Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika świercza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

i po urlopie! :wink: odpocząłem :D 8) 8) 8)

iga9 dzieki - wiesz za co ;)

Marzin WOW! GRATULACJE!!!!! który...yyyy tydzień? :wink:

sir_yellow jednak miejscowy okazał się najtańszy... ci pierwsi dali 2tys. za materiał - paranoja!!! już wiem na czym polegają te wyceny :evil:

sylvia1 dzieki!

K74 urlopik był :) oj lepiej nie zapeszać.... w ogóle sie zastanawaiłem długo czy umieszczać tę informacje.....

nemeziz_aki wielkie dzięki!

woody dzięki za gratulacje. no z tym końcem to z lekka przesadzłieś :)

co do płytek to chętnie skorzystam z pomocy!

spis materiałów postaram sie niebawem przesłać najlepiej na maila

kasia w dzięki!

witam w Nowym Roku :-)

po długim niebycie melduję się znów ;-)

poczytałam zaległości i nasuwają mi sie na gorąco 2 sprawy: po pierwsze trzymam kciuki za fasolkę i ziutkę, po drugie.....Wy naprawdę mieliście Wigilię we własnym domu :o :o :o :o szczerze powiedziawszy myślałam że tego jednak się nie uda zorganizować :oops: :oops: :oops:

a w ogóle to domek wygląda super z okienkami, dachówką i podbitką przecudnego koloru !

pozdrawiam serdecznie

Nie pamiętam, czy już się u Ciebie kiedyś wpisywałam, czy nie, ale śledzę Twoje poczynania, bo domek mamy trochę podobny, a jesteś szybszy o okna i bramę :D

ale ja w sprawie Waszej fasolki (rozumiem co przezywa-li-ście)

a w sprawie tego lekarza :evil: :evil: :evil: i jak można pozytywnie mysleć o służbie zdrowia - chociaż - jak wszędzie - najbardziej widoczne są jednostki szkodzące

pozdrawiam :D

ave! witam. z tego co pamiętam to widzimy się chyba pierwszy raz :)

Marzin to dobrze że dobrze bo u nas juz podobnie jak u ciebie ;)

iga9 dzieki! już jest ok :)

Ivonesca witam ulubiona moją forumowiczke :) oj nie wierzyłaś we mnie ale wybaczam ;)

kasia w dzieki za kicukasy - chyba pomogły ;)

Fidlos_Diablos dzieki!!! oczywiście zapraszam do lektury ;)

sylvia1 K74 dziekuje!

sorki za króciutkie odpowiedzi ale zmykam dalej na urlopik ;) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Jezu! Świerczu, całe szczęście że dopiero teraz przeczytałam o fasolce :roll: (znaczy jak wiadomo, że wszystko dobrze), bo bym spac nie mogła. Słyszałam już o takim przypadku (mojej znajomej się to przytrafiło, i też okazało się że wszystko ok). Bardzo współczuję tych przejść, naprawdę :(

Ale widzę, że szalejesz w domu :D Ładnie, ładnie, coraz bliżej :wink:

Nie martw się tymi powolnymi pracami, bo tak to już jest, że pod koniec nic się nie chce. I tak wam szybko idzie.

Z wypłatą transzy my tez mieliśmy problemy, co prawda z winy banku, ale stres był, bo trzeba było płacić, a nie było czym :-?

Trzymam kciuki za dalsze prace! :D