Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek Arcobaleno

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Rany :o Julek :o wchodzę dzis na forum a tu widzę zostałam tytułowana :o

I to jak :oops: Matko święta - czuję się zaszczycona i zazenowana z lekka bo przecież ja dopiero co odkryłam w sobie miłosć do kwiatków (wystarczy poczytać mój wątek :oops: ) a tu taaaaaaaki tytuł :oops: 8)

Musisz byc jestes szczesliwa kobieta i mam wrazenie. ze czego bys nie dotknela wszystko Ci wychodzi. Super MAZ (zdolniacha) Piekna corcia (na razie jedna), zadbany ogrodek ( jakby od niechcenia) Super!

To prawda jestem szczęśliwa :D Czy wszystko mi wychodzi to bym nie powiedziała, ale staram się no i bilans rzeczywiście jest na plusie :wink: Choc podobno optymiści tak mają :wink:

Arco - pieknie Ci wszysto urosło i tak kolorowo wkoło domku śliczna Julcia i Ty kwitnaca jak te surfinie na płocie pozdrawiam i zycze szczesliwego rozwiązania

Ew-ka - dzięki :D Teraz to ja się coraz bardziej czuję pączkujaca niż kwitnaca, ale co tam - jeszcze trochę ponad 2 miesiace wytrzymam :lol:

Skoro Wiki to chyba Wiktoria ma być?

Mayland - Wiktoria, Wiki, Wikunia, Wikuska, Wika...a jak mnie znerwuje to będzie Wikcią :lol:

W miniony piatek byłam na zamku w Gniewie i przejeżdzałam motorem przez twoja miejscowość i machałam. Widziałaś?

Verka - to chyba jakieś inne Go! Go! bo ode mnie do zamku daleeeeeko :wink: No ale za motorem to zawsze się obejrzę 8)

Fajne klimaty masz w ogródku Arco- sielsko -anielsko

I tak się dokładnie w tym ogródku czuję :wink: Wieś mnie wciąąąągnęła :roll: :wink:

Daniel z Julką właśnie szykują garaż do malowania - w końcu ! bo nie mogę już patrzeć na te gołe sciany.. marzy nam się tam ściana w drewnie a pod nią rabata z wrzosowatych - powoli, powoli - zobaczymy co z tego wyjdzie :wink:

• 1 month później...
  • 2 weeks później...

Witajcie kobietki !

U nas ostatnio wszystko kręci się wokół dzieci - Julka od września z radością chodzi do przedszkola, więc przygotowania za nami, a już niedługo (myślę za ok 3 tyg) powitamy drugą córcię, więc przygotowania w toku :wink:

Ja czuję się jeszcze dobrze, choć stopy zaczęły mi puchnąć :roll: ale dam radę :wink:

O - pokażę Wam jaką mój mężuś kołyskę dla Wiki sklecił przez weekend z tego co pod ręką w garażu znalazł :wink:

http://img33.imageshack.us/img33/7615/img6430w.jpg

http://img15.imageshack.us/img15/2567/img6434m.jpg

No i łózko do sypialni się robi - materac juz kupiliśmy, rama czeka na skręcenie - jutro Daniel ma się tym zająć a pikowany zagłówek robi się u tapicera :D