Sharlotka 13.01.2012 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 no nieeee, wymiatasz tymi zdjęciami!!!!!!!!!!!!!!!!Bardzo ładny masz kolor podłogi - co to i jak się sprawdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 13.01.2012 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Senkju Na podłodze mam panele zwykłe, które powoli już mi brzydną ze względu na swój wlaśnie coraz bardziej kiepski stan - jak to panele po kilku latach użytkowania Marzy mi się drewno - do tych klimatów - w podobnym kolorze (bo mają fajny ciemno/zimny odcień brązu) - ale jednak drewno...a przy naszej podłogówce kiepsko to widzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 13.01.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Zdjęcia już podziwiałam na blogu, ale skoro pojawiły się i tutaj, to ośmielę się zapytać, jak krzesła Zara sprawdzają się przy kuchennym stole? Czy nie wyginają się przy dłuższym siedzeniu? Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad nimi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 13.01.2012 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 joliska - ja jestem z nich bardzo zadowolona - szczególnie jeśli chodzi o kwestie utrzymania czystości mimo bieli - przy małych dzieciach Są nieco twarde - owszem - ale zawsze można sobie podłożyć poduszkę - choć ja nie podkładam One są takie jakby trochę elastyczne - no fajne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 13.01.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 (edytowane) alez pieknie u Ciebie!! i te zdjecia no cudo! A maszyne singera masz na biało pomalowaną? Ojej i moj KA!)) marzenie... Edytowane 13 Stycznia 2012 przez psosin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.01.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Ojej jak cudnie Przepiękne wnętrza i przepiękne zdjęcia! Ta biel - cudowna!!! Chyba się wezmę za swojego singera i na biało go przerobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 13.01.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 psosin, pysiaczek - dzięki dziewczyny Ostatnio nauczyłam się operować (choć to może za dużo powiedziane hehe) ISO przy robieniu zdjęć i szarówa za oknem już mi nie straszna Maszyny mam dwie - choć chyba żadna z nich nie jest singerem Biała stoi w salonie a z brązowymi nogami i jasnym kamiennym blatem - we wnęce w przedpokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 14.01.2012 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 A u mnie już krosusy sąąąąąąąąąąąąąąąą !!!!! http://img827.imageshack.us/img827/6910/dsc0030ou.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 14.01.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Wow, śliczne! U mnie zima pokazuje to swoje oblicze, które sprawia, że jej nie znoszę... Wichura i sypiący poziomo śniego-lód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 14.01.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 ojeju jutro musze poszukac u mnie w trawie.... Arco podziel sie przepisem tych pysznosci o których piszesz w watku odchudzeniowym?)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 14.01.2012 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 A jakich? Slodkich bułeczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 14.01.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 noo:-) i tych na sniadanie;-) pokatowałabym sie jeszcze bardziej i zrobiła dla rodzinki;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 14.01.2012 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Ja w zasadzie zawsze korzystam z przepisów na wypieki z bloga mojewypieki. I tak jeśli chodzi o dzisiejsze pieczenie: Słodkie bułeczki - http://mojewypieki.blox.pl/2008/09/Slodkie-drozdzowki.html Bułki na jutrzejsze śniadanie (nie dla mnie rzecz jasna ) - http://mojewypieki.blox.pl/2009/02/Bardzo-puszyste-buleczki.html I moje otrębowe bułeczki - zrobione wh tego przepisu - tylko w formę do muffinek - http://mojewypieki.blox.pl/2011/05/Chleb-otrebowy-na-diecie-Dukana.html http://img651.imageshack.us/img651/9896/dsc0037oh.jpg Uploaded with ImageShack.us I muszę to napisać - kocham KA ! Dzięki niemu przygotowywanie wypieków jest takie proste i przyjemne - serio ! Robiłam dzisiaj trzy drożdżowce a rąk ani blatu przy tym nie ubrudziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 14.01.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Arcobaleno mow mi tak jeszcze! marze o nim hehe zawsze jak gdzies jest to maz mówi "o patrz Twój Kitchen!" mam nadzieje ze kiedyz go przyniesie i tak powie"-)))tez uwielbiam tego bloga!!ale masz fajna foremke na muffiny! skad ona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 14.01.2012 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 I tego Ci życzę !! Foremki - tzn taka jedna forma z dziurami kupiłam w lidlu - fajna jest bo silikonowa i nie trzeba niczym natłuszczać a babeczki bez problemu wychodzą ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 15.01.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Ale u Ciebie pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 15.01.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 mówisz-masz: strona 21 http://issuu.com/lawendowy-dom/docs/lawendowydom-zima2011 i do tego strona z wydrukami: http://graphicsfairy.blogspot.com/ ściągnięte od Ragazzy:) Nihiru, czy mi się zdaje, czy mylisz mnie z Ragazzą? Chciałam sprostować Tak, tak, to Mada jest mistrzynią w tej materii, nie ja, Nihiru się pomyliła Arco Twoje zdjęcia są piękne, jak z magazynu!!! I jakie pyszności widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.01.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 arco już krokusy A możesz coś więcej napisać o tym ISO w stosunku do szarówki za oknem? Też zawsze korzystam z mojewypieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 15.01.2012 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Kasia, ragazza - dziękuję pysiaczku - generalnie im ciemniej tym większe ISO - ja na początku robiłam zdjęcia na trybach półautomatycznych - nie wszystkie pozwalały zmieniać ISO - teraz korzystam z ręcznych ustawień i sama sobie dobieram jego wartość - ale to metodą prób i błędków - trzeba dużo pstrykać Aparat mam już poł roku a jeszcze nie przeczytałam instrukcji - podejrzewam, że jak się za to zabiorę to odkryję jeszcze masę innych możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.01.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Mój mąż się bawi w te wszystkie ustawienia, mi zwyczajnie brak cierpliwości, ale może popróbuję bo przy tej pogodzie za oknem naprawdę ciężko jakieś dobre zdjęcie cyknąć Dzięki w każdym bądź razie bo już coś wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts