woda 25.05.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Mam taki problem cykliniarz wycyklinował mi podłogę z farby i na deski położył podkład nitro 3 warstwy a na to lakier alkipolak i lakier schodzi po zarysowaniu paznokciem coś jest zchrzanione tylko co ?Proszę o porady doświadczonych parkieciarzyDeski są sosnowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 25.05.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Lakier rozcieńcza się w rozpuszczalniku nitro.Dalej nie trzeba mówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woda 26.05.2006 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 To był podkład nitro taki jak capon ? a nie rozpuszczalnik nitro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorg 26.05.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Mam taki problem cykliniarz wycyklinował mi podłogę z farby i na deski położył podkład nitro 3 warstwy a na to lakier alkipolak i lakier schodzi po zarysowaniu paznokciem coś jest zchrzanione tylko co ? Proszę o porady doświadczonych parkieciarzy Deski są sosnowe Pod ten lakier nie gruntujemy podłogi (czyli nie malujemy Caponem). Przez to nitro lakier "nie szczepił się" z podłożem i jest teraz jak folia naciągnięta na ogórek. Jedyne co można zrobić to cyklinować i lakierować jeszcze raz. Przykro mi. P.S. Każdy lakier ma kartę techniczną, gdzie opisany jest sposób aplikacji. Okazuje się, że są spore różnice w sposobach nakładania lakierów... . Karta tachniczna alkipolak-u: http://www.yumakreczko.com.pl/alkipolak.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woda 02.06.2006 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 To rzeczywiście było to sprawdziłem po lakierze nie wymagał podkładudziękuję za odpowiedż i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts