Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek Arcobaleno

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Taaaaa :roll:

Julka znowu na antybiotykach jedzie - tym razem jakieś zapalenie jamy ustnej wraz z kaszlem, katarem, biegunką i wysoką gorączką - masakra !

Co za tym idzie ja mam zaległosci, więc do wieczora praca, praca, praca :roll:

A na dodatek wyszły błędy w podatkach z tamtego roku i teraz musimy się nieźle nagimnastykować, żeby wszystko odkrecać - na szczescie maż mi BARDZO pomaga :D

A ja jako "ciężarówka" czuję się bez zmian - czyli żadnych objawów - moze tylko o dziwo nie ciągnie mnie tak do słodyczy :D :D :D

Arcobaleno- na początek dużo zdrówka dla Julci ( wiem co to znaczy sama mam w domu przedszkolaka i 6 miesięcznego synka który łapie od niej wszystko) No i ogromne gratulacje dla Ciebie!!!!!

Muszę przyznać że jak oglądnęłam zdjęcia Twojego świątecznego domku to dotarło do mnie jaki mój dom był " pusty" w tym czasie.Bo " przystrojona panna" nie wniosła tyle ciepła i atmosfery świąt.

Brak w moim domu jeszcze dodatków ( firanek, obrazów, kwiatów itd...) a u ciebie tak pięknie:)))) Oby tak dalej!!!!

Witaj arcobaleno

Macie piękny domek. Bardzo podobają mi się Wasze schody zewnętrzne, wyczytałam, że są z gotowych elementów, ale czy mogłabyś mi napisać jak one się nazywają - chodzi mi o taką fachową nazwę, żeby inni mnie zrozumieli gdy będę o nie pytała :)

[/img]

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...