arcobaleno 20.01.2007 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Magda - łazienka ma (licząc po podłodze) 23 m2 - razem pralnią - pamiętam ile płytek musieliśmy kupić Jest naprawdę duża, ale nie oddałabym z niej nawet metra. Jak grzeje podłogówka i grzejnik to jest w niej tak cieplutko i przyjemnie - pełen relaks A jak idę robić pranie albo się kąpać to zabieram Julkę ze sobą i urządzam jej plac zabaw na środku - w rolach zabawek oczywiście kosmetyki Kurczę..dopiero zauważyłam, ze zdjęcia nie mają opisów..a tyle się naopisywałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdav 20.01.2007 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 23m2????????? jesuuuuuuuuuuuuuuu no my bedziemy liczyc bez pralni i musze jakos zmiescic wanne, prysznic murowany, kibelek i chcialabym dwa zlewy no ale to juz jak sie zmiesci, juz nie jestem taka pewna czy cokolwiek sie zmiesci na tych moich 8 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 21.01.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Bardzo,bardzo podoba mi się ta łazienka. Płytki Matta ogladałam w salonie-zwróciły moja uwagę,slicznie wygladaja w Twojej aranżacji. Jeszcze jedno pytanie-szafka pod umywalką to gotowy mebel czy na zamówienie? Właśnie takiego mebla potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 21.01.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 arcabaleno dom bardzo piękny, wnętrza super. Łazienka ogromniasta (współczuję tylko sprzątania ). Mam pytanka: Czy te wysokie duże szuflady są praktyczne? Co można w nich przechowywać? Jaka jest wysokość między blatem a szafkami wiszącymi? http://img143.imageshack.us/img143/6362/kuchnia3oe.jpg http://img143.imageshack.us/img143/3668/kuchnia1bb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 21.01.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 http://img253.imageshack.us/img253/9089/salonkominek7cx.jpg Czym obłożony jest kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 21.01.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Arcobaleno pięknie i super wnętrza. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 21.01.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Dzięki za odpowiedź w sprawie sofy. Nigdy bym się nie spodziewała, że to Ikea! Moje kolejne pytanie dotyczy łazienki a właściwie wanny i jej okolic. Zauważyłam, że nie obłożyliście płytkami skosu nad wanną, bardzo mi się to podoba, ale czy jest to praktyczne? Jak z 'oblewaniem' wodą, zwłaszcza gdy się używa prysznica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasinka83 21.01.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Arcobaleno, muszę przyznać że twoje wnętrza bardzo mi się podobają. Panuje w nich taki klimat...inny niż w większości domków. Może to za sprawą kwiatów doniczkowych, które pięknie rosną. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 21.01.2007 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Madziu - 8 m2 to całkiem przyzwoita łazienka - chociaż nie wiem czy te dwie umywalki wejdą - ja tam bym nie chciała dwóch - jako,s dziwnie mi się kojarzy z użytecznością publiczną hehe Sowa - szafka pod umywalką w wc robiona była na zamówienie - musiała być dość wąska, żeby nie zajmowała zbyt dużo miejsca Aga - te szerokie szuflady są jak dla mnie super praktyczne - nie wyobrażam sobie teraz kuchni bez nich - ja trzymam w nich - w jednym słupku sztućce, talerze, miski, półmiski i inne naczynia a w drugim słupku różne przybory kuchenne typu chochelka, łopatka, szczypce, niżej garnki patelnie i inne naczynia do gotowania. Nasze szuflady są samodomykające się co też jest super sprawą - żadnego trzaskania, obijania się, tylko powolutku i cichutko się zasuwają. Między blatem a szafkami wiszącymi mamy 50 cm - ale to jest chyba sprawa indywidualna - w zależności od wzrostu użystkowników - ja kuchnię robiłąm pod siebie a ,z ę mam tylko 1,60 (bez kapelusza ) to i szafki nie mogły być zbyt wysoko. Kominek mamy obłożony płytkami, które można dostać w castoramie - imitują piaskowiec- są dość grube i ciężkie. Miło mi, ze podoba się Wam nasz domek - nam się też podoba Wiadomo, ze chciałoby się parę rzeczy lepszej jakości lub że przydałoby się jeszcze to czy tamto, ale i tak jesteśmy zadowoleni, ze udało nam się doprowadzić budowę do takiego stopnia bez żadnego kredytu czy zadłużenia. Jesteśmy młodzi - ja 25, mąż 27 lat i duużo czasu przed nami na dopieszczanie naszego domku Na razie jesteśmy przeszczęśliwi, ze w końcu jesteśmy "na swoim" i że mamy kawałek własnego ogródka - choć na razie to ogródka nie przypomina, ale...byle do wiosny !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 21.01.2007 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Marzanna - nie zdarzyło nam się jeszcze zachlapać tego skosu a z wanny korzystamy najczęściej - ale nawet jakby, to mamy lateksowe farby i woda ogóle im nie szkodzi, można normalnie zmywać - ja raz musiałam nawet nieźle szorować bo moja mama farbowała sobie kiedyś włosy i z farbą na głowie weszła do wanny a przy wychodzeniu umazała tą farbą (jakaś ognista czerwień czy coś w tym stylu ) właśnie skos - śladu nie ma ani po farbie ani po moim szorowaniu Kasinka - dziękuję Bardzo lubię te moje kwiatki, choć chyba raczej ogólnie nie mam ręki do roślin...jedna z moich ulubionych (Babcia mówi że to Hebe) coą mi strasznie traci listki Podejrzewam, ze to wskutek podłogówki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 21.01.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Martuś niestety nie widzę większości zdjęć. Choć te co widzę - to dech zapiera - cudne. Ja zamiast architekta wnętrz wezmę Ciebie, a jak mąż chciałby u nas robić wykończeniówkę to ja biorę w ciemno. Wejdę za jakis czas może się wyswietlą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 21.01.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 mi też dech zapiera ale też większości nie widzę - może i lepiej bo nas całkiem zaprze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 21.01.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Kurcze mam taki sam uklad lazienki ale sie ciesze ze znalazlem te zdjecia . Jestem na etapie kupna kafli ,Twoje bardzo mi sie podobaja jaka to firma? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomki 4 21.01.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 arcobaleno, śliczny domek, bardzo mi sie podoba pokoik maleństwa słodki, będzie jej się szczęliwie rosło. A płytki matta też są na mojej liście jako nr. 1 (muszę tylko przekonać męża ). Całość wyszła extra, a na dopracowanie drobiazgów bedzie czas Gratuluję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 22.01.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Dopiero teraz po uwaznym przyjrzeniu sie stwierdziłam że ta półka z umywalka jest obłozona płytkami,a nie drewniana. Myślałam że to mebel ze sklepu wzglednie od stolarza,a to bardzo praktyczne płytki SUPER!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 22.01.2007 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Dzięki wszystkim za miłe słowa Kurczę, nie wiem czemu nie widzicie zdjęć - ja widzę wszystkie.. Julka - szkoda ze tak daleko do Ciebie bo moglibyśmy się dogadać Daroll - płytki na górze to też Opoczno tylko seria Organic. Sowa - a wiesz, że czasem na żywo niektórzy się mylą Ja bardzo lubię ten blat - umywalka jest celowo przesunięta bo jak się gdzies stroimy razem to mąż najczęściej korzysta z umywalki a ja z boku na blacie rozkładam swoje "akcesoria" i do szczęścia tylko mi lustro potrzebne - i tym sposobem oboje bez przepychanek możemy się spokojnie przygotować na wyjście Po bokach mamy zamontowany podwójne kontakty, także na suszarke, prostownice i inne taki jak znalazł Teściowa się śmieje, ze u mnie jak w salonie kosmetyczno-fryzjerskim No cóż - zawsze marzyłam o takiej łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogi 22.01.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Witam! Bardzo przypadł mi do gustu twój domek Proszę, zdradź jakie masz płytki w łazience. W jednej to Matta z Opoczna, a w drugiej łazience to, zdaje się coś innego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziai 22.01.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 przepiekny domek, cieplutki, ślicznie wykończony mam pytanko właściwie dwa: - skąd taki suuuuper stół i krzesła w jadalni, dzie go kupiliście? - czy nie przeszkadza ci zlew pod oknem? czy nie brudzisz okna podczas mycia naczyń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 22.01.2007 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Gogi - w łazience na górze Opoczno - organic madziai - stół w salonie jest tymczasowy (tzn patrząc na finanse wygląda na to, ze ten "tymczas" trochę potrwa) bo to meble ogrodowe Kupiłam je na allegro za przyzwoitą cenę z założeniu,że póki nie dorobimy się porządnego stołu z krzesłami do salonu to będziemy użytkować ten - a na lato pójdzie na taras (którego i tak jeszcze nie ma ). Ale jesteś już kolejną osobą, która zwróciła na niego pozytywną uwagę Ja w ogóle musiałam go przemalować bo był w kolorze teak i nie pasował mi do koncepcji Aha no i poduszki na krzesła dokupiłam, żeby było przytulniej i milej siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 22.01.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 o rany ale zmiany super sie już urzadziliście, no i widze córcie mamy w podobnym wieku pozdrawiamy gorąco, ogladamy z przyjenościa i zyczymy miłego mieszkania we własnym domku!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts