mayland 28.12.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Na początku nie brałam na powaznie wanny z hydro pod uwagę. Siostra ma i średnio mi się podoba. Szukałam bez. W końcu kupiłam z hydro i dezynfekcją ozonową. Podoba mi się narazie bo jej nie użytkuję Jak zaczne to napisze co i jak Mam POŚ więc ściekami się nie martwię. W wannie lubie poleżeć dla relaksu czasami. Hydro nie ma za wiele dziurek więc moze czyszczenie nie bediz etakim wielkim problemem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xia 09.06.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 A co myslicie o systemie hydromasazu zainstalowanym do zwykle lazienki? Czy ma ktos z tym doswiadczenie? Chodzi mi o to, ze teraz mam do wykonczenia mieszkanie w stanie deweloperskim 70m i za duzy byl by wydatek by tak od razu kupic porzadna wanne z hydro, natomiast za kilka miesiecy bylo by latwiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrGD 26.06.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Dobry system hydro do montowania pod prysznicem kosztuje sporo, chińskie produkty od razu sobie daruj a unikniesz problemów. Ja długo szukałem wanny z hydromasażem, naczytałem się sporo opinii ale w końcu wybrałem produkt, z którego jestem zadowolony. Wszystkie negatywne opinie, a tych jest najwięcej, to opinie ludzi, który kupili wanny w hipermarketach za 2000 zł. Później się dziwią, że coś nie działa, coś śmierdzi. Dbanie o wannę to kwestia jej dezynfekcji - raz na miesiąc, specjalnym płynem. Wanna ma ozonowanie więc jest w miarę sterylna. Nic nie śmierdzi, a dysz się nie poleruje - jak to ktoś napisał na początku wątku Jedno co zauważyłem: wanna z masażem wodnym, ale bez powietrznego - to już nie to samo. Gdybym zrezygnował z powietrznego (to takie dziurki w spodzie wanny) to pewnie nie byłbym do końca zadowolony. Po włączeniu tego powietrza wanna dopiero zaczyna silnie "masować". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts