kasia64 21.09.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 [bŚwierczu[/b] jakie piękne masz te ściany,czyściutkie takie aż razi po oczach.Gratuluję Taty - Super facet.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izawi 22.09.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Obśmiewam się z tego okienka przy schodach, bo u nas było to samo. I wiesz co?, moglo by go tam faktycznie nie być, bo potem problem z ustawieniem tych nieszczęsnych schodów. Co do okien-moje już "się robią". Wlazlam facetowi do rezydencji(zapukawszy uprzednio ) i zapytałam,skąd ma okna....No i będę miała takie same, ale nie drewniane. Nie wytrzymałam i zapytałam, dlaczego w takim dworze pełnym marmurów i innych takich zdecydował się na pcv. A on mi na to, że w obecnym domu(dwór w fazie wykańczania) ma drewniane od pięciu lat i nigdy więcej takich. Po upływie gwarancji zaczęły obłazić z lakieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 22.09.2006 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Izawi żartujesz z tym okienkiem.... teraz ja sie obśmiewam.... że historia się powtórzyła a co do okien... to pisz mi tak dalej i wybij mi drewniane z głowy... hehehe Iza gdzie są nowe zdjęcia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 22.09.2006 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 kasia64 iga9 K74 dzięki, ale mogłoby być szybciej... wciąż ojciec robi sam - myśle znów nad urlopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izawi 22.09.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Moje okna naprawdę będą ładne Orzechowe ze szprosami. A poza tym drewniane mają takie ohydne okapniki z plastiku A mój mąż chemik mawia, że w tych drewnianych najmniej jest drewna, jak się policzy te wszystkie kleje i impregnaty Pani z pewnej znanej firmy przyznała, że po kilku latach okna trzeba renowować, a preparaty są drogie jak diabli Zdjęcia zrobię dziś, bo wczoraj zapomniałam aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 22.09.2006 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Moje okna naprawdę będą ładne Orzechowe ze szprosami. A poza tym drewniane mają takie ohydne okapniki z plastiku A mój mąż chemik mawia, że w tych drewnianych najmniej jest drewna, jak się policzy te wszystkie kleje i impregnaty Pani z pewnej znanej firmy przyznała, że po kilku latach okna trzeba renowować, a preparaty są drogie jak diabli a możesz mi zdradzić jakiej firmy to okna - jakby co to na priv... - może jakoaś strona www?. orzechowe ze szprosami.... super!!! Zdjęcia zrobię dziś, bo wczoraj zapomniałam aparatu No..... wybaczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izawi 22.09.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Nasze będą z firmy tubylczej,z Torunia. Pan z dworku był bardzo miły i zaprosił mnie do obejrzenia. Byliśmy w kilku firmach, zrobiono nam wyceny, ale niezależnie od tego pojeździliśmy po Toruniu i okolicach i pooglądaliśmy, co ludzie mają w domach. Myślę, że to niezly sposób, bo przynajmniej widać, w co się człowiek ładuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 22.09.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Okna drewniane nie dość, że drogie, to co kilka lat trzeba jednak pomalować . Cudów nie ma. Plastikowe ze szprosami też mogą być ładne. Mieliśmy takie w poprzednim domku i była to jedna z ładniejszych rzeczy, które tam zamontowaliśmy. Znam kilka osób, które mają okna drewniane (m.in. moja teściowa) i żałują, bo się te okna wypaczają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.09.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 a ja się wyleczyłam z okien ze szprosami.. ew. szprosy wewnętrzne.. w ogóle bardzo mi sie podobały do momentu gdy nie byłam u kogos kto takowe ma i patrząc przez nie czułam sie jak za kratami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izawi 22.09.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Moje szprosy będą wewnętrzne i najcieńsze z możliwych. Szkoda było mi światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 22.09.2006 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 a ja się wyleczyłam z okien ze szprosami.. ew. szprosy wewnętrzne.. w ogóle bardzo mi sie podobały do momentu gdy nie byłam u kogos kto takowe ma i patrząc przez nie czułam sie jak za kratami... sylvia1 własnie się nad tym zastanawiałem....!!! wszystkim DZIEKUJE za wyleczenie z okien drewnianych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.09.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 alez prosze bardzo z okien drewnianych też się wyleczyłam dawno temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.09.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 no to ja będę miała inne zdanie mam piękne drewniane i drugi raz dałabym takie same ...tylko mi zaraz nie piszcie, że będę musiała je malować - wiem o tym kawałek z sądem niezły pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.10.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 piękne te ściany...aż szkoda tynkować pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 05.10.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 świerczu idziesz może powolutku ale do skutku Tak pięknie i czysto u Ciebie na budowie a u nas - totalny rozpie......Brygada tak jak szybko buduje tak też szybko produkuje totalny bałagan ,który szczerze mówiąc nas nie wkurza bo mamy zajęcie i patrząc na rosnące mury uśmiechamy się i sprzątamy,sprzątamy........Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 05.10.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 No no ostatnio to ja tu oglądałam same fundamenty, a teraz już są mury. Domek rośnie i to cieszy,prawda? Ja również uważam, że bardzo ładnie ta Twoja budowa wygląda, tak starannie i czysto Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 06.10.2006 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 oj tak pożądek musi być! godzinka sprzątania i od razu inaczej to wszystko wygląda dzięki za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemeziz_aki 09.10.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Oj świerczu domek naprawdę pięknie rośnie , a jak zobaczyłam zdjęcia to zaniemówiłam z wrażenia. Już wiem dlaczego się pytałeś o trawkę w moich fundamentach – a moje fundamenty takie mizerne . No cóż zostaje mi tylko podziwiać Twoje cudo i mieć nadzieję że moje tez będzie wyglądało podobnie . Jeszcze raz muszę to powiedzieć – CUDO – i życzę słonecznej i ciepłej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 10.10.2006 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 nemeziz_aki oj dzięki dzięki za miłe słowa i nie martw się o swoje też bedzie pięknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 12.10.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 przyznam, że nie mogłam się napatrzeć na Twoje śnieżnobiałe ściany. Aż szkoda tynkować. Ja myślałam, że moje ściany są ładne- nie zapaprane, ale Twoje po prostu przebijają wszystko. Ścianka zapowiada się ciekawie- wklejaj więc dalej zdjęcia i nie każ długo czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts