madzia.a 18.11.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 bardzo spodobała mi się twoja szafka pod umywalke. Czy mogłabyś zrobić zrobić fotkę, gdzie szafka bedzie dokładnie widoczna?Jakiej jest ona firmy i jaki ma kolor?http://img327.imageshack.us/img327/5896/wcnadole5gt.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina19 19.11.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Ja mam pytanko do Arcobaleno jak duża jest wasza kuchnia? Jakie macie dlugości tych ścian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 19.11.2008 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Witammmmm Julka mi tydzień chorowała, więc czasu na nic nie było - ledwo się z pracą wyrabiałam Na szczeście dziś pomaszerowała do żłobka a ja nadrabiam zaległości Po pierwsze - dziękuję wszystkim za odwiedzinki Miło mi, że tu zagladacie a jeszcze tyle miłych słów to już w ogóle.. Obrazki wrzuciłam na allegro (jak ktoś by na nie trafił to nie śmiać się proszę z techniki bo grafik komputerowy ze mnie marny a, ze pomocy doczekać się nie mogę to zrobiłam prosciutko i jak umiałam ) - czekam na nowe płótna i farby bo zabrakło mi na obrazy do salonu A w międzyczasie zmieniłam pomysł na nie - nie będzie magnolii tylko...noo.. takie bardziej absrtakcyjne, ale to zobaczycie jak namaluję Paty - Tematyk..sama nie wiem- dopiero zaczynam, ale filiżanki z kawką mogą być A to miałby być jeden obraz, czy dwa, zbliżone wymiary...napisz a ja Ci powiem jak sprawy stoją madzia.a - szafka w łazience na dole to chyba najbardziej nieudana rzecz w tym domu - robiona na zamówienie juz nawet nie wiem ile wziął za nia stolarz, bo blat nie taki jak trzeba i drzwiczki nie takie i w ogóle efekt końcowy daleki od zamierzonego ewelina19 - kuchnia ma jakieś 11 - 12 m2 - gdzieś na poczatku wątku na pewno podawałam wymiary - jak znajdę chwilę to zmierzę jeszcze raz i Ci podam [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 19.11.2008 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Acobaleno fajny wypoczynek i fajnie że wygodny bo rzeczywiście takie kupowanie na odległość trochę ryzykowne. Zdradzisz gdzie go kupiłaś i za ile? Zdolna bestia z Ciebie, obrazy super! szczególnie te trzy kwiaty, do mnie też by pasowały. Jakby coś to jestem kolejna chętna do kupna Pozdrawiam i trzymam kciuki wiadomo za co Narożnik firmy Agpol - mają sklep internetowy tam można podejrzeć ceny A$IA - Julka jakos nie była zainteresowana barierkami - od poczatku powtarzamy, ze schody nie są do zabawy, tylko do schodzenia i wchodzenia i jakoś obeszło się bez problemu, tym bardziej, ze już od dobrych kilku miesiecy sama je pokonuje w obie strony - trzymając się małymi rączkami za stalowe pręty Na górze jednak mamy bramki bezpieczeństwa, które zamykane są tylko na noc, bo Jula śpi w swoim pokoiku i wolę, żeby w nocy nie zalunatykowała sama na te schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 19.11.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Kochana jaki masz nick na allegro, żeby można było znaleźć Twoje obrazki? Co do wymiarów podam w najbliższym czasie , zastanawiam się czy jeden prostokątny czy dwa kwadratowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia.a 20.11.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 czy mogłabyś zrobić fotkę, aby ta szafka była lepiej widoczna? Jak miała pierwotnie wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.11.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Arco, robisz w tym roku wianki świąteczne na drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 21.11.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Arco, robisz w tym roku wianki świąteczne na drzwi? Własnie ostatnio myślałam, ze najwyższa pora zabrac się za świąteczne dekoracje Jak coś stworzę ciekawego to wystawię na aukcji Zastanawiam się tylko nad wiankami na bazie żywych gałązek - bo te sztucznoty to z daleka po oczach biją plastikiem Słyszałam, że żywe gałązki z iglastych są bardzo trwałe, szczególnie te wywieszane na zewnątrz W przyszłym tygodniu coś ukręcę i wstawię zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorusia 21.11.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Arko, narożnik pierwsza klasa........super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 25.11.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 naroznik naprawde super,zakup udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 26.11.2008 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Dzięki dziewczyny A tymczasem mogę pochwalić się skończoną szafą w sypialni http://img165.imageshack.us/img165/3634/img4363gj3.jpg http://img88.imageshack.us/img88/1653/img4364ps3.jpg A teraz robią sie meble do gabinetu i szafki nocne do sypialni - ale sie cieszę ! W koncu dom nam się zapełnia A Daniel w swoim żywiole - nakupował sobie narzędzi i urządził mini-warsztat w gabinecie, gdzie bardzo pożytecznie spędza codziennie wieczory A tu dla ożywienia kolorystyki moja córcia w sieci http://img407.imageshack.us/img407/8717/img4161rr2.jpg I z mamusią w kulkach http://img407.imageshack.us/img407/8710/img4169lb5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.11.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Szafy wyszły super! Chciałabym zobaczyć zawiasy i mocowania jeśli mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.11.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 szafy ekstra, ale zdjęcie w sieci jest booooskie słodkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 30.11.2008 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Słodkości moje teraz bardzo cierpiące Od piątku jesteśmy w szpitalu na bronchit - na razie poprawy nie ma wiec prawopodobnie czeka nas antybiotyk i lezenie jeszcze następny tydzień... Okazjonalnie korzystam z neta bo staram się nie narobić sobie za dużo zaległosci w pracy... Najgorsze ze lezymy w szczecinie 50 km od domu... ehh - byle tylko Jula szybko pokonała tego wirusa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.11.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 O kurcze, niedobrze Szybkiego powrotu do zdrowia życzę Julce a Wam wytrwalosci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.11.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Arco, życzę córci szybkiego powrotu do zdrowia. Trzymajcie sie dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.11.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 A szafy super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.11.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Szybkiego powrotu do zdrowia dla Juleczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.11.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Arcobaleno, niech Julcia zdrowieje szybko, wracajcie szczęśliwie do domu, trzymam za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.12.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Szybkiego i zdrowego powrotu do domku życzę Uściski dla córeczki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts