Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika świercza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Świerczu!

Serdeczne dzięki za umożliwienie obejrzenia Z14 na żywo!

Ciągle się wahamy nad projektem. Chyba jednak zdecydujemy się na projekt indywidualny na bazie Z14 :-? :roll:

Myślę że z taką determinacją, zaangażowaniem i pomocą ze strony rodziny jaką macie wybudowanie domu dla Was to pestka. Powodzenia!

Pozdrawiam rówienież innych inwestorów Z14. Ten projekt jest najbliższy naszemu ideałowi, jednak jest kilka rzeczy które byśmy zmienili. Dlatego chyba bardziej opłaca się indywidualny projekt.

3majcie się! :)

Miło było mi Was gościć u nas na budowie!!

mam nadziej że nas jeszcze odwiedzicie jak bedzie ukończony przynajmniej stan surowy zamknięty.

najgorsze w tym wszytkim było to że nie zdązyłem posprzątać po zakładaniu i zalewaniu stropu, a uczyniłem to dopiero po Waszym odjeździe :oops: :oops: :oops:

teraz dopiero jest czyściutko :) no cóz następnym razem się poprawie i mam nadziejeże nas odwiedzicie :)

Wasza wizyta też dała mi dużo do myślenia..... i wymyśliłem np. sposób na małe powiekszenie kuchni :) ale o tym później bo wałśnie siedze na zajęciach w szkole :)

pozdro i do usłyszenia i zobaczenia :)

Izawi świetnie wygląda dach!!! i zielony mmmmm!!!!! my na początku też myśleliśmy o blachodachówce i właśnie zielonej - wygląda bombowo!!! Gratuluje wybory!!!! my jednak zdecydowaliśmy sie na dachówke cementową powlekaną w kolorze grafitiowym. nasza wiżzba na pewno wychodzi drożej bo krokwie np. są heblowany i rzeźbione - no cóż coiś za coś a efekt mam nadzieje bedzie powalający hehehehe pozdro

no własnie czasem tak jest że na papierze inaczej a jak poustawiasz pustaki to dopiero widać prawdziwy efekt :wink:

u nas znalazły by się miejsca nie do konca przemyślane, bo jak oglądaliśmy projekt to wyglądało OK, a potem to tak niekoniecznie :-?

najważniejsze że odkryłeś że mozna coś w kuchni zrobić jesczze teraz - zawsze można coś dobudowac ew. wyburzyć ;-)

pozdrawiam