Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika świercza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Może to nie drewniany temat a bardziaj PCV, ale przy okazji przeglądania stron różnych firm produkujących okna spotkałam się z tematem nakładanych szprosów i przypomniałam sobie jak strasznie wzrosłaby cena twoich okien przez "kilka listewek", z których w końcu zrezygnowałeś. Można w przyszłości coś takiego domontować. Nie wiem tylko, czy nie bedzie to się kłóciło i haczyło z okiennicami i czy odpowiada Ci coś takiego. Moi znajomi są zadowoleni, ale jak w każdym przypadku decyduje tu gust i cena.

ruskowa w przypadku moich okien nie ma szprosów zewnętrznych tylko były wewn. - ale nie mamy już zamiaru zakładać żadnych - ważniejsze są dla mnie okiennice! - te muszą być! :) ja tylko żałuje że wcześniej nie zobaczyłem okin Zuzzy są super! - oczywiście cena byłaby wyższa, ale w takie rozwiązanie bym wszedł :)

ps. nasi znajomi też mają zwen. szprosy i są zadowoleni - ale nie mają okiennic wiec nie wiem jak to się ma do siebie....

majania projekt??? :o sam sobie zaprojektowałem jak to ma i gdzie być :) a DGP polecam z ręką na sercu - u nas już dział nad nieobudowanym kominkiem i na poddaszu jest rewelacyjnie ciepło ! poprosu rewelacja!!!!

Adriano Komputero Dzieki! sprawa z bramą niedługo bedzie opisana w dzienniku ;)

No, no, no :o

Jakoś mi umknął ostatnio Wasz dziennik. Z braku czasu nie zaglądam na forum dopóki mi na skrzynkę nie przyjdzie powiadamiacz o nowych wpisach. Chyba ostanio po wizycie na kartach Waszego pamiętnika nie zaznaczyłam "... śledź wątek" czy jakoś tak... No mniejsza o to, tym większa radość odnaleźć Was w dobrym zdrowiu i z taaaaaakimi postępami na budowie. Gratulacje. Z tymi świętami to myślałam, że żart... :o A tu ? :o Klimacik to chyba był niezły.

A ja kończę właśnie urlop macierzyńsko - wypoczynkowy i w poniedziałek walę do pracy... nowej pracy. Taki miałam priorytet na ten rok = zmienić pracę na lepszą... i się udało, a żeby było ciekawiej (bo mam silne parcie na wybudowanie domu-drewniaka) będę pracowała w firmie, która handluje wszystkim co możliwe do budowy domu :D :D :D. Od gwoździa, cegły... po dachówkę i szalówkę...

A narazie to na wiosnę będziemy już mieli prund - umowa z elektryką podpisana i na wiesne będziemy się podpinać do wodociągu :D :D :D

Pozdrawiam serdecznie.

Iwona :D

Iwuś najważniejsze że dotarłaś do mnie :) bo doskonale pamiętam twą osobe i nasz dyskusje na temat wiejskich chat :) a i taki avatar nie trudno zapamięteć :) - nie wiem na jakim etapie nas "opuścialś" ale teraz jakby wszystko przystopowało.... każdy mi pisze że postępy i że pędzimy... a ja mam wrażenie że chyba tak ale w bardzo zwolnionym tępie :) :roll: nie wiem może to tylko moje taki odczucia.

a jak u ciebie już cosik zaczyna się dziać w temacie budowy to może czas pomlu zaczynać dziennik - bo później bedziesz miała tyle do nadrobienia- a tak pięknie wszystko na bierząco..... :wink: :wink: :lol: no na siłe nie namawiam...hehehe :wink: :lol:

pozdrawiam cie serdecznie. 8)

świercz-u drogi - problemy bramowe pewnikiem zaraz będziesz miał za sobą, bez zgrzytów i większych nerwów :wink: :D .. i całe szczęście, bo złość piekności szkodzi :lol: :lol: ...

A tak na poważnie, to mam do Ciebie kilka pytań, ale teraz mąż mnie goni (mamy o jednego kompa za mało :( ), więc może innym razem...

Fajnie masz z tą siostrą i Ona oczywiście z Tobą :wink: , tak blisko siebie. Mój kochany braciszek mieszka w Bydgoszczy i rzadko się widujemy ... stąd ta mała zazdrość :wink: .

Pięknie tam macie, aż miło popatrzeć :D :D :D

Dora spadam już spadam :roll: :roll: - to do męża :wink: ..

pozdrowionka

jaka super droga ...łał :o :o :o :o :o :o rozmarzyłam się :wink:

wełenka widzę pięknie położona, czyli dalej do przodu ;-) jak dobrze pójdzie to od jutra tez będę w temacie regipsów ;-)

fajnie że siostrę będziesz miał tak blisko :D :D

trzymam kciuki za bramę

aaa....bardzo miły ten list z pracowni ciekawe co tam było wykropkowane 8) 8) 8)

pozdrawiam