arcobaleno 24.09.2010 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Ania - jak będzie się coś fajnego działo wewnątrz to pochwal się fotkami koniecznie ! I elewację też bym zobaczyła z chęcią bo pamiętam jakie miałaś dylematy P.S. Z tym wzorem do bez przesady A Tobie przepraszam czego brakuje? Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lady M 27.09.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 ]Witaj Arco. Dziś był zwykły, szary dzień - za oknem plucha i zimno... Na forum muratora nie zaglądałam już jakiś czas, bo na razie jeszcze nie mam czym się pochwalić, a i energii tak jakos ubyło ostatnimi czasy... dziś jednak w pracy mało ludzi, zaległości odrobione - więc postanowiłam (bez większego przekonania co prawda) poprawić sobie humor i zajrzałam na forum. Troszkę pooglądałam, poczytałam, pośmiałam się - i zupełnym przypadkiem trafiłam na Twój dziennik. I wierz lub nie, ale z każda kolejną stroną zaczęła mi się sączyć w żyły nowa energia nagle uświadomiłam sobie, że przecież tyle fajnych rzeczy dookoła mnie się dzieje : od dwóch miesięcy jestem szczęśliwą mężatką - to raz, działeczka stanowiąca własność teściów stała się własnością naszą - to dwa, projekt domku zamówiony u pana architekta - to trzy, a na dodatek plucha za oknem to nic innego jak deszczyk, po którym będzie znów całe mnóstwo grzybów - to cztery Pooglądałam sobie Twoje klimaty, na myśl mi przyszły święta, zachciało mi się ognia w kominku - włączyłam sobie piosenki świąteczne Teraz interesanci pomyślą, że w urzędzie powariowali - we wrześniu Jingle Bells... Nieważne. Ważne, że mi się znów zrobiło ciepło na serduchu, dzięki Twoim zdjęciom i klimatom Dziękuję - będę śledziła i zapewne niejeden raz jeszcze "posłużę się" Twoim dziennikiem do ocieplenia narządu pompowania krwi ) Pozdrawiam serdecznie. Nawet nie piszę, że domek piękny, wnętrza klimatyczne, ogród kolorowy, dzieciątka radosne i śliczne,a Ty utalentowana jak cholercia - bo i tak wiesz pozdrawiam mazursko - trochę już jesiennie, grzybowo - z mikołajem krzyczącym z głośniczka "HO HO HO" Ale mnie kobitko natchnęłaś świątecznie i tak mi się zachciało choinki ustrojonej i kolęd, i zapachu pomarańczy z nawbijanymi goździkami, i prezentów, i zapalonego kominka, tego czaru, no poprostu święta chcę!!! Buuuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lady M 27.09.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Przepraszam za formę powyższego postu, jestem początkująca i jeszcze nie umiem cytowac innych postów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evitare 04.10.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Heh, właśnie tak mi się zachciało, Lady M I jeszcze troszkę kuligu z pochodniami, puszystego śniegu, skrzypiącego pod saneczkami, światełek kolorowych i migoczących... Tylko jeszcze chciałabym mieć kogo pociągać na tych saneczkach, po tym śniegu.... a do tego jeszcze daleka droga ... Pozdrawiam, na razie jeszcze jesiennie, czerwono i złoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evitare 04.10.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Arcooooo...... no i czemu ja nic o Tobie nie wiedziałam, jak przygotowywałam wszystkie swoje "akcesoria ślubne" kilka miesiący temu...? No, czemu..... Piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.10.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Arco-czemu nie mogę wejść do Twego bloga??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 05.10.2010 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Lady M - witam serdecznie ! I nie ma sprawy - każdy z nas kiedyś zaczynał Evitare - ja póki co rozmiłowuję się w barwach jesieni W moim ogrodzie nadal kolorowo http://i54.tinypic.com/112db9f.jpg http://i54.tinypic.com/287nhue.jpg http://i51.tinypic.com/dlm0s2.jpg http://i53.tinypic.com/bhdi15.jpg http://i56.tinypic.com/2a4zbl3.jpg aka - blog się źle ładuje z tych linków w podpisie, ale nie wiem jak to zmienić, jednak można wejśc - wystarczy ponownie kliknąć na jego nazwę w tej błędnie zaladowanej stronce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 05.10.2010 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Hmm "trochę" poucinało foty... więcej zdjeć ogrodu i przygotowań do otwarcia mojej pracowni w stylu ShabbyGlamour (jest taki?haha - aktualnie w trakcie remontu) na blogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 08.10.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Witaj Arco,Jestem na etapie upiększania wnętrza naszego nowego domku i szalenie spodobał mi się Twój bieżnik....grudnia 2008r:) (jest na zdjęciach w Dzienniku z tego czasu).Przejrzałam parę stron Dziennika, ale chyba niego nie pytał.Czy możesz zdradzić gdzie taki kupiłaś? Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.10.2010 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Aniu - pisałam kiedyś o nim bo pytali To filcowy bieżnik kupiony w realu na stoisku świątecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 09.10.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 A, to nie doczytałam w takim razie:) Dziękuję za odpowiedź. Znalazłam parę filcowych w sieci, nie są co prawda świąteczne, ale myślę, że znajdę coś idealnego na nasza stół Przy okazji gratuluję Córeczek, Pracowni, niesamowitych pomysłów i pięknego domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evitare 11.10.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Piękny ten Twój kolorowy ogródek U mnie niestety jakoś ta jesień taka niejesienna. Zimno, mało kolorów, brakuje mi tych czerwieni i złocistości... Słoneczka też jak na lekarstwo. Ratujemy co się da - wczoraj robiliśmy z mężem i znajomymi "powitanie jesieni" - ognisko, kociołek i pieczone kiełbaski. Wymarzliśmy się niemiłosiernie, ale wrażenia pozostały bezcenne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 11.10.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Arcobaleno, robisz przepiękne zdjęcia, cudnie wygląda jesień w Twoim obiektywie....W stoliku do pracowni się zakochałam, czy zdradzisz, skąd go masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 11.10.2010 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Ania i Bartek - dziękuję evitare - ooo takie powitanie jesieni musiało być super !!! Ja staram się łapac jak najwięcej pięknych widoków i muszę przyznać, ze pogoda ostatnio nas rozpieszcza ! Duużo słońca i pięknych kolorów ! Dziś dzień zaczał się bardzo szaro i mgliście a teraz znów je pięknie Anjazzielonego - Dziekuję A stolik zrobiony z nóg do maszyny, które upatrzyliśmy u znajomego - ta ma bardzo ładny splot - dlatego po pomalowaniu na biało dostała wręcz księżniczkowego charakteru L( A ponieważ wnętrza pracowni będą mocno rozbielone, więc dorobilismy do niej biały drewniany blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 12.10.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 (edytowane) http://images39.fotosik.pl/348/dcb94b5a2bbba1cdmed.jpg - hehe... Edytowane 12 Października 2010 przez nastka79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 14.10.2010 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Ooooo nastka - widzisz, widzisz - to moja pracownia w trakcie remontu )) Dzięki za miły początek dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 14.10.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Arco - Twój blog wpisałam do ulubionych i napewno będę zaglądać by oczy nacieszyć pięknymi rzeczami i zdjęciami , które robisz. Moja siostra niedługo wychodzi za mąż polecę jej twoją stronę . Pozdrawiam ciepło w ten pochmurny dzień !Buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heartlove 23.10.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Witam Serdecznie:) Tak przegladam woje wpisy:)...Piekne zdjęcia...w tym piekne kwiaty:) Wspaniała rodzinka;) Piękny dom... Naprawde jestem pełna podziwu dla wypielegnowanego ogrodu...i wspaniałych kolorów:) Pozdrawiam serdecznie Kasia;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heartlove 23.10.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 też uwielbiam kwiaty:) mój stary ogród nie był wielki ale mogłam posadzic sporo krzewów i kwiatów:) Mam nadzieje ze w nowy ogrod bedzie sie prezentował lepiej....... nie wiem tylko czy obsadzic go krzewami wokoło czy nie koniecznie.....jako tło dla innych roslin mysle ze daje to wieksza prywatnosc ale z drugiej strony odgradza od ludzi:) no i nie daje im mozliwosci podziwiania mojego ogrodu:))) jak tylko skoncze budowe domu to zabieram sie za ogród Pozdrawiam serdecznie i zycze miłego dnia;) ps.piekne obrazy:) jak tylko bede wiedziec jak dodac zdjecia ...pokarze mój stary ogród ...Uwielbiam róze i hortensje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evitare 02.12.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 HEj heeej, odŚNIEŻam wąteczek i garść pozdrowień przesyłam - z zasypanych, zaśnieżonych, białych i mroźnych Mazur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts