arcobaleno 22.01.2007 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Ale się minęłyśmy Dziękujemy i również pozdrawiamy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogi 22.01.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Znalazłam taką płytkę Organic najbardziej zbliżoną kolorem do twoich zdjęćhttp://eplytki.pl/oferta.php?op=product&id=40514&gru=Jednak u ciebie wygląda jak jasny brąz a tu to raczej pomarańcz.Czy możesz napisać jaki ma kolor w rzeczywistości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 22.01.2007 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Gogi - moje płytki to kolory brąz i żółty. Wejdz na stronę opoczno a tam w "nowe trendy" i w kolekcję organic - są pokazane różne kolory i różne aranżacje. madziai - zapomniałam odpowiedzeć na pytanie odnośnie zlewu w kuchni - rzeczywiście trochę się chlapie na okno, ale mi to szczególnie nie przeszkadza - co jakiś czas muszę po prostu przetrzeć szyby. A poza tym chlapie się tak bo nie mamy jeszcze w oknie żadnych zasłonek - mam nadzieję, ze to się niedługo zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niutek 22.01.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Witaj Marto, Twój dom a raczej jego wnętrze jest przecudne, szczyt marzeń.Gratuluje Ci domu i życze powodzenia. niutek z forum ślubnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 22.01.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 wnętrza bardzo ładne, super kuchnia i salon, łazienka też śliczna, w moim stylu kolorki, no i pralni gratuluję, wspaniała sprawa, ja też mam i też jestem zachwycona a co jest za kanapą w salonie, takie pomieszczenie? chodzi mi o to zdjęcie gdzie kanapa nie stoi pod ścianą, co tam będzie/jest? najbardziej jednak poobają mi się ściany w pokoju Julki rewelacja, kto taki zdolny i skąd te pomysły??? jak to zostało wykonane, czy są jakieś szablony itd. pytam, bo akurat też się przymierzam do malowania pokoju dziecięcego, chcę też żeby było coś oryginalnego, ale na coś takiego to bym nie wpadła. Gratuluję!!! pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 22.01.2007 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Niutek - a witam, witam I dziękuję za miłe słowa!! Honzko - dzięki !! To pomieszczenie to jest nasz gabinet. Jest połączony z salonem a w przyszłośći chcemy tam zrobić suwane drzwi. To taki pokój do pracy, z regałem, biurkiem, komputerem...no a teraz stoją tam różne dzieciowe sprzęty bo moja córcia ma tam bawialnię A jeśli chodzi o pokój Julci to ja taka zdolna jestem Jak ma się trochę drygu do malowania to takie obrazki to nic trudnego - nieważne jak wyjdzie - ma być kolorowo i wesoło Farby nie są żadne specjalne tylko zrobiłam sobię paletę z denka od wiadra z białą farbą i mieszałam kolorki jakie zostały z malowania ścian a także dokupiłam kilka podstawowych barwników do białej farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogi 22.01.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 22.01.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Honzko - dzięki !! To pomieszczenie to jest nasz gabinet. Jest połączony z salonem a w przyszłośći chcemy tam zrobić suwane drzwi. To taki pokój do pracy, z regałem, biurkiem, komputerem...no a teraz stoją tam różne dzieciowe sprzęty bo moja córcia ma tam bawialnię A jeśli chodzi o pokój Julci to ja taka zdolna jestem Jak ma się trochę drygu do malowania to takie obrazki to nic trudnego - nieważne jak wyjdzie - ma być kolorowo i wesoło Farby nie są żadne specjalne tylko zrobiłam sobię paletę z denka od wiadra z białą farbą i mieszałam kolorki jakie zostały z malowania ścian a także dokupiłam kilka podstawowych barwników do białej farby. aha, bo ta kanapa tak dziwnie stała że nie wiedziałam o co chodzi, a fajnie z tym drzwiami przesuwanymi będzie, bardzo elegancko i gabinet pod ręką szczęka mi opadła przez te Twoje zdoloności a może wpadniesz i namalujesz też coś u mnie naprawdę rewelacyjnie wyszło, i kolory super dobrane i przede wszystkim malunki super, naprawde jestem pod ogromnym wrażeniem!!! Julcia ma zdolną mamusię, pozazdrościć. ja nawet nie będę próbowała zaczynać, bo nie wiem co namalować już nie wpsominając jak, a już się łudziłam że są takie szabloniki, że maluszej motylka i już pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasinka83 23.01.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Podziwiam,że mimo tak młodego wieku osiągliście juz tak wiele. Teraz tylko grabki w ruch i ogródek do urządzenia na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 23.01.2007 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Teraz tylko grabki w ruch i ogródek do urządzenia na wiosnę Z tym mam największy problem właśnie jakoś prace ogrodowe mnie dziwnie odrzucają...mam nadzieję, ze wiosna mnie lepiej nastroi...no i chęć posiadania ślicznego, zielonego trawnika A jak i to mnie nie nastroi to przyjdzie mama albo babcia i mnie pogonią do roboty - wtedy to już nie będę miała wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niutek 24.01.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 To jesteś zdolna bestia hehehe A tak na poważnie to bardzo ale to bardzo podoba mi się Wasza łazienka i ten bajer w ścianie z tymi gwiazdkami. Czy to jakoś się trudno robi czy daje się tylko mniejszą cegłę. Jesteś naprawdę pomysłową dziwczynką oj chyba zatrudnie Cię do malowania heheh - żartuje Mogę spytać ile Was już wyniosło całe to przdesięwzięcie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 24.01.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 arcobaleno, piękny dom, Wszystko wyszło bardzo ładnie, gustownie, że smaczkiem . Piękne schody Bardzo mi się podoba. Gratuluje pięknego domu!! Pozdrawiam serdecznie, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 24.01.2007 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Niutek - te wnęki robił mój mąż z karton-gipsu. Trochę marudził, ze wymyślam takie bzdety pracochłonne ale z efektu też jest zadowolony A wyglądało to tak http://img209.imageshack.us/my.php?image=dsc000180vh.jpg http://img205.imageshack.us/img205/4268/dsc000158ap.jpg http://img209.imageshack.us/img209/4996/dsc000178qi.jpg Kasiu dziękuję Ze schodów nie jesteśmy do końca zadowoleni - efekt całościowy może i w miarę ale w szczegółach jest się do czego przyczepić No ale jak ja to mówię na wystawę nie idą A ja tak przeglądałam zeszłoroczne zdjęcia i wiosenka mi się przypomniała...za oknem biało - w końcu ta zimucha wstrętna przyszła a ja się zapatrzyłam na takie fotki http://img215.imageshack.us/img215/4263/dsc000240zn.jpg http://img228.imageshack.us/img228/3795/dsc000276qv.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stuk 24.01.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Arcobaleno, to płytki w łazience z których są m.in. pasy pionowe (czerwone/bordowe czy jaki to jest kolor, bo to zależy od oświetlenia) - co to za płytki i z jakiej firmy? Bardzo ładne, zresztą te jasne obok tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 24.01.2007 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Jedne i drugie (brąz i żółty) to organic z opoczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stuk 24.01.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Jedne i drugie (brąz i żółty) to organic z opoczna Dzięki za informacje,widziałem kiedyś na żywo te jasne i mi się podobały. Ale aż trudno uwierzyć, że to ciemne to brąz... ciepłe światło halogeów sprawia, że na zdjęciu wyglądaja na jakieś bordowe albo coś koło tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niutek 24.01.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Dzięki za odpowiedź A te śwatełka obok schodów to też takie malutkie wnęki zrobiliście i powsadzaliście żaróweczki? a gdzie kable pochowan i zagipsowane ? Przepraszam, że pytam ale takie śliczne cudeńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.01.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Co do farby - to lateksowy Beckesr półmat - mąż mnie tu właśnie zaskakuje super pamięcią twierdząc, że kolor to S 1005Y 40-R arcobaleno dziękuję bardzo ! szacuneczek dla męża wyrecytować taki numer z pamięci to niezłe osiągnięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 24.01.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 arcobaleno śliicznie u Ciebie ,normalnie cud -miód . kominek w moim stylu, u mnie będzie podobny tylko zcegły ręcznie formowanej pokój Julki jest boski,też bym tak chciała umieć malować. Alle może jakieś szablonysą ?Lazienka przestrzenna w ładnych stonowanych kolorach no co tu dużo gadać jest cuuudnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margie 24.01.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Obejrzalam dokladnie wnetrza twojego domu. W mojej ocenie watpliwosci budzi lokalizacja kominka w stosunku do stolu jadalnianego- dziwnie to wyglada, tak, jakby siedzacy przy stole mial za plecami palacy sie kominek- pewnie mu bedzie goraco.... Szkoda, ze na etapie projektu nie pomyslano o innym umiejscowieniu gabinetu ( zamiana miejscami z kuchnia), co daloby ciekawsze wnetrze salonu, rozsadnie umiejscowiony kominek i naprawde pzrestrone wnetrze salonu. Kolorystyka: w zasadzie poprawnie, aczkolwiek dosc zachowawczo i monotonnie. Kolorystyka bezpieczna- wenge i bez plus ecru. Czy stol jest docelowy? Swoim stylem ciagnie w kieruku mebli ogrodowych, malo pasuje do calego wnetrza. Zapewne dom uzyska lepszy efekt po dodaniu tkanin i kolorow, bo az sie prosi zroznicowac troche wnetrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts