Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika świercza

Recommended Posts

Faktycznie sciana zapowiada sie ciekawie. sam nie moge sie doczekac koncowego efektu :wink:

I ty teraz pisze. ze masz problemy ze stala. ja mam na zbyciu presty fi 6, 8, 10 - jakbys potrzebowal to wal smialo :wink: A kupowalam w marcu, pozbede sie taniej, wiec i cena na pewno atrakcyjna :wink: Zreszta jakby ktos inny chcial to prosze sie zglaszac :D fajnie tak patrzec jak mury rosna :lol: ja to wspominam jako najprzyjemnieszy etap budowy :D

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Swierczu drogi,

Ja też jestem pod wrażeniem!!!, Ślicznie murujecie. Ty mówisz, że u mnie tak szybko, ale jak weźmiesz pod uwagę wasze warunki, to u was idzie piorunem!!! Śliczna jest ta ściana kominkowa,jak precyzyjnie wymurowana! (mam porównanie, bo u moch sasiadów ekipa tak wymurowała komin z cegły, że płakać się chce - zaprawa wystaje z każdej strony :o )

Aaaa, ja też chcę drzewa!!!! Tylko nie mam ich gdzie posadzić. Muszę wziąć jakiś traktor do przeorania działki, bo jest tak zarośnięta, że nie da się łopaty wbić :oops:

dominikams masz racje warunki są nieporównywalne.... może niepotrzebnie się czepiam.... ale boje sie, że nie zdąrzymy przed mrozami......... :roll:

zuczek taaaaak rustykalne klimaty to nasze klimaty... ale jak to z nimi bedzie i czy wyjdzie z gustem to już obaczym poźniej :)

świerczu Twoja budowa jest wzorem i ideałem i powinna stanowić materiał szkoleniowy dla wszystkich budowniczych a szczególnie dla tych uczących się w szkołach budowlanych.Proponuję opatentować materiał.Gratuluję tak wzorcowej budowy i cieszę razem z Tobą z każdego postępu na budowie.Pozdrawiam. :wink:

Wow!!! :o

Ściana kominkwa po prostu bajka- robi wrazenie! :D Moze ejszcze wkleisz zdjecie kominka (jaka firma i model - napisz gdzie i zaile zamawialas :wink: ).

Podtrzymuje teorie o nadzwyczajnym porzadku i roganizacji twowje budowy! Tak juz jest i nie masz sie co spierac :wink:

Napisz jeszcze prosze gdzie kupiles takie tanie roslinki. Moze i mi sie uda :D

No i oczywiscie czekamy na info po zalaniu stropu :wink: Powodzenia! :D

Wow!!! :o

Ściana kominkwa po prostu bajka- robi wrazenie! :D Moze ejszcze wkleisz zdjecie kominka (jaka firma i model - napisz gdzie i zaile zamawialas :wink: ).

wyżej gdzieś w dzienniku jest link na strone na której kupiłem kominek - można sobie dokładniego obejrzeć - nie pamiętam czy bedzie tam coś dla ciebie tzn coś z nowoczesnych :) ale sprawdzić możesz :)

Podtrzymuje teorie o nadzwyczajnym porzadku i roganizacji twowje budowy! Tak juz jest i nie masz sie co spierac :wink:

ok chyba powinienem to przekazać tacie - chyba mu to nawet wydrukuje :)

Napisz jeszcze prosze gdzie kupiles takie tanie roslinki. Moze i mi sie uda

rożlinki kupiłem w w Zielonce w arboretum - mają też strone to link do niej: klik!

Gratulacje za "posianie fasolki" :lol:

Piękności ściana kominkowa. Wogóle bardzo fajny domek.

Świerczki urosną do wysokości człowieka za 15 już :wink: lat. Wiem. Też takie dzidzie wsadzałam wzdłuż płotu. Grunt tylko nie skosić ich z trawą przez pierwsze 3 lata. :wink:

Pozdrowienia dla prawie sąsiadów.

Świerszcz jakie piekne to Twe miejsce na ziemi :D

Piękna działka.

...aż się nie chce wracać do miasta:)

Dziś pospałem sobie na budowie do tata pojechał do domu - ranek piękny, cieplutki i cichooooooo mmmm :)

A strop już ściągnął! schody takzę :) teraz 3 tyg. i pozbywamy sie lasu w domu! A! zapomiałem napisac że znowu kolejne podziękowania dla mojego sąsiada! - stęple pożyczone od niego!