mayland 08.07.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Skoro Wiki to chyba Wiktoria ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.07.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Fajne klimaty masz w ogródku Arco- sielsko -anielsko W miniony piatek byłam na zamku w Gniewie i przejeżdzałam motorem przez twoja miejscowość i machałam. Widziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 13.07.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Fajne klimaty masz w ogródku Arco- sielsko -anielsko W miniony piatek byłam na zamku w Gniewie i przejeżdzałam motorem przez twoja miejscowość i machałam. Widziałaś? To trzeba było bujnąć się trochę dalej i bym Ci moją podłogówkę pokazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 13.07.2009 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Rany Julek wchodzę dzis na forum a tu widzę zostałam tytułowana I to jak Matko święta - czuję się zaszczycona i zazenowana z lekka bo przecież ja dopiero co odkryłam w sobie miłosć do kwiatków (wystarczy poczytać mój wątek ) a tu taaaaaaaki tytuł Musisz byc jestes szczesliwa kobieta i mam wrazenie. ze czego bys nie dotknela wszystko Ci wychodzi. Super MAZ (zdolniacha) Piekna corcia (na razie jedna), zadbany ogrodek ( jakby od niechcenia) Super! To prawda jestem szczęśliwa Czy wszystko mi wychodzi to bym nie powiedziała, ale staram się no i bilans rzeczywiście jest na plusie Choc podobno optymiści tak mają Arco - pieknie Ci wszysto urosło i tak kolorowo wkoło domku śliczna Julcia i Ty kwitnaca jak te surfinie na płocie pozdrawiam i zycze szczesliwego rozwiązania Ew-ka - dzięki Teraz to ja się coraz bardziej czuję pączkujaca niż kwitnaca, ale co tam - jeszcze trochę ponad 2 miesiace wytrzymam Skoro Wiki to chyba Wiktoria ma być? Mayland - Wiktoria, Wiki, Wikunia, Wikuska, Wika...a jak mnie znerwuje to będzie Wikcią W miniony piatek byłam na zamku w Gniewie i przejeżdzałam motorem przez twoja miejscowość i machałam. Widziałaś? Verka - to chyba jakieś inne Go! Go! bo ode mnie do zamku daleeeeeko No ale za motorem to zawsze się obejrzę Fajne klimaty masz w ogródku Arco- sielsko -anielsko I tak się dokładnie w tym ogródku czuję Wieś mnie wciąąąągnęła Daniel z Julką właśnie szykują garaż do malowania - w końcu ! bo nie mogę już patrzeć na te gołe sciany.. marzy nam się tam ściana w drewnie a pod nią rabata z wrzosowatych - powoli, powoli - zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.07.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Mówisz że inne go-go? A to juz wiem dlaczego nikt mi nie odmachnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.08.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Arco jak brzuszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.08.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Arco ładnei schody w Muratorze zostały pokazane Gratuluję, to juz kolejny kawałem Waszego domku w tej gazecie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.09.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 co tam słychać Arcobaleno?????jak dzidzia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 11.09.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Witajcie kobietki ! U nas ostatnio wszystko kręci się wokół dzieci - Julka od września z radością chodzi do przedszkola, więc przygotowania za nami, a już niedługo (myślę za ok 3 tyg) powitamy drugą córcię, więc przygotowania w toku Ja czuję się jeszcze dobrze, choć stopy zaczęły mi puchnąć ale dam radę O - pokażę Wam jaką mój mężuś kołyskę dla Wiki sklecił przez weekend z tego co pod ręką w garażu znalazł http://img33.imageshack.us/img33/7615/img6430w.jpg http://img15.imageshack.us/img15/2567/img6434m.jpg No i łózko do sypialni się robi - materac juz kupiliśmy, rama czeka na skręcenie - jutro Daniel ma się tym zająć a pikowany zagłówek robi się u tapicera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 11.09.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 kolyska boska szczesliwego rozwiazania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.09.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Arco cudna kołyska jeszcze troszkę i będzie miał kto z niej korzystać, już się doczekać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 13.09.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Arco - kołyska cudo Twój mąz ma talent w rękach. Ja też nie moge sie doczekać zdjęc nowego maluszka na forum. Trzymam kciuki za mozliwie spokojne rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 13.09.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Cudna ta kolyska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 13.09.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Kołyska prześliczna, ale jaki pokoik przytulny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.09.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 piękna kołyska a mężuś zdolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 17.09.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 cudo kołyska , ale obiecaj że dzidziuś od małego to telewizji nie będzie oglądał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niutek 22.09.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Kołyska przepiekna i na pewno sie przyda, ja małą długą trzymałam w kolebce, dopóki nie zaczęła wstawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.09.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 witam ,przeglądam twój dziennik juz któryś raz i postanowiłam się wpisac,dziewczyno to co stworzyłaś w domu to cudo ,przepieknie wszystko urządziłaś ,schody moje marzenie własnie o takich mysle jak bedę robiła u siebie ,zdradz co to jest za drewno , pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.09.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Jak zwykle pięknie A jak brzuszek????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.09.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Jak zwykle pięknie A jak brzuszek????????? no właśnie! jak samopoczucie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts