Gość 04.02.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Świercz, jak także przyłączam się do gratulacji z powodu dzidzia i trzymam kciuki, by wszystko było dobrze. W tym roku forumowych dzieciaczków też będzie dużo (u mnie też ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.02.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Świercz bardzo się ciesze ze wszystko się dobrze skońćzyło.. i dalej macie moje kciuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 04.02.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Bardzo się cieszę, że z dziecinką wszystko w porządku. Kiedy przeczytałam złe wieści, nie wiedziałam co napisac. Na szczęście zachowaliście zimną krew i uratowaliście Wasze maleństwo. Nie rozumiem, jak można tak potraktowac ludzkie życie. Skąd biorą się tacy ludzie, którzy dla pieniędzy są w stanie zabc niewinne bezbronne Istotki. Trzymam za Was wszystkich kciukiTrzymajcie się cieplutko i nie dajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 04.02.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Witaj Świercz, brama cudna....a wiadomość o fasolce najlepsza.pozdrowionka.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 04.02.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Ale sie ciesze, ze z dzidzia wszystko dobrze. Twarda widac jest- ma to po ojcu! Ale na prawde wspolczuje wam tych emocji do drugiej diagnozy Brama faktycznie wyglda swietnie, szkoda tylko, ze niestety jest jakis feler Zycze powodzenia w szybkim zalatwieniu reklamacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fidlos_Diablos 04.02.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Mój fasolek, który już nie jest fasolkiem skończył dziś 10 m-cy Za Was i Waszą Fasolkę trzymam mocno kciuki. A domek wygląda naprawdę fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pineska 04.02.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 ja równiez ciesze sie, że wszystko jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.02.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 no jak mogłam w Ciebie nie wierzyć na przyszłość się poprawię cieszę się że z fasolką OK ....a ten lekarz **&^%#@$%&*&^%@^&*& POZDRAWIAM SERDECZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 05.02.2007 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 OGROMNIE WSZYSTKIM DZIĘKUJE ZA TAK MIŁE SŁOWA kurcze... wiecie jak to miło to wszystko przeczytać - w takich chwilach... i trudnych i cudnych, nie myślałem, że tak bardzo wciągne sie w to forum.... zakładając tu dziennik nie myślałem o jakimś wielkim zainteresowaniu - raczej chciałem wszystko dokumentować na przyszłość a tu takie miłe zaskoczenie. Jeszcze raz wszyskim dziekuje!!! ps. co jakiś czas pozwole sobie napisać cośik o fasolce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 05.02.2007 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 a teraz troche odpowiedzi: malmuc tak dokładnie to złoty dąb - podobnie jak okna Anka Węgrzyn gratulacje!!!!!!! ula@ witam ! Mam ogrome zaległości w dziennikach forumowiczów! lece wiec oblukać i poczytać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 05.02.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Cześć świerczu! Super, że sprawa z maleństwem się wyjaśniła Najważniejsze, że serduszko bije i że z dzidziusiem wszystko jest w porządku Szkoda pisać o tym lekarzu, brak mi słów... Możesz mi napisać jaką szerokość ma wasz garaż? Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 05.02.2007 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 kasia w oj tak szkoda gadac..... garaż ma szerokość 3.30 długość dwa raz taka jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 05.02.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 ja tu na urlopie a tu takie rzeczy. Świerczu fasolke ściskam wirtualnie, mam nadzieję, że nie będzie już więcej takich diagnoz. A ginekologa był za.....ł na miejscu siekerą albo łopatą (zależnie co bym miał w bagażniku, chwilowo do wyboru jeszcze łańcuchy na koła). Ja tam spokojny jestem ale w tematach fasolkowych nie mam litości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 05.02.2007 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Mice święte słowa! klimaty fasolkowe są bardzo delikatne a gościu grubo przesadził w oznajmianiu swoich diagnoz! ps. i życze leniuchowego urlopu pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 06.02.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 OOOoooooooo popieram!!! takie drzwiczki starociowe z klimatem świetna rzecz! Szukaj a będziesz miał niepowtarzalny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trzci_kris 07.02.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Nie wiem jak to sie stało, że jeszcze Twojego dziennika nie czytałem a siedze w nich już jakiś czas i podglądam. Dziennik jest prowadzony wyśmienicie i super dokumentowany zdjęciami. Ale najważniejsze za co należą sie słowa uznania to dokładnośc w budowaniu każdego etapu. Robota jaką wykonuje Twój ojciec to coś o czym nie mają pojęcia dzisiejsi "fachowcy". Wiem to z autopsji bo codziennie wpadam na swoją budowe i ciesze sie, że kręci sie tam mój ojciec. Sam juz rozbierałem część emek i siporexów bo same babole murarze porobili. Chyba wezme zdjęcie z pozacinanymi bloczkami w Twoim wykuszu i pokaże swojemu murarzowi. Dlae mnie robota wykonana rewelacyjnie a i domek faktycznie ładny. Jak patrze jak żyjesz budową to widze, ze niektórzy tak jak ja mają podobnego fioła. Ja w pracy też nie moge usiedzieć aż zajade na miejsce boju. A też duzo sam robie i wtedy to możesz faktycznie powiedzieć, że coś wybudowałeś. Dziwią mnie czasem wypowiedzi ludzi, którzy kupili dom budowany pod klucz strasznie styranych budową Życze powodzenia w dalszych bojach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 07.02.2007 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Trzci_kris niesamowicie miły list! Wiesz powinienem go wydrukować i pokazać ojcu . To niesamowice dokładny człowiek jesli chodzi o budowanie - nieraz troche uparty bo nie chce nas słuchać z naszymi szczeniackimi pomysłami które często padają (choć nie zawsze! ) A budową żyje co chyba widac i nie muszę o tym pisać a to, że ktoś to zauważa i pisze o tym to największy włąsnie na to dowód. Wiec wieki DZIEKi za miłe słowa!!! Tak więc bardzo mi miło powitać Cie w moim dziennku i oczywiście zapraszam do dalszej lektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 07.02.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Świercz, a Ty czasami nie byłeś dzisiaj w firmie Progress drzwi oglądać? Razem z ojcem właśnie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 08.02.2007 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 heheheeheheh nie...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.02.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Witam serdecznie. Mieszkam w Palędziu koło Skórzewa gmina Dopiewo. W tym roku planujemy z mężem budowę domu. Jeśli mogę prosić o szczegóły związane z firmami, które wasz domek stawiali.Może nie doczytałam. Jesli możecie kogoś polecić to proszę.Mam 10km do Poznania. Z góry dzieki Sylwia P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts