arcobaleno 16.08.2010 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Ajjj nie mam czasu reguralnie zaglądać, dlatego mój wątek tak nisko upadł Dziękuję jednak tym co odwiedzają i dobre słowo zostawią Dziewczyny co pytały o narożnik - jestem super zadowolona, sprawuje się swietnie, brudzi się - a jakze przy dwójce (w porywach trójce) rozbrykanych szkrabów, ale czysci się łatwiuutko ! Jeśli chodzi o torty - przepis już niedługo na moim blogu - chętnych zapraszam do odwiedzin http://arcobalenodekoracje.blogspot.com/ Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.08.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Adresik bloga zapisany;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 30.08.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Piękny domek, przemyślany w każdym detalu.....bardzo ciepły...ogród jak z bajki kwitnący i pachnący. Najbardziej jednak zdjęcia twoich dziewuszek mnie oczarowały.Musisz być bardzo szczęśliwą i dumnąa mamą patrząć jak dzieciaki rosną...Ogólnie cała rodzinka na 5+. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaama 30.08.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Arco, od dawna śledzę "po cichu" Twój wątek i zawsze jestem zachwycona tym co pokazujesz, jaki piękny dom stworzyłaś i Twoim radosnym podejściem do życia !! Bloga również będę śledzić. Serdecznie pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evitare 03.09.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Witaj Arco. Dziś był zwykły, szary dzień - za oknem plucha i zimno... Na forum muratora nie zaglądałam już jakiś czas, bo na razie jeszcze nie mam czym się pochwalić, a i energii tak jakos ubyło ostatnimi czasy... dziś jednak w pracy mało ludzi, zaległości odrobione - więc postanowiłam (bez większego przekonania co prawda) poprawić sobie humor i zajrzałam na forum. Troszkę pooglądałam, poczytałam, pośmiałam się - i zupełnym przypadkiem trafiłam na Twój dziennik. I wierz lub nie, ale z każda kolejną stroną zaczęła mi się sączyć w żyły nowa energia nagle uświadomiłam sobie, że przecież tyle fajnych rzeczy dookoła mnie się dzieje : od dwóch miesięcy jestem szczęśliwą mężatką - to raz, działeczka stanowiąca własność teściów stała się własnością naszą - to dwa, projekt domku zamówiony u pana architekta - to trzy, a na dodatek plucha za oknem to nic innego jak deszczyk, po którym będzie znów całe mnóstwo grzybów - to cztery Pooglądałam sobie Twoje klimaty, na myśl mi przyszły święta, zachciało mi się ognia w kominku - włączyłam sobie piosenki świąteczne Teraz interesanci pomyślą, że w urzędzie powariowali - we wrześniu Jingle Bells... Nieważne. Ważne, że mi się znów zrobiło ciepło na serduchu, dzięki Twoim zdjęciom i klimatom Dziękuję - będę śledziła i zapewne niejeden raz jeszcze "posłużę się" Twoim dziennikiem do ocieplenia narządu pompowania krwi ) Pozdrawiam serdecznie. Nawet nie piszę, że domek piękny, wnętrza klimatyczne, ogród kolorowy, dzieciątka radosne i śliczne,a Ty utalentowana jak cholercia - bo i tak wiesz pozdrawiam mazursko - trochę już jesiennie, grzybowo - z mikołajem krzyczącym z głośniczka "HO HO HO" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 16.09.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Jakże u Ciebie pięknie! Długo mnie tu nie było, ostatni raz jeszcze przed narodzinami Twej drugiej Pocieszki (równie ślicznej jak pierwsza, nawiasem mówiąc ). Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 22.09.2010 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Kochani - dziekuję za tyle miłych słów ! aka - do odwiedzin na blogu zapraszam bo tam się rozgościłam i jakoś mi się tak dobrze tam pisze sara_78 - o tak - Córcie Me to moja największa radośc i duma Kaama - dziekuję Ci, czasem miewam chwile zwichnięć nastroju, ale takie słowa jak Twoje są baardzo budujące ! evitare - nawet nie wiem co napisać ! Wzruszył mnie Twój post ! Ale wiesz - tak właśnie trzeba - nie skupiać się na niemiłych, złych rzeczach i niepowodzeniach, świat jest taki piękny ! Tyle w nim codziennych cudów, radości, tyle możliwości ! Mnie rodzina daje siłę największą, moje miłości, moi bliscy A i powiem Ci,z e tez lubię się czasem nastroić świątecznie przed świętami I urzędniczka też byłam, a co Pozdrawiam Mazury ! Ania - witaj !! A jak u Was? MOżna gdzieś podejrzeć ?? Pozdrawiam wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 22.09.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 no prosze ...jaki swiat mały jesu ale te dziewczyny masz słodziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 22.09.2010 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Witaj Konstancjo Taak zacałować można - szczególnie teraz jak śpią A ja jak głupia wchodze, lampkę rozświecam i całuję te małe bose stópki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 22.09.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 mój skarb ma 14 lat i nadal nie mogę się powstrzymać ...fakt stópki odpuściłam ...całuje w czółko ... czasami mnie zrypie ale z reguły się uśmiecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 22.09.2010 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 No tak - ciekawa jestem właśnie kiedy matczyna miłość zacznie moim Pannom "przeszkadzac" Mam nadzieję, ze nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 22.09.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 niby nigdy ale takie ufne ...bezgranicznie wpatrzone w ciebie oczka to jeszcze tylko pare lat ...potem pojawia się wszystkowiedząca indywidualnośc ...nic nie zastąpi tego cudu oddania tak do roczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 22.09.2010 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 a za te placuszki jagodowe to uduszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 22.09.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 (edytowane) blans całkiem dobry Wiki mnie uraczyła całuskiem ... pochłania syrop klonowy nawet z jagodami ... a placuszki to zwykłe nalesniki tylko w wersji z maslanką ...tzw pankeasy czy jakoś tak a od czasu oglądania boskiej Nigelli sypkie składniki mam w wymieszane w pudełku ...więc wychodzi szybko Edytowane 22 Września 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 22.09.2010 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 ehhh ślinka mi cieknie ale o tej godzinie to tylko do wyrka przecież... Może jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.09.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Arcobaleno, chciałam się przywitać Przeczytałam cały(!) Twój wątek (nie, nie na raz, aż taki hardkorowiec to ja nie jestem;)) i na bloga zajrzałam i powiem Ci, że fantastyczna z Ciebie kobietka, masz super domek i super rodzinkę!!! Z Twoich słów bije takie ciepło i taka radość, że czuję, jakbym Cię znała od lat:D:D:D I super laską jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 23.09.2010 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Yuka - witaj ! Miło mi, ze zajrzałaś w skromne me progi Staram się być radosna i lubię się tą radością dzielić, uwieczniać ją na zdjęciach - wtedy mam poczucie, ze jest jeszcze większa, że zatrzymuję jej smak na dłużej A gdy jeszcze mogę dzięki temu optymistycznie kogoś nastroić to już podwójna radość No i sama czasem miewam gorsze nastroje i potrzebuję terapii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.09.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Arco widze, ze interes się rozkręca. To świetnie. Gratuluję i życzę rozmachu Zaproszenia na chrzest i podziekowania dla gości (jakie) też wykonujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 23.09.2010 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Dzięki maylandziu A widzisz - kręci się kręci bo jakże może być inaczej - tak muszę kombinować, żeby się dobrze kręcił bo z nieba kurczę nic lecieć nie chce A rodzinka się powiększyła a wraz z nią wszystkie potrzeby A, ze kocham to co robię to insza inszość Zaproszenia które prezentuję ( ) w Arcodecorii to aktualne wzory,które mam teraz w "produkcji" - są wykonywane głównie jako zaproszenia na ślub ale były zamawiane także na inne okoliczności jak właśnie chrzest czy nawet podziękowania dla gości za udział w uroczystości - tekst jest dowolny, więc moze być nawet zaproszeniem na randkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 24.09.2010 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 U nas w tym momencie domek na zewnątrz wygląda niemal jak gotowy, a w środku jeszcze daleeeeko do końca :/ Obecnie mamy instalatora c.o. wewnątrz. Nie zakładałam dziennika, więc zdjęć na forum nie ma. Nie ma też się czym chwalić pośród tylu pięknych domów PS. Ty i dla mnie jesteś wzorem kobiety Idealna, spełniona mama, żona, przedsiębiorca... i tyle sama umiesz! Kurczę aż mi wstyd, że odbiegam w inną stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts