Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika świercza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

BARDZO BARDZO WSZYSTKIM DZIĘKUJEMY ZA ZYCZENIAnie maiłem okazji podziekować ani życzyć nikomu bo nas poprostu nie było i nie miałem dostępu do netu. Święta w domu przewsapniałe!!! cudowne! teraz wpadliśmy na chwile do poznania i weszliśmy do cafe.... pedzimy na budowe!

Na Nowy Rok 2007 wszystkim spełnienia marzeń nie tylko budowlanych!!!

Zdrowia i przede wszystkim spokoju na drodze budowlanej i życiowej :)

http://www.avatary.lastinn.info/data/media/16/avatar23747_76.gif

DO SIEGO ROKU!!

udanego sylwka :)

Mój Boże, ale piękne te zdjęcia z Wigilii. Coś niesamowitego!!

Bardz bardzo serdecznie wam gratuluję tego domku - naprawdę nie dziwię się, że tak się zachwycacie - jest uroczy! :D

Dach mi się bardzo podoba (ja też chciałam grafitową dachówkę, ale mąż się nie zgodził :( ), i w ogóle wszystko jest tak ładnie dobrane. Ślicznie!!

Jakie są wasze plany na następne miesiące? Przerwa czy walczycie dalej?

Zapłonął pierwszy płomień naszego ogniska . Kominek w domu to poprostu coś niesamowitego. Staliśmy przy nim ja jakieś głupki wpatrując sie w połuskujące płomienie i patrząc sie na siebie z jakimś oszłomionym wyrazem twarzy na której widać było jakieś gupkowate banany . Potem powiększyły nam sie gały do wielkości pimponga, poczym chwyciliśmy się za raminona i zaczeliśmy skakać w kółko - Barney dziwnie na nas spoglądał a ojciec tylko machnął ręką

Świerczu czytając widzę jakie to ogromne szczęście i radość mieć swój domek. Wymarzony, wyśniony, wyczekany...

Tak pięknie to napisałeś, że od razu widać, że ten dom to najwspanialsze i najważniejsze dla was miejsce na ziemi...

A święta po prostu cudnie. Niesamowity klimat, przy tych nieotynkowanych ścianach, bez podłóg, ten wigilijny stół wygląda prześliczne.

Życzę Wam, żebyście w Waszym domku byli szczęśliwi i radośni, żeby wszystkie dni tego roku były pełne miłości i pogody ducha.

Pozdrawiam cieplutko kasia

dominikams dzięki :oops:

... no dalej dalej... żadnych przerw... :) zaczelismy ocieplac poddasze, ojciec zaczął walczyć ze sciankaim dziełowymi na górze co by dokończyć ociepleniei wpuścić elektyków. a teraz instalator zakłada co cwu i kan :)

kasia w piszesz święte słowa :oops: :oops: :oops: - to naprawde nasze wymarzone miejsce na ziemi i chcemy je urządzić dokładnie tak jak ono funkcjonuje w naszych głowka :)

Witaj! Śledzę Twój dziennik od dłuższego czasu i przyznam że zawsze niecierpliwie czekam na nowe posty i fotki, a na te czekałam szczególnie, zwłaszcza że tak długo :wink:

W każdym razie jak zobaczyłam fotki domku i zwłaszcza Wigilii to normalnie byłam cała w ciarkach i łza wzruszenia mi się zakręciła w oku :) Coś wspaniałego - wierzę że to były Twoje najlepsze święta.

Mam nadzieję, że za kilka lat pochwalę się swoimi fotkami, ale do tego jeszcze daleko, póki co pozostaje mi zachwycanie się Twoim dziełem.

WIELKIE GRATULACJe!!! :)

uuuu u u uuuu u u dorocia8 teraz to mi przeszły dreszcze... serio!!! to co piszesz jest BARDZO, BARDZO miłe!!! dziękuje! mam nadzieje że ja też bedę miał zaszczyt czytać niebawem Twój dziennik - bo to wiąże się oczywiście z podjeciem budowy - czego ci życze!!!

Tegoroczna wigilia była naprawde szczególna i niesamowicie nastrojowa, spokojna - poprostu taka jaka powinna być co roku... a to jednak była rzadkość..... :( teraz w swoim domu bede miał tylko takie..........!