arcobaleno 06.11.2008 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Dzięki dziewczyny A zakup ryzykowny bo na odłegłość, bez wcześniejszego obejrzenia na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.11.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Arco, chyba jednak opłacało się zaryzykować. Naroznik jest przecudny, po prostu śliczny A pomysł ze słonecznikami naprawdę fajny. Będę podglądać aukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.11.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Dzięki dziewczyny A zakup ryzykowny bo na odłegłość, bez wcześniejszego obejrzenia na żywo. to tak jak ja, kupiłam narożnik z Allegro a ten Twój, cudowny!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 06.11.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Arco, ten naroznik jest rewelacyjny. GRATULACJE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.11.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Acro - świetnie ten narożnik wygląda co do słoneczników - zdolna bestyja jesteś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolariska 07.11.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Arco, ślicznie się prezentuje Twój salon z tym narożnikiem. A obrazki są cudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 07.11.2008 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Witam i usmiecham się do Was za te miłe słowa odnośnie narożnika i mojej...ekhe, ekhe twórczości Dziś mam humor oklapniety nieco bo z jutrzejszej niespodzianki nici...dooobra powiem o co biega..spóźniał mi się @ prawie tydzień ,, co nigdy mi się wcześniej nie zdarzało, więc jutro miałam zatestować i byłam prawie pewna, ze będzie bingo A tu proszę...lipa - spóźniony przyszedł Nie staralismy sie szczególnie - co wiecej postanowilismy, ze własnie do wiosny nie będziemy sie starać (z różnych względów), a tu takie opóźnienie, to myslałam, ze natura chce nas przechytrzyć i prawdę mówiąc już byłam rozanielona A teraz to nie wiem co..najlepiej nic - co ma być to będzie.. Na poprawę humoru (swojego) zabrałam się dzis za obrazki dla teściowej - chciała kwiatki na brązowym tle - podejrzewam, ze chodziło jej o coś bardzoej klasycznego - ja te wcześniejsze słoneczniki, ale chciałam wypróbować coś innego i wyszło tak - 3 x 30/30 - czyli razem 120 x 30: http://img513.imageshack.us/img513/3087/img4281mt6.jpg http://img512.imageshack.us/img512/2801/img4286jn0.jpg Mnie się nawet podoba - najlepiej z tych wszystkich bo i pasuje do moich wnętrz - teściowa niby wnętrza ma w podobnej kolorystyce, ale za to gusta biegunowo odmienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 07.11.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Dziś mam humor oklapniety nieco bo z jutrzejszej niespodzianki nici...dooobra powiem o co biega..spóźniał mi się @ prawie tydzień ,, co nigdy mi się wcześniej nie zdarzało, więc jutro miałam zatestować i byłam prawie pewna, ze będzie bingo A tu proszę...lipa - spóźniony przyszedł Wiesz, kiedy napisałaś wcześniej o tej sobotniej niespodziance to tak jakoś pomyślałam, że może chcesz zrobić test ciążowy Serio, to była moja pierwsza myśl.... Nie martw się. Myślę, że niedługo pochwalisz się nam radosną nowiną Bo pewnie już wiesz, że teraz forum nie da Ci spokoju Pozdrawiam!!!! A obrazy to przepiękne i jesten następna w kolejce chętnych do zakupu Aha! I jeszcze narożnik!!!! JEST BOSKI !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 07.11.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Narożnik super, i fajnie się we wnętrze wkomponował A te ostatnie kwiatki bardzo mi się podobają Ich tło takie fajne "energetyczne" jest. I jak słoneczniki były fajne (jedne z moich ulubionych kwiatów) to były takie jak wiele innych obrazów, a te mają "to coś", gratulacje. P.S. Jak się teściowej nie spodobają, bardzo chętnie je odkupię, serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 07.11.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 to i ja sie chyba zapiszę na te obrazki bo juz sobie upatrzyłam nawet coś na allegro ale moze twoje będą lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 07.11.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 piekne obrazy. trzymam kciuki za kolejne testowania.moze tak cos pod choinke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 07.11.2008 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Noo już mi trochę lepiej...reddsika sobie strzeliłam - książkę od teściowej pożyczyłam - będziemy się z Dankiem wylegiwać na nowym narożniku ja z książką - On przed telewizorem Tak teraz patrzę na te ostatnie foto, robione ze schodów, ze on jakiś mały się wydaje a w rzeczywistości zajmuje połowę salonu Naprawdę bardzo mi miło, że obrazki Wam się podobają - rodzince też się podoba i ostatni komplecik znalazł już nowego właściciela - zamawiała go teściowa,tylko do jej wnętrz nie bardzo się komponował, ale szwagierka, która z teściami mieszka (tzn żona brata Daniela) juz go jej podprowadziła Mnie sie malowanie też spodobało, także jak macie jakieś propozycje rozmiarowo - kolorystyczno-motywowe to dajcie cynka na priw - ja postaram się sprostać = zrobię foto i jak się spodoba to proszę bardzo a jak nie to będę szukać innego amatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.11.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Arcobaleno, zdolna z Ciebie bestia, nie tylko ładna Narożnik świetny. Mój M. nie pozwolił mi na taki niski, bo jak nie ma oparcia pod głową, to cierpi Trzymam za to, co się jeszcze nie udało, ale udać się musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zalotnica 07.11.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Ja tak sobie tu cichutko siedze jak ta myszka pod miotłą, ale teraz musze powiedzieć: obrazki z brązem cudne!!! Ja sie ustawiam nastepna w kolejce po Twoje dzieła Mogę?? Naroznik tez super! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 07.11.2008 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Arcobaleno, zdolna z Ciebie bestia, nie tylko ładna Narożnik świetny. Mój M. nie pozwolił mi na taki niski, bo jak nie ma oparcia pod głową, to cierpi Trzymam za to, co się jeszcze nie udało, ale udać się musi Tola - Mój D. też nie chciał się zgodzić na to niskie oparcie, ale przekabaciłam go (najlepiej ostatnio u mnie działa: "dobrze - zrobimy tak jak Ty uważasz - wybieraj" ) - on wygląda na niski, ale siedzisko ma tak szerokie, że siedzsz na wpół leżąco i poduchy układają się akurat pod karkiem zalotnica - dzięki i...nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 07.11.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Kiedy będą w sprzedaży takie obrazki? a inną tematykę tez malujesz? chętnie kupiłaby, od Ciebie dwa obrazki pasujące do ściany przy braku właśnie w tej kolorystyce co te kwiaty----czekoladowo-kremowe, może jakieś filiżanki z kawką? Jestem chętna na zakup, proszę o cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.11.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Acobaleno fajny wypoczynek i fajnie że wygodny bo rzeczywiście takie kupowanie na odległość trochę ryzykowne. Zdradzisz gdzie go kupiłaś i za ile? Zdolna bestia z Ciebie, obrazy super! szczególnie te trzy kwiaty, do mnie też by pasowały. Jakby coś to jestem kolejna chętna do kupna Pozdrawiam i trzymam kciuki wiadomo za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 08.11.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Arcobaleno, obejrzałam sobie cały Twój domek- pięknie! Najbardziej spodobał mi się taras- cudowny! Sofa też piękna.....Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.11.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 narożnik piękny, wart swojej ceny I talencik do malowania masz, nie ma co trzymam kciuki za.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 10.11.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Jestem juz jakis czas na forum i nie raz zagladałam do Twojej galeri bo slicznie jest u Ciebie w domku!!! Nie powiem podpatrzyłam sobie pare rzeczy Kuchnie mam w podobnym kolorze,a i schody,i barierke robie sobie taka sama Noi własnie chciałm zapytac o barierke jako,ze jestes mama Julci,ktora juz sobie chodzi,czy przypadkiem nie probuje wchodzic na pręty od barierki,i czy wogole dałaby rade sie przez nie przecisnac? Bo ja mam 8 miesiecznego synalka a mam moja mi głowe suszy,ze niebezpieczna taka barireka dla dziecka,zeby nie wychodziło i nie spadło czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts