iga9 13.10.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Faktycznie sciana zapowiada sie ciekawie. sam nie moge sie doczekac koncowego efektu I ty teraz pisze. ze masz problemy ze stala. ja mam na zbyciu presty fi 6, 8, 10 - jakbys potrzebowal to wal smialo A kupowalam w marcu, pozbede sie taniej, wiec i cena na pewno atrakcyjna Zreszta jakby ktos inny chcial to prosze sie zglaszac fajnie tak patrzec jak mury rosna ja to wspominam jako najprzyjemnieszy etap budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 13.10.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Ale fajnie wyglada domek z Ytonga-tak lekko i jakby z klocków! Super czyściutka budowa!Jestesmy na podobnym etapie, ja mam dzisiaj dostac strop, ale nie mam jeszcze wylewki na parterze, no i u mnie nie jest tak czyściutko-buduję z Termopora.Czekamy na dalsze zdjęcia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 16.10.2006 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 tabaluga1, iga9, sowa (monikaka) oczywiście dziękuje za bardzo miłe słowa iga9 kurcze ...... juz kupiłem ehhh szkoda, że tak poźno odczytałem wiadomość od ciebie. Zdjęcia niebawem. ps. cały weekend sadziliśmy drzewa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 19.10.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Swierczu drogi, Ja też jestem pod wrażeniem!!!, Ślicznie murujecie. Ty mówisz, że u mnie tak szybko, ale jak weźmiesz pod uwagę wasze warunki, to u was idzie piorunem!!! Śliczna jest ta ściana kominkowa,jak precyzyjnie wymurowana! (mam porównanie, bo u moch sasiadów ekipa tak wymurowała komin z cegły, że płakać się chce - zaprawa wystaje z każdej strony ) Aaaa, ja też chcę drzewa!!!! Tylko nie mam ich gdzie posadzić. Muszę wziąć jakiś traktor do przeorania działki, bo jest tak zarośnięta, że nie da się łopaty wbić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 19.10.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 A ja jestem ciekawa tego kominka Gdzieś wyczytałam, że lubisz rustykalne klimaty... Dobrze pamiętam? Gratuluję postępow na budowie - bardzo ładnie, czysto, ach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 24.10.2006 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 dominikams masz racje warunki są nieporównywalne.... może niepotrzebnie się czepiam.... ale boje sie, że nie zdąrzymy przed mrozami......... zuczek taaaaak rustykalne klimaty to nasze klimaty... ale jak to z nimi bedzie i czy wyjdzie z gustem to już obaczym poźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.10.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 ściana kominkowa śliczniutka i ile roślinek a przesadzaniem się nie martw....ja przesadzam cały czas coś pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 24.10.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 świerczu Twoja budowa jest wzorem i ideałem i powinna stanowić materiał szkoleniowy dla wszystkich budowniczych a szczególnie dla tych uczących się w szkołach budowlanych.Proponuję opatentować materiał.Gratuluję tak wzorcowej budowy i cieszę razem z Tobą z każdego postępu na budowie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 24.10.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Świerczyku widzę, że deszcze Wam już prawie niestraszne, strop to jest cuś! Ha! Dobrze pamiętałam, że podoba Wam się rustykalny styl Może w przyszłości podejrzę coś od Ciebie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 25.10.2006 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 kasia64 WOW kacha DZIĘKI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.10.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 świercz ślicznie i faktycznie czysciutko jak nigdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 25.10.2006 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 oj już chyba przesadzacie z tą czystością mysle i patrze na inne budowy i chyba moja aż tak bardzo nie odbiega od innych a dziś wychodze wcześniej z pracy i pędze na budowe! ZALEWAM STROP o 16 ~ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 25.10.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Wow!!! Ściana kominkwa po prostu bajka- robi wrazenie! Moze ejszcze wkleisz zdjecie kominka (jaka firma i model - napisz gdzie i zaile zamawialas ). Podtrzymuje teorie o nadzwyczajnym porzadku i roganizacji twowje budowy! Tak juz jest i nie masz sie co spierac Napisz jeszcze prosze gdzie kupiles takie tanie roslinki. Moze i mi sie uda No i oczywiscie czekamy na info po zalaniu stropu Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 25.10.2006 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Wow!!! Ściana kominkwa po prostu bajka- robi wrazenie! Moze ejszcze wkleisz zdjecie kominka (jaka firma i model - napisz gdzie i zaile zamawialas ). wyżej gdzieś w dzienniku jest link na strone na której kupiłem kominek - można sobie dokładniego obejrzeć - nie pamiętam czy bedzie tam coś dla ciebie tzn coś z nowoczesnych ale sprawdzić możesz Podtrzymuje teorie o nadzwyczajnym porzadku i roganizacji twowje budowy! Tak juz jest i nie masz sie co spierac ok chyba powinienem to przekazać tacie - chyba mu to nawet wydrukuje Napisz jeszcze prosze gdzie kupiles takie tanie roslinki. Moze i mi sie uda rożlinki kupiłem w w Zielonce w arboretum - mają też strone to link do niej: klik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 25.10.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Trzymam kciuki za zalewanie stropu I nie przesadzam - BUDOWA JEST WZORCOWA Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 25.10.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Gratulacje za "posianie fasolki" Piękności ściana kominkowa. Wogóle bardzo fajny domek. Świerczki urosną do wysokości człowieka za 15 już lat. Wiem. Też takie dzidzie wsadzałam wzdłuż płotu. Grunt tylko nie skosić ich z trawą przez pierwsze 3 lata. Pozdrowienia dla prawie sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 26.10.2006 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Gratulacje za "posianie fasolki" dziekuje, ale chyba nie doczytałaś czegoś...... 15 lat???? Aaaaaaaaa!!!!! myślałem że szybciej urosną - może podżywiej je to śmigną szybcuej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 26.10.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Świerszcz jakie piekne to Twe miejsce na ziemi Piękna działka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 27.10.2006 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Świerszcz jakie piekne to Twe miejsce na ziemi Piękna działka. ...aż się nie chce wracać do miasta:) Dziś pospałem sobie na budowie do tata pojechał do domu - ranek piękny, cieplutki i cichooooooo mmmm A strop już ściągnął! schody takzę teraz 3 tyg. i pozbywamy sie lasu w domu! A! zapomiałem napisac że znowu kolejne podziękowania dla mojego sąsiada! - stęple pożyczone od niego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 27.10.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Gratulacje z okazji zalanego stropu!!!! To wracanie do domu z budowy jest ciężkie ale ażdy dzień przybliża nas do pozostania na stałe na naszym wymarzonym kawałku Ziemi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts