świercz1719500624 25.05.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 a piszta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.05.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 A piszemy . To ja się wpisuję pierwsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 25.05.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Wiejska chałupa całkiem przyjemna . Jestem tego samego zdania co Wy: bardzo ważne jest to, aby dom pasował do okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 25.05.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 te uroki na zdjęciu są bardzo piękne i na pewno po zamieszkaniu w domu będzie sielsko i spokojnie, czego Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 26.05.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 witam,to ja sie kolejna wpisze okolica ładna...a przede wszystkim super ze zalozyleś dziennik ja nie moge sie na to jeszcze zdecydować jakoś mam obawy apropo mojej weny tworczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.05.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Się zapytam - a dokumenty wszelkie tz. pozwolenie już macie czy jesteście w trakcie załatwiania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 27.05.2006 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Się zapytam - a dokumenty wszelkie tz. pozwolenie już macie czy jesteście w trakcie załatwiania? pozwolenie na budowe juz mamy, 30.05. nastąpi jej uprawomocnienie. wiec zaraz hajda na bank. ale nie mamy jeszcze kieronika budowy (wrrrr.... ciężko coś nam to idzie) no i jesteśmy w trakcie załatwiania przyłączy. wczoraj właśnie odebrałem projekt przyłącza wodnego - kurcze kilka odkserowanych kartek zebranych do kupy i fruu 4 stówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 28.05.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Ładna działeczka w przepięknej okolicy Wybraliście bardzo ciekawy projekt domu który zapewne będzie fajnie się komponował pośród tych leśnych krajobrazów Gdzie dokładnie jest lokalizacja waszej działeczki? Bo z opisu w profilu wynika że jest to gdzieś pod Poznaniem. My też jesteśmy z Wielkopolski (około 80 km. od Poznania) Pozdrowionka Robert i Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 28.05.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Bardzo ładne to Wasze miejsce na ziemi. Widać, że okolica spokojna, cicha. Na pewno będzie się Wam cudownie mieszkało. Domek też bardzo ładnie sie prezentuje. powodzenia na dłuuuuuuuuuuuugiej papierkowej drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 28.05.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Bardzo mi się podoba Krajanie wasza działka i projekt - w szczegolnosci. Bardzo funkcjonalne ma rozwiazania. Wielkosciowo nasze domu sa prawie takie same i kilka innych podobienstw znalazlam Bede kibicowac i trzymac kciuki za szybkie papierki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaloska 29.05.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Piękne to Twoje miejsce na ziemi!!!!I domek będzie super prezentował. A zdradź (np. przez pw) gdzie bedziesz konkretnie budował, bo ja też wybrałam tamtą stronę Poznania - może będziemy sąsiadami???? Trzymam kciuki za szybkie i bezproblemowe przebrnięcie przez urzędy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 29.05.2006 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Piękne to Twoje miejsce na ziemi!!!! I domek będzie super prezentował. A zdradź (np. przez pw) gdzie bedziesz konkretnie budował, bo ja też wybrałam tamtą stronę Poznania - może będziemy sąsiadami???? Trzymam kciuki za szybkie i bezproblemowe przebrnięcie przez urzędy! witam! hmm no może bedziemy wczoraj byłem robić kolejne zdjęcia działki tyle że nie swojej tylko siostry bo buduje się tam także no i wczoraj naprzeciwko naszej działki ktoś zaczął budowe! co prawda dopiero usuniety został humus ale już zaczynają, ale bedzie wesoło tego roku 3 rodzinki albo nawet 4 (jak moja siosrta też zacznie) beda się tam budować. juhuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaloska 30.05.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 3 rodzinki albo nawet 4 (jak moja siosrta też zacznie) beda się tam budować A fajnie masz z tą siostrą - jak wyjedziesz na wakacje to przynajmniej ktoś spojrzy na Twój dom i dzieciaki do ciotki wyślesz, no super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 31.05.2006 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 3 rodzinki albo nawet 4 (jak moja siosrta też zacznie) beda się tam budować A fajnie masz z tą siostrą - jak wyjedziesz na wakacje to przynajmniej ktoś spojrzy na Twój dom i dzieciaki do ciotki wyślesz, no super! tak siostra a obok przez granice znajomi ze studiów - swietni ludzie - prawie zawsze spędzalismy razem wakacje, póki co mamy super relacje, mam nadzieje że tak bedzie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izawi 31.05.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Fajne miejsce, a ja mam do lasu kilometr I nie ma to jak zapewnić sobie dobrych sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 31.05.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 fajna dzialeczka! Domki w okloicy samiuśne nowiuśne, także masz zagwarantowane ( poniekąd) zgrabne sąsiedzctwo1 a nie jak to czasem bywa MYDLO I POWIDLO! W miarę nowa architektura, to też, nowy rodzaj wykończenia i zagospodarowania terenu! To wbrew pozorom bardzo argument na plus! Myśmy jedną działeczkę ( taką prawie dwudziestoletnią ) sprzedali z w/w powodow!! Fajowo jest mieszkać w ladnym, zgrabnym i nie przedobrzonym architekltonicznie otoczeniu! a budowy Ty się nie bojaj... Nic strasznego!!Najgorsze w tym całym budowaniu jest to że każden lapę wyciąga po kasę!! I nie chodzi mi tu o silę roboczą, lecz o tzw. administrację okołobudowlaną!!ONI tylko chcą!! A w zaden sposób nie starają się " zdjąć człekowi garba z pleców" Wręcz przeciwnie , starają się dolożyć drugi.....trzeci...siodmy...trzydziesty piąty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.06.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Wow, ale tam u Was ładnie. Działka pod lasem, same nowe chałupki, a w dodatku siostra i przyjaciele. Toż to chyba lepiej nie można sobie wymarzyć.Pokazuj świeże fotki, będziemy oglądać sobie powstawanie chałupek sąsiadów a później Twojej (tak już mam, że we wszystkich dziennikach oprócz domu autora lubię oglądać te domki na drugim planie u sąsiadów - też tak macie?). To kiedy pierwsze wbicie łopaty, w tym roku jeszcze, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 01.06.2006 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 teraz skałdamy dokumenty na kredyt - myśle że jeszcze jakieś dwa tyg i zaczniemy - chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pAo 05.06.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 To jesteśmy sąsiadami - między nami tylko puszcza Zielonka. Fajny ten widok z góry Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.06.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Z tą ciążą to Twoja żona miała pomysł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts