Alunek 04.05.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Przepięknie!!! ...świetny pomysł z ta rabatą (wygląda jak strumyk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 04.05.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Witam, milo sie oglada Twoj dziennik, taki zywy. Swietny dom, ogrod, dziewczynki i torciki mniam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.05.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Witaj !!! .....sama nie wiem jak to sie stało, że nie trafiłam tutaj szybciej???? masz dobry gust kobieto !! piękny ogród u Ciebie powstaje, pomysłowa ta nowa rabata wysypana korą!!! czy pod korą jest agrowłóknina?? ....ja akurat jestem na etapie projektowania swojego ogrodu.....i "co nie co " podkradnę od Ciebie buziaki zostawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.05.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Ślicznie!!! rabata-super pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 05.05.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Arco - rabata wyszła super. Taka inna od wszystkich, ty to masz dziewczyno fajne pomysły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.05.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Ponieważ za oknem zimno i deszcz, przyszłam tu po dużą dawkę optymizmu i słonecznych, pełnych rodzinnego ciepła zdjęć. Oglądając Twoje zdjęcia Arcobaleno, naprawdę można się ogrzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 07.05.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Arco wokól domu pięknieje, dziewczynki zdrowo rosną, Ty uśmiechnięta, mąż zadowolony - REWELACJA poprostu. Ja podobnie jak Tola wpadam do ciebie po dawkę optymizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 07.05.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Arcobaleno, cudnie u Ciebie i w środku i na zewnątrz!! Mam pytanie o kostkę granitową, którą zastosowałaś jako obrzeża rabat - czy ona jest po prostu wkopana, czy jakoś jeszcze przymocowana? Bardzo estetyczne to rozwiązania, ja mam cały podjazd i taras z łupka, takie obrzeża fajnie by się komponowały, tylko zastanawiam się jak to się montuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 07.05.2010 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Neli, Alunek, mariomili, kala67, aka z Ina, Ania i Heniu, tola, coffee, damimax - dziękuję za odwiedziny i ciepłe słowa ! To miłe, że Wam się podoba bo te słowa napędzają do dalszej pracy a duużo jeszcze przed nami ! Aktualnie dalsza cześć prac nad systemem nawadniającym, mąz zajmuje się tym oczywiście sam, do tego ma czas dopiero po powrocie z pracy, więc codziennie przybywa metrów zakopanej rury i zraszaczy Ja z kolei szczerze martwię się o moje cebulki mieczyków i dalii, cały czas pada i pada, ziemię mamy gliniastą, choc oczywiście na rabatach robilismy wymianę, ale to i tak nie jest tak dobrze jak powinno być dla roślin, do tego kora bardzo utrzymuje wilgoć, już odgarnęłam ją w miejscach posadzenia cebulek bo bałam się, że zgniją od tej wilgoci...mam nadzieję, ze za kilka dni wystawią nosy z ziemi, choć przy tych temeparaturach to może być problem... Jak już się uporamy z tym nawadnianiem to przyjdzie kolej na przekopanie i zagospodarowanie skarp i chciałabym jeszcze jedną wąską rabatę przy siatce na powojniki i pnącza jednoroczne A póki co pogoda pod psem, zimno, mokro, wietrznie, niestety długoterminowa prognoza którą czytałam jeszcze w lutym sprawdza się, ale do czerwca już bliziutko a wtedy to się dopiero zacznie damimax - kostkę granitową mąż układał bez zadnej podsypki - jak klocki Trzyma się ładnie bo jest równiutko i dobrze wkopana, nie sądzę, żeby były z nią jakieś problemy. Zabieram się zaraz za pieczenie biszkopta bo na jutro mam zrobić dwa torty na wieczór panieński i kawalerski Oczywiście w stylu Tylko Dla Dorosłych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.05.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 pochwal się tymi tortami;) napewno ciekawe będą u nas też leje niemiłosiernie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 07.05.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 dziękuję Ci za info:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 09.05.2010 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 (edytowane) pochwal się tymi tortami;) napewno ciekawe będą u nas też leje niemiłosiernie.... Torty dla panny i kawalera - przy robieniu ubaw po pachy Zimnyy ten maj okrutnie, bez słońca to i zapału do roboty brak ;/ Kupiłam wczoraj wiszące surfinie na taras i 6 małych do wsadzenia w skrzynki na płocie, jeszcze muszę tylko rozejrzeć się za ładnymi pelargoniami bo mam dwie duze drewniane skrzynki i muszę je ładnie zagospodarować, choc jeszcze nie wiem gdzie je postawię Edytowane 22 Września 2010 przez arcobaleno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.05.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Ciekawe który kawałek zjadła panna :D Bardzo fajne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niutek 09.05.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 ...i który kawałek zjadł przyszły pan młody hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 10.05.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Arco ale ty masz zdolności:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.05.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Arco, masz pomysły :lol2: Genialne te torty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.05.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 bomba torty zdolniacho!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 13.05.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Witaj Arcobaleno, widzę że w świetnym momencie do Ciebie trafiłam Torty są świetne, na pewno wszystkim smakowały Ogród bardzo ładnie wygląda, bardzo pomysłowa ta falista rabata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zalotnica 13.05.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Szkoda, ze nie mam takich zdolnosci, zrobilabym torcik braciszkowi na okrągłe urodziny , hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 13.05.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Arco torciki cud... miód... rewelacja...sama bym takiego torcika zjadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts