daxima 25.05.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 http://foto.onet.pl/upload/42/55/_602531_n.jpg Znalazłam kiedyś w necie taki kominek i wszystko wskazuje na to że takowy chciałąbym zrobić z małymi modyfikacjami Przekopuję jeszcze raz net i nie wiem skąd pochodzi to zdjęcie .. .............. Może coś podpowiecie co do wykonania zastanawia mnie jak sie przykleja taki kamień koło wkładu o ile to kamień bo ta czesc w moim wyobrażeniu jest wypukła tzn wypukła łukiem nie wiem jak to opisać Nie bedziemy sami tego robić ale jeśli ktoś ma chęci i wizje to może podpowie parę rzeczy konstrukcyjnych A może zajrzy tu ktoś kto użytkuje szybę podnoszoną do góry Jak czyścić takie ustrojstwo? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yanek 26.05.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Kurcze - jak by była z okolic Poznania to już bym Ci podesłał kontaktna speców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 26.05.2006 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 do Poznania jak nie patrzeć to daleko oj daleko a spec do zaklepania terminu by się przydał tymczasem wybieram się na ostre poszukiwania wkładu bo już nie wiem czego chcę oprócz tego że ma być duży tzn duża szybka i że będzie z płaszczem i tak się zastanawiam może to wypukłe to stiuk Robi się stiuk w takim miejscu ?!?!?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yanek 26.05.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Ja tam bym druknšł to zdjęcie i podjechał do lokalnych wykonawców ale może jaki forumowy fachowiec się jeszcze wypowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts