selimm 26.05.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 pawius nie sztresiuj mnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 26.05.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Gręguś, ty byś lepiej słów papieza posłuchał.....I wczorajszych...i dzisiejszych....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 26.05.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Witam Gręguś, ty byś lepiej słów papieza posłuchał..... I wczorajszych...i dzisiejszych....... A co mówił? Ja nie mam wolnego w środku tygodnia, a i w niedzielę często pracuję, to może streścisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 26.05.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Mój post był nie do Ciebie a do gRęgusia /tak pieszczotliwie nazywalismy kol. "primo voto" na forum Gregmenę/ pozdrawiam ps. co do streszczeń to są dostępne na kazdym portalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.05.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Grzesiu sie znowu klonuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 26.05.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 a bo to takie podobne do mojego nicka Ok. Ale jakoś czytać mi się nie chce i czasu brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danusieńka 26.05.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Bez Bożej pomocy na nic wstawanie o północy, gdy Pan domu nie zbuduje. Na nic nauka kto, Boga nie szuka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.05.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Bez Bożej pomocy na nic wstawanie o północy, gdy Pan domu nie zbuduje. Na nic nauka kto, Boga nie szuka . O Boze ! Jakaz to gleboka mysl !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.05.2006 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Gręguś, ty byś lepiej słów papieza posłuchał..... I wczorajszych...i dzisiejszych....... Najgorsze , ze niektorzy sluchali co Papiez mowil i po swojemu zrozumieli. Dajmy na to ks Jankowski No chyba , ze nie rozumieja slyszanego Nie zgadniecie gdzie nasz ulubiony forumowicz bywa? Raczej bywal , bo go wyrzucili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 27.05.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 [(...) Nie zgadniecie gdzie nasz ulubiony forumowicz bywa? Raczej bywal , bo go wyrzucili Rrmi powiedz, powiedz pliz, pliz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.05.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 napić się mozna w restauracji sejmowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.05.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Najgorsze , ze niektorzy sluchali co Papiez mowil i po swojemu zrozumieli. Dajmy na to ks Jankowski : myślę ,że ks. Jankowski sobie odpuścil .....jest ciężko chory ....słyszałam ,że mu mają amputować nogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 27.05.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Najgorsze , ze niektorzy sluchali co Papiez mowil i po swojemu zrozumieli. Dajmy na to ks Jankowski : myślę ,że ks. Jankowski sobie odpuścil .....jest ciężko chory ....słyszałam ,że mu mają amputować nogę A...którą...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 27.05.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 cieszy że wszyscy tak głęboko wzięli sobie słowa papieża do serca, czego dowodem jest dyskusja o JAnkowskim, a ilu posiadło dar czytania w myślach co kto zrozumiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.05.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Najgorsze , ze niektorzy sluchali co Papiez mowil i po swojemu zrozumieli. Dajmy na to ks Jankowski : myślę ,że ks. Jankowski sobie odpuścil .....jest ciężko chory ....słyszałam ,że mu mają amputować nogę A...którą...? a nie wiem ......a to ważne ? mimo wszystko bardzo mi go żal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 27.05.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 kupuje jak mam ochote , nie trzymam zadnego alkoholu w domu wkurzylo mnie to ze ktos za mnie decyduje co moge a co nie ... urzedy tez były zamkniete ...paranoja żadnego? NIC? zupelnie? taki jesteś nierozsądny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 27.05.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Najgorsze , ze niektorzy sluchali co Papiez mowil i po swojemu zrozumieli. Dajmy na to ks Jankowski : myślę ,że ks. Jankowski sobie odpuścil .....jest ciężko chory ....słyszałam ,że mu mają amputować nogę A...którą...? a nie wiem ......a to ważne ? mimo wszystko bardzo mi go żal No cóż kasiorka z bursztynu nie pomoże...samo życie. Zdrowie nie wybiera biedny czy bogaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 27.05.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 kupuje jak mam ochote , nie trzymam zadnego alkoholu w domu wkurzylo mnie to ze ktos za mnie decyduje co moge a co nie ... urzedy tez były zamkniete ...paranoja żadnego? NIC? zupelnie? taki jesteś nierozsądny ? Seluś! Nie wierzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.05.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 kupuje jak mam ochote , nie trzymam zadnego alkoholu w domu wkurzylo mnie to ze ktos za mnie decyduje co moge a co nie ... urzedy tez były zamkniete ...paranoja żadnego? NIC? zupelnie? taki jesteś nierozsądny ? Seluś! Nie wierzę! ja porzadny jezdem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tekt 28.05.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 okropne i smutne ... jest to bulwersujące, szarganie wizerunku takiego człowieka jak Głowa Kościoła Katolickiego ... z takich niskich pobudek jak jakiś zakaz kupna jakiegoś tam alkoholu ,, i co z tego? 1. to nie ten człowiek o tym zdecydował - nie miał na to wpływu2. takie zakazy były wcześniej , jak i sugestie dni wolnych itp itd 3. to jest NASZ PAPIEŻ - czyli tych którzy są katolikami i należą do rodziny Kościoła Rzymsko-Katolickiegoa poza tym szkoda gadać .... odsyłam do wątków po śmierci JP II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts