Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek Arcobaleno

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Naprawdę bardzo bardzo Wam wszystkim dziękuję za życzenia !

U nas dalej chorobowo...Wiki dostaje drugą serię zastzryków, na szczęście Jula już zdrowa :roll: Święta minęły ciepło, rodzinnie, te zapachy, gra świateł..no i śnieg :D

Teraz już pogoda bardziej wiosenna się zrobiła, słońca tyklo brakuje..

Jeszcze tylko sylwestrowa noc i czekamy na wiosnę :D

http://www.solis.net.pl/pictures/user/sylwester-2008-2009.jpg

Dużo radości dnia codziennego, spełnienia marzeń co do jednego. Miłości takiej, że świat nie widział, zdrowia takiego, co nikt nie słyszał. Pieniędzy tyle, że nie wiesz ile, a wszystko to w tę radosną chwilę -Życzy Kachna28

Arcobaleno jestem zachwycona Twoim domem:) Bardzo lubię tutaj zaglądać i jestem pełna podziwu dla Twoich dokonań.

Mam pytanie odnośnie narożnika w salonie. Jaki jest jego kolor? Czy to beż, krem czy ecru? Sama myślę o podobnym tylko nie wiem na jaki kolor się zdecydować a ten jest idealny.

doberek :D

spam??? :roll:

noooo dobra 8) :lol:

dla DarioAS

Cytat:

Ania poswiecila temu blogowi duuuuuzo czasu, mysle, ze jest ciekawy.

http://aniads-rosegarden.blogspot.com/

Prosimy o SMSy o tresci F00041 na numer 7144 (koszt 1,22 z VAT). Regulamin tutaj: http://www.blogroku.pl/aniads-rosegarden,gw5m6,blog.html

Dzieki wszystkim z gory.

• 3 weeks później...

Witam, piękny dom, urządzony ze smaczkiem :wink: gratuluję

mam pytanie odnośnie narożnika, jak się sprawdza w użytkowaniu? masz małe dzieci - tak jak ja - stąd moje pytanie, czy bardzo się brudzi /od dzinsów itp./ jak dbasz o niego i czy to bardzo trudne? czy po swoim czasie użytkowania możesz go polecić czy raczej nie? dodam że mój będzie bardzo eksploatowany :cry:

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam Iza

• 1 month później...

Witajcie :) Kto mnie tam wyciągnął z głębokich czelusci :lol: 8)

U nas na ten rok ambitne plany ogrodowe o ile pogoda pozwoli :D

Mamy zamiar stworzyc nowe rabaty, zacząć zagospodarowywać konkretniej skarpy...roboty po pachy :D

W domu pojawiło się parę wiosennych elementów dekoracyjnych...ale jeszcze kilka pomysłów jest niezrealizowanych :) Planuję upleść wianuszki z bukszpanu, który w wielkim rozmiarze rozrasta się przed wejsciem do domu babci :wink:

Jakieś kwitnace hiacynty zdecydowanie by się przydały - na te w ogrodzie przyjdzie jeszcze poczekac, więc zapewne zaopatrzę się na sobotnich zakupach..

Jutro mamy wiosenny weekend - pozimowe porządki w ogrodzie (po sniegu juz nie ma śladu, pora uprzątnąć rabatki, pograbić trawę itp), palenie ogniska (najpierw musimy wyznaczyć na nie miejsce :wink: ) , topienie Marzanny na naszej wiejskiej rzeczce :D i wiosenny torcik (to moje nowe hobby :lol: ).

Zdjecia zapewne jakieś będą więc nie omieszkam wstawic by jakoś ożywić wątek :wink:

A poza tym u nas wszystko w najlepszym porządku - dziewczyny zdrowe (ostatnia choroba to jeszcze ta przed Bożym Narodzeniem), rosną jak na drożdżach, wesołe, roześmiane, wiosna przyszła i dzień coraz dłuższy więc częsciej wychodzimy na spacerki, jest super :D

Oto moje Panny:

http://i39.tinypic.com/33cn6op.jpg