DarioAS 03.11.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Arco, ale Ty jesteś utalentowana bestyja widziałam Twoje zaproszenia, śliczne też czekam na ten narożnik.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 03.11.2008 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 A weźcie juz nic nie mówcie Dzwonili dziś z informacją, ze w środę koło poludnia będzie dostawa - mąż mi juz grozi, ze jak będą tak przedłużać jeszzce to zadzwoni i zaząda zwrotu zaliczki (gada tak bo jemu ten narożnik nie bardzo leży bo nie ma wysokiego oparcia ) no ale mam nadzieję, że ta środa to już ostatecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.11.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 oj, ciężko ma dotrzeć do Ciebie ten narożnik oby dotarł do tej środy, bo Twój mąż faktycznie może nerwowo nie wytrzymać i my też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matysia 03.11.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 arcobaleno gratuluje , domek śliczny a tarasem to się poprostu zauroczyłam kawka, ciasteczko i tylko odpoczywać podziwiając widoki. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiki1710 05.11.2008 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Witam, forum obserwuję od baaaaardzo dawna, ale tylko Twój Arco wątek wciągnął mnie na tyle, że przeczytałam go do końca a nawet zmusiłam mężusia do przyjrzenia się kilku zdjęciom Zadziwiły mnie bowiem na początku niektóre kolejności prac i tak porównywałam z nami..... i ni z tego ni z owego BUUUUUUUUUUUMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!! cudowne, naprawdę z gustem i wyczuciem zrobione wnętrza. Jesteście tak młodzi, a tak świetnie sobie radzicie, że będę do Waszego wątku zapraszać znajomych, którym "cóś nie wychodzi" albo "drogo" albo "nie chce się" itp. Łazienka i taras-wzór. Kuchnia-wzorcowa. Kominek i boskie schody-boskie. Od dziś zaglądać będę co dzień. Pozdrawiam i wytrwałości w skończeniu domku życzę (a pięknej córuni zdrówka i radości). Wiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.11.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Cześć Odliczamy godziny, minuty? Dziś jest ten wielki dzień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 05.11.2008 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Tarararara Piszę własnie do Was siedząc na moim nowiutkim, pachnącym PRZEPIĘKNYM narożniku !!!!!! Jest świetny ! DUŻY, SZEROKI - zmieści się na nim cała nasza rodzinka Jestem mega zadowolona - zobaczymy co powie Daniel, ale myślę, ze też będzie mu się podobał Panowie szybko się uwinęli, wypili kawkę i zostawili mnie sam na sam z narożnikiem Ale jestem zadowolona !! Zła wiadomość jest taka, że tata zabrał ładowarkę w trasę a mi się aparat rozładował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.11.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 No nareszcie Szkoda tylko, ze zdjęć niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 05.11.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Kochana, to juz kwalifikuje sie na znacanie sie nad nami. Nie dosc, ze tak dlugo czekalysmy, to jeszcze to. Tak sie nie robi. BUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 06.11.2008 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Kobitki - cierpliwości - kazałam meżowi kupic dziś ładowarkę, więc zdjecia niedługo się pojawią Na szczęscie Danielowi narożnik się podoba - stwierdził, że super wyglada i wygodny także - w sensie nie super miękki, ale duzo miejsca do wygodnego rozłożenia się Skończyłam też malować słoneczniki...chyba za bardzo staram się odwzorować naturę (maluję ze zdjeć) - powinnam chyba bardziej swobodnie machać pędzlem.. No i jest jeszcze coś...ale o tym dopiero w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 06.11.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Czekamy, czekamy... Ale jesteś tajemnicza...cóz takiego wydarzy się w sobotę?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.11.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 A co to za niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 06.11.2008 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 A nic nie powiem i nie kusić mnie Na zaspokojenie ciekawości kilka fotek http://img504.imageshack.us/img504/4431/img4259sz3.jpg http://img253.imageshack.us/img253/133/img4261nd4.jpg http://img381.imageshack.us/img381/508/img4263qe6.jpg http://img253.imageshack.us/img253/3372/img4266vf1.jpg I jak Wam się podoba? Ja jestem 100 % zadowolona z tego ryzykownego zakupu A na tę szarugę i słotę - słoneczniki http://img253.imageshack.us/img253/6086/img4271go2.jpg Pozdrawiam ciepło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 06.11.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Arcobaleno!!!!!!!! Kanapa piękna, i słoneczkiki też, chyba nawet do mnie by pasowały Ile kosztują??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 06.11.2008 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 uuf zmniejszyłam zdjęcia bo tamte się rozjeżdzały Edyta - Ty się nie śmiej bo słoneczniki obrabiam w wstawiam na allegro - a co A teściowa wciąż czeka w kolejce na swoje zamówione trzy obrazki - nie wiem co jej namalować bo gusta mamy zupełnie różne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 06.11.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No, juz lepiej widać ten narożnik A kto tu sie śmieje, nic tu do smiechu To ile chcesz za te słoneczniki Bardzo ładne są, ja tez mam jeszcze gołe ściany i nie mogę nic wymysleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 06.11.2008 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Edyta - te słoneczniki to dosć małe -2 x 30/30 takze bardziej obrazki niż obrazy - poczekaj aż nabiorę wprawy w tym malowaniu to pomyślimy o czymś na Twoje ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 06.11.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.11.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Świetnie wyglada ten narożnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 06.11.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Arco ten naroznik cudny......... a czemu piszesz, że ryzykowny to był zakup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts