Marzin 28.01.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 i..... i...... jest fasolka Hi hi, u mnie też! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 29.01.2007 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Ale idziecie jak burza! Co do rozgladania sie za plytkami- nie robcie tego niesmialo warto zaczynac takie wybor jak najwczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 29.01.2007 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 i po urlopie! odpocząłem iga9 dzieki - wiesz za co Marzin WOW! GRATULACJE!!!!! który...yyyy tydzień? sir_yellow jednak miejscowy okazał się najtańszy... ci pierwsi dali 2tys. za materiał - paranoja!!! już wiem na czym polegają te wyceny sylvia1 dzieki! K74 urlopik był oj lepiej nie zapeszać.... w ogóle sie zastanawaiłem długo czy umieszczać tę informacje..... nemeziz_aki wielkie dzięki! woody dzięki za gratulacje. no z tym końcem to z lekka przesadzłieś co do płytek to chętnie skorzystam z pomocy! spis materiałów postaram sie niebawem przesłać najlepiej na maila kasia w dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sir_yellow 29.01.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Witam, czy mógłbym dostać namiar na tego miejscowego elektryka ?? My będziemy budować w Rokietnicy, niedaleko Ciebie. POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 29.01.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Marzin WOW! GRATULACJE!!!!! który...yyyy tydzień? 6-ty Witam, czy mógłbym dostać namiar na tego miejscowego elektryka ?? My będziemy budować w Rokietnicy, niedaleko Ciebie. POzdrawiam Świercz niedaleko Rokietnicy Hmmm. Prawda to? Świerczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 30.01.2007 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Marzin nasza fasola tez 6-ty no to trzymajmy kciuki oby było dobrze! sir_yellow Rokietnica... hmmm szkoda że nie Rakownia - byłoby bliżej Pogadam bo teraz jest zawalony a do tego chory.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sir_yellow 30.01.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 HHmm, pomyliłem się, musiałem źle doczytać, będę czekał na info Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 30.01.2007 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Marzin u mnie jest żle bardzo żle..... trzymam kciuki za was! Spadam na urlop - może w tyg. wpadne do cafe odwiedzić forum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 30.01.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Trzymajcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.01.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Marzin u mnie jest żle bardzo żle..... trzymam kciuki za was! Spadam na urlop - może w tyg. wpadne do cafe odwiedzić forum.... świercz :trzymajcie się.... mocno was przytulam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fidlos_Diablos 30.01.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 CześćZnalazłem ten dziennik wczoraj i cały przeczytałem.Będę Wam kibicował i w fasolce (będzie dobrze) i w budowaniu domku.Trzymajcie się mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 30.01.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Trzymam bardzo mocno kciuki za was i wasze cudeńko.Mam nadzieję, że wszystko się ułoży.Trzeba przeczekać złe dni i wierzyć, że z dzidziusiem wszystko będzie dobrze.Myślę o Was cieplutko.Trzymajcie się.Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.01.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 witam w Nowym Roku po długim niebycie melduję się znów poczytałam zaległości i nasuwają mi sie na gorąco 2 sprawy: po pierwsze trzymam kciuki za fasolkę i ziutkę, po drugie.....Wy naprawdę mieliście Wigilię we własnym domu szczerze powiedziawszy myślałam że tego jednak się nie uda zorganizować a w ogóle to domek wygląda super z okienkami, dachówką i podbitką przecudnego koloru ! pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 31.01.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Ja oczywiscie tez trzymam kciuki za zdrowie fasolki i ziutki Trzymajcie sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 01.02.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Marzin u mnie jest żle bardzo żle..... trzymam kciuki za was! Kurcze, u nas też była akcja, ale wszystko skończyło się dobrze. Mam nadzieję, że u Was też tak będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 03.02.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Nie pamiętam, czy już się u Ciebie kiedyś wpisywałam, czy nie, ale śledzę Twoje poczynania, bo domek mamy trochę podobny, a jesteś szybszy o okna i bramę ale ja w sprawie Waszej fasolki (rozumiem co przezywa-li-ście) a w sprawie tego lekarza i jak można pozytywnie mysleć o służbie zdrowia - chociaż - jak wszędzie - najbardziej widoczne są jednostki szkodzące pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 03.02.2007 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 ave! witam. z tego co pamiętam to widzimy się chyba pierwszy raz Marzin to dobrze że dobrze bo u nas juz podobnie jak u ciebie iga9 dzieki! już jest ok Ivonesca witam ulubiona moją forumowiczke oj nie wierzyłaś we mnie ale wybaczam kasia w dzieki za kicukasy - chyba pomogły Fidlos_Diablos dzieki!!! oczywiście zapraszam do lektury sylvia1 K74 dziekuje! sorki za króciutkie odpowiedzi ale zmykam dalej na urlopik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fidlos_Diablos 03.02.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 No to miłego wypoczynku. Niektórzy to mają dobrze, ja pierwsze wolne dopiero na przełomie kwietnia i maja, ale się wyśpię....ho, ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.02.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Witaj! Do tej pory cichutko podglądałam Twoj dziennik, ale dzis jak przeczytalam wpis w dzienniku to zamarłam. Ciesze sie ze jest w porzadku, bardzo sie ciesze, a tego psedodoktorka do nalezaloby wysłac do pierdla W temacie budowy: Brama ładniutka, czy to złoty dąb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 03.02.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Jezu! Świerczu, całe szczęście że dopiero teraz przeczytałam o fasolce (znaczy jak wiadomo, że wszystko dobrze), bo bym spac nie mogła. Słyszałam już o takim przypadku (mojej znajomej się to przytrafiło, i też okazało się że wszystko ok). Bardzo współczuję tych przejść, naprawdę Ale widzę, że szalejesz w domu Ładnie, ładnie, coraz bliżej Nie martw się tymi powolnymi pracami, bo tak to już jest, że pod koniec nic się nie chce. I tak wam szybko idzie. Z wypłatą transzy my tez mieliśmy problemy, co prawda z winy banku, ale stres był, bo trzeba było płacić, a nie było czym Trzymam kciuki za dalsze prace! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts