Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek Arcobaleno

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witammmmm :D

Julka mi tydzień chorowała, więc czasu na nic nie było - ledwo się z pracą wyrabiałam :roll: Na szczeście dziś pomaszerowała do żłobka a ja nadrabiam zaległości :D

Po pierwsze - dziękuję wszystkim za odwiedzinki :D Miło mi, że tu zagladacie a jeszcze tyle miłych słów to już w ogóle.. :oops:

Obrazki wrzuciłam na allegro (jak ktoś by na nie trafił to nie śmiać się proszę z techniki bo grafik komputerowy ze mnie marny a, ze pomocy doczekać się nie mogę to zrobiłam prosciutko i jak umiałam :oops: :wink: ) - czekam na nowe płótna i farby bo zabrakło mi na obrazy do salonu :roll: :lol: A w międzyczasie zmieniłam pomysł na nie - nie będzie magnolii tylko...noo.. takie bardziej absrtakcyjne, ale to zobaczycie jak namaluję 8) :wink:

Paty - Tematyk..sama nie wiem- dopiero zaczynam, ale filiżanki z kawką mogą być :wink: A to miałby być jeden obraz, czy dwa, zbliżone wymiary...napisz a ja Ci powiem jak sprawy stoją :wink:

madzia.a - szafka w łazience na dole to chyba najbardziej nieudana rzecz w tym domu - robiona na zamówienie juz nawet nie wiem ile wziął za nia stolarz, bo blat nie taki jak trzeba i drzwiczki nie takie i w ogóle efekt końcowy daleki od zamierzonego :wink:

ewelina19 - kuchnia ma jakieś 11 - 12 m2 - gdzieś na poczatku wątku na pewno podawałam wymiary - jak znajdę chwilę to zmierzę jeszcze raz i Ci podam :D [/b]

Acobaleno fajny wypoczynek i fajnie że wygodny bo rzeczywiście takie kupowanie na odległość trochę ryzykowne. Zdradzisz gdzie go kupiłaś i za ile?

Zdolna bestia z Ciebie, obrazy super! szczególnie te trzy kwiaty, do mnie też by pasowały. Jakby coś to jestem kolejna chętna do kupna :D

Pozdrawiam i trzymam kciuki wiadomo za co 8)

Narożnik firmy Agpol - mają sklep internetowy tam można podejrzeć ceny :wink:

A$IA - Julka jakos nie była zainteresowana barierkami - od poczatku powtarzamy, ze schody nie są do zabawy, tylko do schodzenia i wchodzenia i jakoś obeszło się bez problemu, tym bardziej, ze już od dobrych kilku miesiecy sama je pokonuje w obie strony - trzymając się małymi rączkami za stalowe pręty :wink:

Na górze jednak mamy bramki bezpieczeństwa, które zamykane są tylko na noc, bo Jula śpi w swoim pokoiku i wolę, żeby w nocy nie zalunatykowała sama na te schody :-?

Arco, robisz w tym roku wianki świąteczne na drzwi?

Własnie ostatnio myślałam, ze najwyższa pora zabrac się za świąteczne dekoracje :)

Jak coś stworzę ciekawego to wystawię na aukcji :wink:

Zastanawiam się tylko nad wiankami na bazie żywych gałązek - bo te sztucznoty to z daleka po oczach biją plastikiem :roll: Słyszałam, że żywe gałązki z iglastych są bardzo trwałe, szczególnie te wywieszane na zewnątrz :D W przyszłym tygodniu coś ukręcę i wstawię zdjęcia :D

Dzięki dziewczyny :)

A tymczasem mogę pochwalić się skończoną szafą w sypialni :)

http://img165.imageshack.us/img165/3634/img4363gj3.jpg

http://img88.imageshack.us/img88/1653/img4364ps3.jpg

A teraz robią sie meble do gabinetu i szafki nocne do sypialni - ale sie cieszę ! W koncu dom nam się zapełnia :D

A Daniel w swoim żywiole - nakupował sobie narzędzi i urządził mini-warsztat w gabinecie, gdzie bardzo pożytecznie spędza codziennie wieczory 8)

A tu dla ożywienia kolorystyki moja córcia w sieci :lol:

http://img407.imageshack.us/img407/8717/img4161rr2.jpg

I z mamusią w kulkach :wink:

http://img407.imageshack.us/img407/8710/img4169lb5.jpg

Słodkości moje teraz bardzo cierpiące :( Od piątku jesteśmy w szpitalu na bronchit - na razie poprawy nie ma wiec prawopodobnie czeka nas antybiotyk i lezenie jeszcze następny tydzień... Okazjonalnie korzystam z neta bo staram się nie narobić sobie za dużo zaległosci w pracy...

Najgorsze ze lezymy w szczecinie 50 km od domu... ehh - byle tylko Jula szybko pokonała tego wirusa!