sylvia1 12.06.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 fajna ta twoja żona pomysły ma ja to zawsze robie na wirtulana blondynke.. tez dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.06.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Cześć! Gratuluję zapału - to jest najważniejsze w tej wojnie budowlanej. Pozdrowienia specjalne dla pomysłowej żonki - będzie motorem przemian. Działkę macie bardzo ładnie zlokalizowaną i co fajniejsze rosną sobie już Wasze dzrewka.Domek superowy - taki w naszym guście-też na niego zerkaliśmy ,ale potrzebujemy 4 pokoje na poddaszu i dlatego wybraliśmy c-33(trzy pociechy).Życzę powodzenia i samych dobrych decyzji.Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TadekL 16.06.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 a piszta.... Witam, to i ja się dopiszę Trzymamy kciuki i życzymy wytrwałości w budowie domku. Żonę masz naprawdę przedsiębiorczą. Pozdrawiam TadekL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.06.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 świercz jak 3 mies to długo czekania na prąd to ja jestem ufoludek aj juz czekam rok a jeszcze z rok poczekam a formalnie to powinnam czekac 3 lata ty weż nie wkurzaj co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 19.06.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 To ja również się wpisuję i dołączam do gratulacji - bardzo przyjemna działka w uroczym miejscu. Też gdzieś mam takie fotki z lotu ptaka Muszę odszukać. No a poza tym to widzę, że mniej więcej będziemy w tym samym czasie budowali, więc liczę na wymianę doświadczeń Pozdrawiam i życzę szybkiego uzyskania gotóweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 19.06.2006 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 zuczek dzięki! właśnie siedze jak na gwoździach hehehe i czekam na telefon z banku. nie wiem czy dziś zadzwonią .... może jutro pozdro. i oczywiście wymiana doświadczeń jak najbardziej mile widziana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bleon 20.06.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Piękne miejsce na domek. My również mamy działkę w podobnym miejscu, tj. ok. 1 km od najbliższego sklepu, blisko lasu, w wiejskim krajobrazie. Nasz projekt niewiele różni się od Waszego, więc z zainteresowaniem będę śledził Wasze rozwiązania wewnątrz, jak i na zewnątrz domu. Jakie ogrodzenie zastosujecie do Waszej wiejskiej chałupy? I też w tym roku zaczynamy przygodę z budowaniem tylko kilkaset km na płd-wsch. Jak tam kredyt? Macie już informację? Trzymam kciuki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 20.06.2006 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 bleon właśnie dostałem telefon że został nam przyznany kredyt - nawet nie wiesz jak się ciesze! co do domu to chętnie zobaczyłbym wasz projekt. czy wy też chcecie dom w stylu wiejskiej chałupy? no a ogrodzenie na pewno drewniane. mam juz kilka pomysłów tylko różnimy sie co do kwestii ułożenia desek.... - czy mają być pionowo czy poziomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 20.06.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Gratuluję przyznania zasobów, teraz to już tylko do przodu! Pozdrawiam P.S. My też budujemy nieduży prosty domek z charakterystycznie złamanym dachem. Zauważyłam, że dużo takich domków jak nasz na Mazurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.06.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Świerczu GRATULACYJKI Z OKAZJI PRZYZNANIA KASIORKI !!!http://img214.imageshack.us/img214/7519/l0204lu.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bleon 20.06.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 bleon właśnie dostałem telefon że został nam przyznany kredyt - nawet nie wiesz jak się ciesze! Gratuluję! No to teraz tylko rękawy zakasać co do domu to chętnie zobaczyłbym wasz projekt. czy wy też chcecie dom w stylu wiejskiej chałupy? Muszę się w końcu wziąć za zrobienie dziennika. Taki charakter domu i jego otoczenia chciałbym osiągnąć. Na razie mamy podobny projekt chaty z gankiem z bardzo podobnym rozkładem pomieszczeń. Zastanawiam się nad ogrodzeniem, aby nie zepsuć całościowego efektu. Rozważam też strop drewniany, a może jakieś bale i deski po zrobieniu stropu betonowego? Jeszcze nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.06.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 bleon działka jest w pięknej okolicy,pomysł na domek SUPER.Zaczynaj pisać dziennik.Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 20.06.2006 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 bleon obejrzałem zdjęcia i faktycznie też tam u was bardzo ładnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bleon 20.06.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Cieszę się, że Wam się działka podoba. Biorę się za pisanie dziennika.świercz, czy mogę wykorzystać Twój pomysł z mapką i zaznaczeniem miejsca obecnego zamieszkiwania i planowanej budowy? Tą mapkę masz z Google Earth? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 20.06.2006 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Cieszę się, że Wam się działka podoba. Biorę się za pisanie dziennika. świercz, czy mogę wykorzystać Twój pomysł z mapką i zaznaczeniem miejsca obecnego zamieszkiwania i planowanej budowy? Tą mapkę masz z Google Earth? ....no pytasz, oczywiscie że tak! pomysł jak pomysł - google earth dostępne dla wszystkich no to czekamy na dziennik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.06.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Też czekam na nowy dziennik przygód budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 20.06.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Gratuluję przyznania kredytu, no to teraz zacznie się zabawa na całego. Super!!! Ja to się cieszę jak Wam wszystkim coś się udaje, bo to nadzieja dla wszystkich pozostałych. Jeszcze raz Wam gratuluję, suuuuuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 20.06.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 not o swiercz teraz tylko podpisac umowe i budowac budowac budowac... swoja droga moje sloneczko tez mi sie kojarzy z wiejska chałupka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 21.06.2006 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Wszystkim dziękuje za gratulacje, a tym marzącym o domku życze oby takie radości innych dodały im skrzydeł!NO TO RUSZAMY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.06.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 TRZYMAMY KCIUKI I POWODZENIA NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA(BUDOWLANEJ) !!!!!!!!!!!!!!!http://img147.imageshack.us/img147/3921/smileyhug3of.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts