Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek Arcobaleno

Recommended Posts

Ajjj nie mam czasu reguralnie zaglądać, dlatego mój wątek tak nisko upadł ;)

Dziękuję jednak tym co odwiedzają i dobre słowo zostawią ;)

Dziewczyny co pytały o narożnik - jestem super zadowolona, sprawuje się swietnie, brudzi się - a jakze przy dwójce (w porywach trójce) rozbrykanych szkrabów, ale czysci się łatwiuutko !

Jeśli chodzi o torty - przepis już niedługo na moim blogu - chętnych zapraszam do odwiedzin ;)

http://arcobalenodekoracje.blogspot.com/

Pozdrawiam!

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Witaj Arco.

Dziś był zwykły, szary dzień - za oknem plucha i zimno... Na forum muratora nie zaglądałam już jakiś czas, bo na razie jeszcze nie mam czym się pochwalić, a i energii tak jakos ubyło ostatnimi czasy... dziś jednak w pracy mało ludzi, zaległości odrobione - więc postanowiłam (bez większego przekonania co prawda) poprawić sobie humor i zajrzałam na forum. Troszkę pooglądałam, poczytałam, pośmiałam się - i zupełnym przypadkiem trafiłam na Twój dziennik. I wierz lub nie, ale z każda kolejną stroną zaczęła mi się sączyć w żyły nowa energia :) nagle uświadomiłam sobie, że przecież tyle fajnych rzeczy dookoła mnie się dzieje : od dwóch miesięcy jestem szczęśliwą mężatką - to raz, działeczka stanowiąca własność teściów stała się własnością naszą - to dwa, projekt domku zamówiony u pana architekta - to trzy, a na dodatek plucha za oknem to nic innego jak deszczyk, po którym będzie znów całe mnóstwo grzybów - to cztery :)

Pooglądałam sobie Twoje klimaty, na myśl mi przyszły święta, zachciało mi się ognia w kominku - włączyłam sobie piosenki świąteczne :) Teraz interesanci pomyślą, że w urzędzie powariowali - we wrześniu Jingle Bells... :p

Nieważne. Ważne, że mi się znów zrobiło ciepło na serduchu, dzięki Twoim zdjęciom i klimatom :)

Dziękuję - będę śledziła i zapewne niejeden raz jeszcze "posłużę się" Twoim dziennikiem do ocieplenia narządu pompowania krwi ;))

Pozdrawiam serdecznie. Nawet nie piszę, że domek piękny, wnętrza klimatyczne, ogród kolorowy, dzieciątka radosne i śliczne,a Ty utalentowana jak cholercia :) - bo i tak wiesz :p

pozdrawiam mazursko - trochę już jesiennie, grzybowo - z mikołajem krzyczącym z głośniczka "HO HO HO" :D

• 2 weeks później...

Kochani - dziekuję za tyle miłych słów !

aka - do odwiedzin na blogu zapraszam bo tam się rozgościłam i jakoś mi się tak dobrze tam pisze ;)

sara_78 - o tak - Córcie Me to moja największa radośc i duma :)

Kaama - dziekuję Ci, czasem miewam chwile zwichnięć nastroju, ale takie słowa jak Twoje są baardzo budujące !

evitare - nawet nie wiem co napisać ! Wzruszył mnie Twój post ! Ale wiesz - tak właśnie trzeba - nie skupiać się na niemiłych, złych rzeczach i niepowodzeniach, świat jest taki piękny ! Tyle w nim codziennych cudów, radości, tyle możliwości ! Mnie rodzina daje siłę największą, moje miłości, moi bliscy :)

A i powiem Ci,z e tez lubię się czasem nastroić świątecznie przed świętami ;) I urzędniczka też byłam, a co :)

Pozdrawiam Mazury !

Ania - witaj !! A jak u Was? MOżna gdzieś podejrzeć ?? :)

Pozdrawiam wszystkich !

blans całkiem dobry Wiki mnie uraczyła całuskiem :) ... pochłania syrop klonowy nawet z jagodami :) ... a placuszki to zwykłe nalesniki tylko w wersji z maslanką ...tzw pankeasy czy jakoś tak :) a od czasu oglądania boskiej Nigelli sypkie składniki mam w wymieszane w pudełku ...więc wychodzi szybko :) Edytowane przez konstancja30

Arcobaleno, chciałam się przywitać:welcome:

Przeczytałam cały(!) Twój wątek (nie, nie na raz, aż taki hardkorowiec to ja nie jestem;)) i na bloga zajrzałam i powiem Ci, że fantastyczna z Ciebie kobietka, masz super domek i super rodzinkę!!! Z Twoich słów bije takie ciepło i taka radość, że czuję, jakbym Cię znała od lat:D:D:D

I super laską jesteś;)

Yuka - witaj !

Miło mi, ze zajrzałaś w skromne me progi :) Staram się być radosna i lubię się tą radością dzielić, uwieczniać ją na zdjęciach - wtedy mam poczucie, ze jest jeszcze większa, że zatrzymuję jej smak na dłużej :) A gdy jeszcze mogę dzięki temu optymistycznie kogoś nastroić to już podwójna radość :) No i sama czasem miewam gorsze nastroje i potrzebuję terapii ;)

Dzięki maylandziu :)

A widzisz - kręci się kręci bo jakże może być inaczej - tak muszę kombinować, żeby się dobrze kręcił bo z nieba kurczę nic lecieć nie chce ;) A rodzinka się powiększyła a wraz z nią wszystkie potrzeby :) A, ze kocham to co robię to insza inszość :)

Zaproszenia które prezentuję ( ;) ) w Arcodecorii to aktualne wzory,które mam teraz w "produkcji" - są wykonywane głównie jako zaproszenia na ślub ale były zamawiane także na inne okoliczności jak właśnie chrzest czy nawet podziękowania dla gości za udział w uroczystości - tekst jest dowolny, więc moze być nawet zaproszeniem na randkę :D

U nas w tym momencie domek na zewnątrz wygląda niemal jak gotowy, a w środku jeszcze daleeeeko do końca :/ Obecnie mamy instalatora c.o. wewnątrz. Nie zakładałam dziennika, więc zdjęć na forum nie ma. Nie ma też się czym chwalić pośród tylu pięknych domów ;)

PS. Ty i dla mnie jesteś wzorem kobiety :) Idealna, spełniona mama, żona, przedsiębiorca... i tyle sama umiesz! Kurczę aż mi wstyd, że odbiegam w inną stronę :)