DarioAS 14.12.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 cudne gwiazdeczki i duża i mała już powoli pojawiają się ozdoby, idę też co porobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 14.12.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 kochane te gwiazdki, a ozdoby świąteczne też piękne.Te kule ażurowe kupione czy może robiłaś w jakis cudowny sposób? Zamawiałam komplet w agpolu i dadzą mi pufe gratis tylko mniejsza niż twoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 15.12.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Arcobaleno, przepiękna z Ciebie dziewczyna:) Córeczki masz cudne:) A dom - no cóż, marzenie.... Urządzony ze smakiem i wielką miłością, to widać! Przepiękne dodatki..... Umiesz wprowadzić klimat i domową, przytulną atmosferę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aluba 15.12.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Aniazzielonego - Nic dodać, nic ująć! Arco, przeczytaj Ani post jeszcze raz. Tym razem ode mnie Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 16.12.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Zaglądałam tu i czekałam na ozdoby świąteczne jednocześnie przyglądając się tym z zeszłego roku:) Zastanawiałam się co tym razem pięknego znajdzie miejsce u Was w domku.I są kule !! Piękne !!!Dziewczynki też śliczniutkie:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 16.12.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Dario, Inka, Anjazzielonego, Aluba, Ania i Heniu - witajcie przedświątecznie ! U nas w domu niestety humory nieco oklapły a to przez choróbska, które się jeszcze przed świętami przyplątały, Ja, Daniel i Julcia jesteśmy kaszlący i smarczący - aż dziw, że Wiki sie trzyma...mam nadzieję, że do świąt się wykurujemy i, ze malutką ominie Co się z tym, wiąże to oczywiście Julka zostaje ze mną w domu, mam roboty po pachy, nie dość , ze w pracy wszyscy na hura przed świetami chcą mieć zamówienia to dodatkowo z dwójką dzieci w domu nie jest łatwo cokolwiek zrobić...dobrze, że grubsze sprawy mam porobione, ostatnie sprzątanie zostawiam na weekend... Wtedy też mam zamiar ostatecznie udekorować domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 16.12.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Arco jak ja lubie do ciebie wpadać. Córeczki masz piękne i domek zawsze cudnie udekorowany. Nie mogę doczekac sie zdjęć jak zmajstrujesz wszystkie świąteczne dekoracje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 16.12.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 arcobaleno jeszcze pomarudze w sprawie firanek z woalu.Poszlam do sklepu z wydrukowanym zdjeciem Twojej firanki, pani w jednym sklepie pokazala mi same swiecace i pogniecione materialy. Pani w drugim sklepie pokazala mi woal podobny do Twojego.Firanke dzisiaj odebralam od szycia ale na oknie wyglada tak ciezko - jest chyba za mocno umarszczona (na 1 m karnisza mam 2,5 m materialu), no i obszycie bokow i dolu mi sie nie podoba. U Ciebie tego nie widac, czy Ty masz obszyte brzegi firanki, wisi ona na zabkach czy w tunelu, ile wiecej masz woalu niz dlugosc karnisza?Bardzo bede Ci wdzieczna za pomoc, bo moja mam juz zapakowana do poprawki ale tak naprawde nie wiem jak ja poprawic zeby uzyskac taki efekt jak u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 17.12.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 magpie - sekundo - ide obstrykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 17.12.2009 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 no więc tak - mam porobione tuneliki i delikatnie obszywane brzegi, ale tak jak najmniej się dało, żeby nie było widać. Zadnych udziwnień, marszczeń, taśm, nic. Nie pamiętam już ile jaka jest szerokość pojedyńczych zasłon, ale marszczenia nie ma dużo, więc trochę tylko dłuższe niż połowa karnisza A tak wygląda całość. http://i48.tinypic.com/wcoa5l.jpg Zdjecie ciemne bo za oknem snieg i słońca nie ma i nijak się nie dało zrobić ładnego zdjęcia na szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.12.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 no więc tak - mam porobione tuneliki i delikatnie obszywane brzegi, ale tak jak najmniej się dało, żeby nie było widać. Zadnych udziwnień, marszczeń, taśm, nic. Nie pamiętam już ile jaka jest szerokość pojedyńczych zasłon, ale marszczenia nie ma dużo, więc trochę tylko dłuższe niż połowa karnisza A tak wygląda całość. http://i48.tinypic.com/wcoa5l.jpg Zdjecie ciemne bo za oknem snieg i słońca nie ma i nijak się nie dało zrobić ładnego zdjęcia na szybko Dzieki Ci dobra kobieto ! Zaraz lece z ta firanka do poprawki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 18.12.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Firanka juz wisi, uzyskalam efekt lekkosci tak jak u Ciebie czyli tak jak chcialam . arcobaleno bardzo dziekuje za pomoc !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.12.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 cześć Arcobaleno! Pięknie!!!!!!!!! a tobie magpie gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwka2007 20.12.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 ... ostatnie sprzątanie zostawiam na weekend... Wtedy też mam zamiar ostatecznie udekorować domek Witam serdecznie, nie mogę się doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://kartki.net.pl/kartki/4/small/151s.jpgWesołych, zdrowych, spokojnych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 20.12.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Świąt pięknych śnieżnych, mrozem malowanych. Prezentów tylko takich... długo pamiętanych. Sylwestra w tańcu szalonego w szampanie skąpanego. Zaś w Nowy Rok gdy zajdzie księżyc a świt się światem rozniesie niech jeszcze raz przyjdzie św.Mikołaj i ...spod stołu podniesie! Boże narodzenie to czas, by przesłać Ci najserdeczniejsze życzenia miłości, spokoju i radosnych chwil spędzonych w gronie rodziny życzy Martyna http://images49.fotosik.pl/240/a9c9831cb21308e1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 20.12.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 WESOŁYCH ŚWIĄT ŻYCZY UTEK76 Z RODZINKĄhttp://img686.imageshack.us/img686/5356/004modifiedyyy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 20.12.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://kartki.net.pl/kartki/4/140.gif Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 20.12.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Wtedy też mam zamiar ostatecznie udekorować domek poproszę o fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 21.12.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Dołączam się do prośby powyżej - zdjęć nigdy za wiele I przesyłam swiąteczne życzenia http://lh5.ggpht.com/_XawdS2UxV-E/Sy40T-qHIWI/AAAAAAAADCo/l6MqDGrqgEY/MiscChristmasCard-023A.jpg Magia świąt to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja, spokojna rozmowa z bliskimi przy kominku, rozleniwiony telefon, zaspany budzik i śnieg, który nie jest utrapieniem. Magicznych Świąt Bożego Narodzenia życzy Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts