monia77w1 29.03.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Arco jak brzuszek, rośnie???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 30.03.2009 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Hejka Dario - dzięki za soczek wciągnęłam na śniadanie aka z Ina - suwaczek jest a jakze - dzięki za gratukacje Monia - ano - rośnie sobie powolutku Ja oprócz mdłosci, z resztą coraz już mniejszyć zadnych ciążowych oznak nie mam - za tydzień mam usg to podejrzę Mojego Malucha Ostatnio mam faze ogrodową, jak tylko słońce zaświeci to wylatuję na ogród - robię sobie rabatę kwiatową przy tarasie - w połowie już przekopana (ziemia miękka, więc kopie się łatwo), roślinki z allegro już przyszły, czekają na wsadzenie Bratki pysznią się na parapetach.. tylko ciepełka trochę brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.03.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 aka z Ina - suwaczek jest a jakze - dzięki za gratukacje a nie było dlatego pytałam.... życzę spokojnej ciąży i oby mdłości minęły szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 30.03.2009 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Jaki piękny, cudowny, słoneczny dziś dzień ! Szwendałam się pół dnia po ogrodzie, podpatruję pączki, podlewam, ogarniam...deski na tarasie nagrzały się od słońca i już pachną .... cudownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.03.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 jak ja bym chciała miec juz cos posadzone ,cieszyć się kazdym pączkiem na działce rekreacyjnej co zdałam teściowej pewnie teraz pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.03.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Aka, nie masz nic na ogróku posadzonego? No, nie wierzę Arco, to ciąża tak nastraja pozytywnie, co?? Przynajmniej mnie tak nastrajała, że wszystko mi sie tak kolorowe i intensywnie piękne widziało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 31.03.2009 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Dario - wiesz, ze chyba tak Ale w pierwszej nie byłam taka radosna - chyba wpływ ma tu jednak pora roku - w pierwszej większość przechodziłam zimą..te grube ciążowe rajdy, kozaki, które pod koniec ledwo wkładałam na nogi a zdejmować sama nie miałam siły Nedopinająca się kurtka..ehh - teraz jest zdecydowanie lepiej .. póki co hehe bo jak przyjdą upały i spuchnę jak balon to też mi nie bedzie do smiechu Daniel wczoraj zamontował mi kratki do powojników i innych przy tarasie Moje powojniki na zeszłorocznej brązowej i uschniętej plątaninie pusciły mnóswto opączków...nie wiem czy mam je podciać czy tak zostawić.. Dziś piękne słoneczko świeci, ma byc coraz cieplej Kawka i drugie śniadanko zjedzone na ławce przed domem A zaraz jadę do mniasta na pocztę i chyba zajdę do Happy Mum (świetny sklep dla cieżarówek) i kupię sobie jakieś wiosenne spodnie z miejscem na rosnący brzuszek bo już zaczyna mu się ciasno robić w normalnych spodniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 31.03.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Aka, nie masz nic na ogróku posadzonego? No, nie wierzę jeszcze nic.zero aż do mnie nie podobne Kasy było szksa, jak ogrodzenia jeszcze nie mam ale powolutku od dzis biore sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.03.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 ja w tamtym roku w kwietniu to też jeszcze nic nie miałam.. a teraz... ogrodzenie to by się gumowe przydało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 31.03.2009 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Mnie z roku na rok coraz bardzoej do ogrodu ciągnie - aż dziw bo kiedyś nie cierpiałam grzebać w ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.03.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 ja też... jak sie przeprowadzałam, to sie zarzekałam, że żadnych kwiatów nie będzie, kilka drzewek od ulicy i trawka.... a teraz już nie mam gdzie kwiatków upychac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 31.03.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 właśnie teściowa powiedziała nam, ze z naszej poprzedniej działeczki skradziono 10 dużych bukszpanow...w zeszłym roku poszło tak 15 niech tym cholernym złodziejom ręcę poodpadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.04.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/mi41_Lato_-_zdjecia_kalendarzowe_4959.jpg http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/zk5055_Laka_kwiatow_4957.jpg http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/bw5777_Fotografie_bialych_kwiatkow_1888.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 05.04.2009 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Melduję, że rabata kwiatowa wokół tarasu gotowa Wszyscy solidnie pracowali (ja, mąż, znajomi i babcia ) w międzyczasie wiosenny grillek na tarasie - ahh Kupiłam nowe zielone poduchy na krzesła, podkładki na stół i oczywiście parę pierdołek typu wazoniki, lampioniki, jakaś donica..ale już jest bosko Krokusy już przekwitają, teraz rozwinęły się hiacynty a i żonkile lada dzień się otworzą, bo już pąki, nabrzmiałe, żółte..tulipan jeden już się pyszni a reszta też niebawem w rozkwicie...pięknie jest Nelli - dziękuję za niezapominajki - moje już na rabacie - pewnie i one niedługo się pokażą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.04.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 arco! Wrzuć zdjęcia, to się od razu cieplej na sercu nam zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 05.04.2009 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Pewnie wrzucę niebawem Ale to nie dziś - aparat rozładowany, ani nie jutro - harmonogram napięty - fryzjer, badania, usg do domu wrócę pewnie padnięta i do nocy będę nadrabiać zaleglosci w pracy.. Ale może pojutrze..jak pogoda dopisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.04.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Spoko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.04.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 ja też pooglądam, juz mi wyobraźna pracuje jak sie czujesz?? Jak tam usg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 06.04.2009 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Hejka Ja sie czuję super, choć jakieś małe przeziębienie się przypałętało..najgorzej, że do Julki tez i prawdopodobnie znów do żłobka nie pójdzie a ja mam taki zapiernicz w pracy, ze szok A z nią w domu to juz najwiecej narobię Usg super Dohtor twierdzi, ze to dziewczynka choć na tym etapie to jeszcze można se pogadać Najważniejsze, że wszystko gra, Maleństwo dobrze się rozwija, waży 7,8 g i od pupki do główki ma już prawie 7 cm Pięknie było wszystko widać - bijące serduszko, paluszki u rączek, buzię, oczka, nosek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 07.04.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 widzę mania ogródkowa wkoło jak rabatka kwiatowa? wrzucisz jakieś fotki? a jak czujesz Marta? czasami mozna samemu wyczuć, zwłaszcza jak usg jeszcze za wczesne, będzie siostrzyczka dla Julki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts