zuczek1719499749 22.12.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Wesołych Swiąt http://www.gify.com.pl/albums/choinkibalwany/arbo0002.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 22.12.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Spokojnych, zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia, dużo rodzinnego ciepła i miłości oraz samych najlepszych chwil w Nowym Roku dla całej Rodziny i oczywiście rychłej przeprowadzki do nowego domkuhttp://kartki.p3.pl/kartki/15/735.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 23.12.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Serdeczne życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia oraz wiele wytrwalości w dalszym budowaniu życzy (secam) Grzegorz http://preview.gpal1.photosite.com/~photos/tn/7175670_348.ts1166869933363.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.12.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Świercz, ja Ci życzę po prostu - spełnienia wszystkich marzeń w Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 23.12.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Wspaniałych, spokojnych świąt Bożego Narodzenia oraz oddechu od spraw budowlanych wam życzymyDominika z rodziną http://www.cardsdirect.com/images/christmascards/W1664_L.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 27.12.2006 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 BARDZO BARDZO WSZYSTKIM DZIĘKUJEMY ZA ZYCZENIAnie maiłem okazji podziekować ani życzyć nikomu bo nas poprostu nie było i nie miałem dostępu do netu. Święta w domu przewsapniałe!!! cudowne! teraz wpadliśmy na chwile do poznania i weszliśmy do cafe.... pedzimy na budowe! Na Nowy Rok 2007 wszystkim spełnienia marzeń nie tylko budowlanych!!! Zdrowia i przede wszystkim spokoju na drodze budowlanej i życiowej http://www.avatary.lastinn.info/data/media/16/avatar23747_76.gif DO SIEGO ROKU!! udanego sylwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Wszystkiego dobrego w Nowym 2007 Roku ! Dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia wszystkich planów :) http://positiveblackmencoalition.com/newyear.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 03.01.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Myślę, że "sikanie" jest jak najbardziej na miejscu . Ładnie się domek prezentuje. Cieszę się razem z Wami , że tak dobrze zaczynacie Nowy Rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 03.01.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Macie bardzo ładny dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 04.01.2007 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.01.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Świerczu normalnie oczy mi się zaszkliły ze wzruszenia - piękne były te Wasze Święta w Waszym Nowym Domku Gratuluję !!!Pieknie,pięknie i jeszcze raz pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 04.01.2007 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 dzieki kacha no nie dziwie sie że wzruszyłaś się..... bo przecież mała Twoja cząstka też tam była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.01.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 dzieki kacha no nie dziwie sie że wzruszyłaś się..... bo przecież mała Twoja cząstka też tam była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 04.01.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Mój Boże, ale piękne te zdjęcia z Wigilii. Coś niesamowitego!! Bardz bardzo serdecznie wam gratuluję tego domku - naprawdę nie dziwię się, że tak się zachwycacie - jest uroczy! Dach mi się bardzo podoba (ja też chciałam grafitową dachówkę, ale mąż się nie zgodził ), i w ogóle wszystko jest tak ładnie dobrane. Ślicznie!! Jakie są wasze plany na następne miesiące? Przerwa czy walczycie dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 04.01.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Zapłonął pierwszy płomień naszego ogniska . Kominek w domu to poprostu coś niesamowitego. Staliśmy przy nim ja jakieś głupki wpatrując sie w połuskujące płomienie i patrząc sie na siebie z jakimś oszłomionym wyrazem twarzy na której widać było jakieś gupkowate banany . Potem powiększyły nam sie gały do wielkości pimponga, poczym chwyciliśmy się za raminona i zaczeliśmy skakać w kółko - Barney dziwnie na nas spoglądał a ojciec tylko machnął ręką Świerczu czytając widzę jakie to ogromne szczęście i radość mieć swój domek. Wymarzony, wyśniony, wyczekany... Tak pięknie to napisałeś, że od razu widać, że ten dom to najwspanialsze i najważniejsze dla was miejsce na ziemi... A święta po prostu cudnie. Niesamowity klimat, przy tych nieotynkowanych ścianach, bez podłóg, ten wigilijny stół wygląda prześliczne. Życzę Wam, żebyście w Waszym domku byli szczęśliwi i radośni, żeby wszystkie dni tego roku były pełne miłości i pogody ducha. Pozdrawiam cieplutko kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 04.01.2007 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 dominikams dzięki ... no dalej dalej... żadnych przerw... zaczelismy ocieplac poddasze, ojciec zaczął walczyć ze sciankaim dziełowymi na górze co by dokończyć ociepleniei wpuścić elektyków. a teraz instalator zakłada co cwu i kan kasia w piszesz święte słowa - to naprawde nasze wymarzone miejsce na ziemi i chcemy je urządzić dokładnie tak jak ono funkcjonuje w naszych głowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 04.01.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Życzę Wam następnej wigilii w wykończonym domku. Wasza wigilia była najbardziej romantyczną wigilią jaką mogę sobie wyobrazić. Bardzo fajny i orginalny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorocia8 04.01.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Witaj! Śledzę Twój dziennik od dłuższego czasu i przyznam że zawsze niecierpliwie czekam na nowe posty i fotki, a na te czekałam szczególnie, zwłaszcza że tak długo W każdym razie jak zobaczyłam fotki domku i zwłaszcza Wigilii to normalnie byłam cała w ciarkach i łza wzruszenia mi się zakręciła w oku Coś wspaniałego - wierzę że to były Twoje najlepsze święta. Mam nadzieję, że za kilka lat pochwalę się swoimi fotkami, ale do tego jeszcze daleko, póki co pozostaje mi zachwycanie się Twoim dziełem. WIELKIE GRATULACJe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 04.01.2007 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 uuuu u u uuuu u u dorocia8 teraz to mi przeszły dreszcze... serio!!! to co piszesz jest BARDZO, BARDZO miłe!!! dziękuje! mam nadzieje że ja też bedę miał zaszczyt czytać niebawem Twój dziennik - bo to wiąże się oczywiście z podjeciem budowy - czego ci życze!!! Tegoroczna wigilia była naprawde szczególna i niesamowicie nastrojowa, spokojna - poprostu taka jaka powinna być co roku... a to jednak była rzadkość..... teraz w swoim domu bede miał tylko takie..........! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.01.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 świercz wiesz co? piękne święta mieliście...a domek wygląda przepięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts