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nely 16.08.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 hej, arcobaleno a taras nie zacienia Wam za mocno salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 18.09.2008 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Witajcie ! Wstyd normalnie tak własny wątek zapuścić i w zapomnienie puścić Ale, że zmiany małe/meblowe się szykują to pomyślałam, ze się poradzę... Ale o tym potem... Najsamprzód (tak mówi moja babcia ) jeszcze raz dziękuję za miłe słowa dotyczące tarasu Fotele bujane jak już słusznie napisano są z ikei i naprawde super się sprawdzają w roli leżaków Belki podtrzymujące nie są klejone i rzeczywiście jest ryzyko (a wręcz pewnośc) wypaczenia ale mam nadzieję, ze nie będzie tak źle Taras nie zaciemnia o dziwo salonu - właśnie siedzę naprzeciwko okna tarasowego i wciąż mocno razi w oczy jak zaświeci słońce,dodatkowo widok tarasu zamglony przez firany jest rewelacyjny Zamówiliśmy w końcu stół i krzesła do salonu, takze ogrodowy komplet wywędruje niedługo tam gdzie jego miejsce...ufff !! i mam nadzieję, ze dzięki temu w salonie zrobi się więcej miejsca bo stół jest 90 x 90 (rozkładany ) identyczny jak w kuchni (ten sam model) i krzesła są dużo mniejsze - stół już przyszedł na krzesła wciąż czekamy (nie jest to komplet). No i aktualnie na tapecie narożnik do salonu Mam już wybrany model, wczoraj przyszły próbki skóry - jeden kolor super pasuje do ściań (prawie ten sam odcień) także wybór już prawie padł - teraz tylko zamawiać i czekać 4 tygodnie (niestety ). Do tego od razu zamówimy pufkę, która stanie pod oknem w wiatrołapie bo pusto nim strasznie i zarazem udogodni codzienne zakładanie butów A tak to wygląda - co sądzicie? http://img299.imageshack.us/img299/4074/naronikpw6.jpg i pufka http://img378.imageshack.us/img378/9544/16946482de3.jpg a w związku ze zmianami mam cały czas problem co zrobić z pustą scianą pod którą ma stanąć narożnik....wciąż nie wiem czy zawiesić tam obrazy czy moze zdecydwać się na szablon.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.09.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Narożnik rewelacyjny. Szukam czegoś takiego ale kanapy 3, 2, 1. Właśnie takiego pikowania szukam. Siedzisko pikowane, boki gładkie, proste kształty. Daj mi znać proszę jesli mozesz gdzie to można kupić i ile kosztuje. A ze scianą zaczekaj. Postaw narożnik i wtedy coś zdecydujesz. Tak będzie najlepiej. Zobaczysz wszystko w innych wymiarach jak juz stanie narożnik. Z tym się nie spiesz. Czasem warto poczekać. Oba pomysły są dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.09.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Acrobaleno, narożnik super Czegoś takiego właśnie szukałam do siebie Nie wiesz czy robią to w wersji lustrzanej - to siedzisko pasowałoby mi po lewej stronie. Czy robią do tego jakieś fotele? Czy mogłabyś podać namiary na sklep gdzie to cudo można kupić i ile kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.09.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 no, w końcu jakieś wieści chyba naroznik zrobi furrorę, super wygląda, namiary mile widziane a wersja sofy i fotele też jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 18.09.2008 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Dziewczyny narożnik firmmy Agpol, http://www.agpol.com/ wersja lustrzana jest ale sofy i foteli raczej nie. Narożnik nazywa się Pezzaro - dostępny w e-sklepie. Dostałam różne próbki skór w odcieniach beż/krem/ecru i chyba jednak najlepiej wygląda ten, w której jest na zdjęciach bo wszystkie inne idą w żółty a ja chcę jednak chłodniejszy odcień, zeby pasował mi do ścian i do fiuuuletowych dodatków (poduszki już kupiłam ), które sobie wymyśliłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 18.09.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 arcobaleno piekna ta kanapa.Tez czuje,ze zrobi furore na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.09.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 acrobaleno, dzięki za namiary Czy przed zamówieniem tego narożniczka widziałaś go w realu, sprawdzałaś może czy jest wygodny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 19.09.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 ArcobalenoWidziałam, że masz na tarasie oleandra, ja też przytarmosilam podobnego od babci, ale nie kwitnącego. Napisz, co robić z nim zima, zabrać do ciepłego miejsca, czy może wstawić do garażu, co ty na to???Poza tym slicznie u Ciebie, bardzo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 19.09.2008 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Maluszku - niestety nie widziałam narożnika w realu i ubolewam nad tym troszkę...ale jest taki jak chciałam - niski, szeroki i przede wszystkim bardzo podoba mi się wizualnie, wiec myślę (mam nadzieję), ze będzie ok Ale zeby być już całkiem spokojną jedziemy dziś objechać trochę salony meblowe - a nuż coś mnie powali na kolana Jeśli nie - zamawiam ! Edyta - ekspertem nie jestem, ale słucham uważnie poleceń babci pytałam o oleandra wczoraj, czy go moze schować już i czy do domu można - babcia na to, ze jeszcze za wcześnie trochę bo mój kwitnie - jak przekwitnie można przyciać i wstawić do garażu najlepiej blisko okna, bo w domu będzie im za ciepło - szczególnie, ze u mnie podłogówka. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts