świercz1719500624 15.02.2007 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 zuczek no zostaliście bo mieliście jakby przestój. ale z waszym tempem to już widze jak pomknięcie do przodu...... u nas też sie teraz tak wlecze że szok! ale dziś podobno wszedł elektryk (2dni opóźnienia) - właśnie spadam na budowa na inspekcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 16.02.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Może to nie drewniany temat a bardziaj PCV, ale przy okazji przeglądania stron różnych firm produkujących okna spotkałam się z tematem nakładanych szprosów i przypomniałam sobie jak strasznie wzrosłaby cena twoich okien przez "kilka listewek", z których w końcu zrezygnowałeś. Można w przyszłości coś takiego domontować. Nie wiem tylko, czy nie bedzie to się kłóciło i haczyło z okiennicami i czy odpowiada Ci coś takiego. Moi znajomi są zadowoleni, ale jak w każdym przypadku decyduje tu gust i cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 16.02.2007 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 ruskowa w przypadku moich okien nie ma szprosów zewnętrznych tylko były wewn. - ale nie mamy już zamiaru zakładać żadnych - ważniejsze są dla mnie okiennice! - te muszą być! ja tylko żałuje że wcześniej nie zobaczyłem okin Zuzzy są super! - oczywiście cena byłaby wyższa, ale w takie rozwiązanie bym wszedł ps. nasi znajomi też mają zwen. szprosy i są zadowoleni - ale nie mają okiennic wiec nie wiem jak to się ma do siebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 16.02.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Nooo.... ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 16.02.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 świerszcz, piękny domek, no istne cudeńko ...a świeta w domku - super pomysł... Mam do Ciebie pytanie o DPG. Kto Ci robił projekt? no i jaki jest koszt instalacji? Już wybiłam sobie z głowy wentylacje mechaniczną z GWC (a raczej mąz mi wybił ), ale DPG musi byc i już ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.02.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Witaj świercz, podziwiam Twój domek i tak starannie prowadzoną budowę. A wystrój i nastrój domku na Boże Narodzenie to już oszołomił mnie dogłębnie ! . Pięknie macie ! Trzymam kciuki za bramę i za dalsze prace ! Powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 19.02.2007 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 majania projekt??? sam sobie zaprojektowałem jak to ma i gdzie być a DGP polecam z ręką na sercu - u nas już dział nad nieobudowanym kominkiem i na poddaszu jest rewelacyjnie ciepło ! poprosu rewelacja!!!! Adriano Komputero Dzieki! sprawa z bramą niedługo bedzie opisana w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 19.02.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 No, no, no Jakoś mi umknął ostatnio Wasz dziennik. Z braku czasu nie zaglądam na forum dopóki mi na skrzynkę nie przyjdzie powiadamiacz o nowych wpisach. Chyba ostanio po wizycie na kartach Waszego pamiętnika nie zaznaczyłam "... śledź wątek" czy jakoś tak... No mniejsza o to, tym większa radość odnaleźć Was w dobrym zdrowiu i z taaaaaakimi postępami na budowie. Gratulacje. Z tymi świętami to myślałam, że żart... A tu ? Klimacik to chyba był niezły. A ja kończę właśnie urlop macierzyńsko - wypoczynkowy i w poniedziałek walę do pracy... nowej pracy. Taki miałam priorytet na ten rok = zmienić pracę na lepszą... i się udało, a żeby było ciekawiej (bo mam silne parcie na wybudowanie domu-drewniaka) będę pracowała w firmie, która handluje wszystkim co możliwe do budowy domu . Od gwoździa, cegły... po dachówkę i szalówkę... A narazie to na wiosnę będziemy już mieli prund - umowa z elektryką podpisana i na wiesne będziemy się podpinać do wodociągu Pozdrawiam serdecznie. Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 20.02.2007 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Iwuś najważniejsze że dotarłaś do mnie bo doskonale pamiętam twą osobe i nasz dyskusje na temat wiejskich chat a i taki avatar nie trudno zapamięteć - nie wiem na jakim etapie nas "opuścialś" ale teraz jakby wszystko przystopowało.... każdy mi pisze że postępy i że pędzimy... a ja mam wrażenie że chyba tak ale w bardzo zwolnionym tępie nie wiem może to tylko moje taki odczucia. a jak u ciebie już cosik zaczyna się dziać w temacie budowy to może czas pomlu zaczynać dziennik - bo później bedziesz miała tyle do nadrobienia- a tak pięknie wszystko na bierząco..... no na siłe nie namawiam...hehehe pozdrawiam cie serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 20.02.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 świercz-u drogi - problemy bramowe pewnikiem zaraz będziesz miał za sobą, bez zgrzytów i większych nerwów .. i całe szczęście, bo złość piekności szkodzi ... A tak na poważnie, to mam do Ciebie kilka pytań, ale teraz mąż mnie goni (mamy o jednego kompa za mało ), więc może innym razem... Fajnie masz z tą siostrą i Ona oczywiście z Tobą , tak blisko siebie. Mój kochany braciszek mieszka w Bydgoszczy i rzadko się widujemy ... stąd ta mała zazdrość . Pięknie tam macie, aż miło popatrzeć Dora spadam już spadam - to do męża .. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 20.02.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Witaj świercz! Fajnie, że sprawa z bramą się wyjaśniła Wniosek z tego jeden trzeba słuchać taty A siostrzyczka tak blisko to super sprawa. Tak patrząc na zdjęcia to tam same nowe domki wokół ciebie Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 21.02.2007 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 monikach no to czekam na te pytanka - może mąż cie wreście dopuści kasia w wiesz z tym tatą to zaczyna mnie się sprawdzać.... Nowe domki... tylko nowe! - to chyba bardzo dobrze!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.02.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 jaka super droga ...łał rozmarzyłam się wełenka widzę pięknie położona, czyli dalej do przodu jak dobrze pójdzie to od jutra tez będę w temacie regipsów fajnie że siostrę będziesz miał tak blisko trzymam kciuki za bramę aaa....bardzo miły ten list z pracowni ciekawe co tam było wykropkowane pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 21.02.2007 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Ivonesca (...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 21.02.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 szalenie jestem ciekaw tej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.02.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Ivonesca (...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 21.02.2007 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Ivonesca widze, że rozumiemy się bez słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.02.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Ivonesca widze, że rozumiemy się bez słów na to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 21.02.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Biedna siostrzyczka - to jej tatko nie chce domku zbudować??? mieć takiego fachowca i go nie wykorzystać - ja bym nie obpuściła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.02.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 aleś szybki - nowy wpis w dzienniku już jest co do kuchni - widzę ten piekarnik obudowany kaflami, widzę ścianę ceglaną, widze płytki drewnopodobne na podłodze....ale za cholerę nie widzę tej stalowej płyty na ścianie co to za płyta stalowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts