Grzegorz Saczek 25.05.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Czy ktoś obecnie przerabiał temat uzyskania kredytu na budowe domu prowadząc własną działaność? Jak banki podchodzą do takiego kredytobiorcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.05.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 dobrze podchodzą. Musisz im pokazać rozliczenia roczne /czyli, że płacisz [podatki/ Nie zalegasz z ZUSem itp.A jak kombinujesz i masz straty, to masz więcej zachodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 25.05.2006 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 No co ty... z kombinowaniem. Gdyby nie liniowy tobym z torbami poszedł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 25.05.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 według mnie nie podchodzą dobrze,ja tam z n9iczym nie zalegam i nigdy nie zalegałam a jak biore jakies kredyty to zawsze tak się czepiają,ze dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts