Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek Arcobaleno

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam i usmiecham się do Was za te miłe słowa odnośnie narożnika i mojej...ekhe, ekhe twórczości :roll: :lol:

Dziś mam humor oklapniety nieco bo z jutrzejszej niespodzianki nici...dooobra powiem o co biega..spóźniał mi się @ prawie tydzień ,, co nigdy mi się wcześniej nie zdarzało, więc jutro miałam zatestować i byłam prawie pewna, ze będzie bingo :wink: A tu proszę...lipa - spóźniony przyszedł :roll:

Nie staralismy sie szczególnie - co wiecej postanowilismy, ze własnie do wiosny nie będziemy sie starać (z różnych względów), a tu takie opóźnienie, to myslałam, ze natura chce nas przechytrzyć i prawdę mówiąc już byłam rozanielona :roll: :lol: A teraz to nie wiem co..najlepiej nic - co ma być to będzie..

Na poprawę humoru (swojego) zabrałam się dzis za obrazki dla teściowej - chciała kwiatki na brązowym tle - podejrzewam, ze chodziło jej o coś bardzoej klasycznego - ja te wcześniejsze słoneczniki, ale chciałam wypróbować coś innego i wyszło tak - 3 x 30/30 - czyli razem 120 x 30:

http://img513.imageshack.us/img513/3087/img4281mt6.jpg

http://img512.imageshack.us/img512/2801/img4286jn0.jpg

Mnie się nawet podoba - najlepiej z tych wszystkich bo i pasuje do moich

wnętrz - teściowa niby wnętrza ma w podobnej kolorystyce, ale za to gusta biegunowo odmienne :lol:

Dziś mam humor oklapniety nieco bo z jutrzejszej niespodzianki nici...dooobra powiem o co biega..spóźniał mi się @ prawie tydzień ,, co nigdy mi się wcześniej nie zdarzało, więc jutro miałam zatestować i byłam prawie pewna, ze będzie bingo A tu proszę...lipa - spóźniony przyszedł

Wiesz, kiedy napisałaś wcześniej o tej sobotniej niespodziance to tak jakoś pomyślałam, że może chcesz zrobić test ciążowy :D Serio, to była moja pierwsza myśl....

Nie martw się. Myślę, że niedługo pochwalisz się nam radosną nowiną :wink:

Bo pewnie już wiesz, że teraz forum nie da Ci spokoju :lol:

Pozdrawiam!!!!

A obrazy to przepiękne i jesten następna w kolejce chętnych do zakupu :wink:

Aha! I jeszcze narożnik!!!! JEST BOSKI !!!!!!!!!!

Narożnik super, i fajnie się we wnętrze wkomponował:)

A te ostatnie kwiatki bardzo mi się podobają:) Ich tło takie fajne "energetyczne" jest. I jak słoneczniki były fajne (jedne z moich ulubionych kwiatów) to były takie jak wiele innych obrazów, a te mają "to coś", gratulacje.

P.S. Jak się teściowej nie spodobają, bardzo chętnie je odkupię, serio.

Noo już mi trochę lepiej...reddsika sobie strzeliłam - książkę od teściowej pożyczyłam - będziemy się z Dankiem wylegiwać na nowym narożniku :wink: ja z książką - On przed telewizorem :wink:

Tak teraz patrzę na te ostatnie foto, robione ze schodów, ze on jakiś mały się wydaje a w rzeczywistości zajmuje połowę salonu :roll: :wink:

Naprawdę bardzo mi miło, że obrazki Wam się podobają - rodzince też się podoba i ostatni komplecik znalazł już nowego właściciela - zamawiała go teściowa,tylko do jej wnętrz nie bardzo się komponował, ale szwagierka, która z teściami mieszka (tzn żona brata Daniela) juz go jej podprowadziła :wink:

Mnie sie malowanie też spodobało, także jak macie jakieś propozycje rozmiarowo - kolorystyczno-motywowe to dajcie cynka na priw - ja postaram się sprostać = zrobię foto i jak się spodoba to proszę bardzo a jak nie to będę szukać innego amatora :lol:

Arcobaleno, zdolna z Ciebie bestia, nie tylko ładna :D

Narożnik świetny. Mój M. nie pozwolił mi na taki niski, bo jak nie ma oparcia pod głową, to cierpi :roll:

Trzymam za to, co się jeszcze nie udało, ale udać się musi :wink:

Arcobaleno, zdolna z Ciebie bestia, nie tylko ładna :D

Narożnik świetny. Mój M. nie pozwolił mi na taki niski, bo jak nie ma oparcia pod głową, to cierpi :roll:

Trzymam za to, co się jeszcze nie udało, ale udać się musi :wink:

Tola - Mój D. :wink: też nie chciał się zgodzić na to niskie oparcie, ale przekabaciłam go (najlepiej ostatnio u mnie działa: "dobrze - zrobimy tak jak Ty uważasz - wybieraj" :lol: ) - on wygląda na niski, ale siedzisko ma tak szerokie, że siedzsz na wpół leżąco i poduchy układają się akurat pod karkiem :wink:

zalotnica - dzięki i...nie ma sprawy 8)

Kiedy będą w sprzedaży takie obrazki? a inną tematykę tez malujesz? chętnie kupiłaby, od Ciebie dwa obrazki pasujące do ściany przy braku właśnie w tej kolorystyce co te kwiaty----czekoladowo-kremowe, może jakieś filiżanki z kawką?

Jestem chętna na zakup, proszę o cenę.

Acobaleno fajny wypoczynek i fajnie że wygodny bo rzeczywiście takie kupowanie na odległość trochę ryzykowne. Zdradzisz gdzie go kupiłaś i za ile?

Zdolna bestia z Ciebie, obrazy super! szczególnie te trzy kwiaty, do mnie też by pasowały. Jakby coś to jestem kolejna chętna do kupna :D

Pozdrawiam i trzymam kciuki wiadomo za co 8)

Jestem juz jakis czas na forum i nie raz zagladałam do Twojej galeri bo slicznie jest u Ciebie w domku!!! :D

Nie powiem podpatrzyłam sobie pare rzeczy :lol:

Kuchnie mam w podobnym kolorze,a i schody,i barierke robie sobie taka sama :lol:

Noi własnie chciałm zapytac o barierke jako,ze jestes mama Julci,ktora juz sobie chodzi,czy przypadkiem nie probuje wchodzic na pręty od barierki,i czy wogole dałaby rade sie przez nie przecisnac?

Bo ja mam 8 miesiecznego synalka a mam moja mi głowe suszy,ze niebezpieczna taka barireka dla dziecka,zeby nie wychodziło i nie spadło czasem. :(