Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika świercza

Recommended Posts

Anka Węgrzyn też dbaj o siebie - a te fetory to mam nadzieje że już sie ulotniły.... co ty tam sie kręciłaś tak w tych smrodach, eh :lol:

Zuzza no łeb w łeb ale u nas chyba bedziemy mieli mały zastój - zobacz w dzienniku jakie kfiatki sie pojawiły :evil:

Ziutka ma termin na 24 wresnia w swoje urodziny :) a plany przeprowadzkowa to początek kwietnia - ale to tylko plany... :roll: czas pokaże :roll: :wink:

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a znowu w Poznaniu jest zawsze tak, że śnieg jak na lekarswo - a tu niby zima nie zima a śniegu pod dostatkiem jak nidgy...... :o

też życze wiosny nie tylko za oknem ;)

http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/n015.gif

A póki co jest tak:

http://images20.fotosik.pl/86/3f0591012ff71563.jpg

zdj robione wczoraj

Ale ładna plama :wink: :o :o :wink:

Dobrze, że sprawa się wyjaśniła. Przyznam, że my mieliśmy podobne zajście, ale na szczęście nie mamy jeszcze ocieplenia. Niedawno zauważyłam po obu stronach komina niewielkie plamy. Dziwne było również to, że wcześniej właśnie po większych opadach ich nie było. No ale oczywiście zadzwoniłam szybciutko do moich dekarzy. Przyjechali chyba na drugi dzień, weszli na dach, sprawdzili wszystko i twierdzą, że to niemożliwe, żeby dach przeciekał.

A po naszym domku kręci się jakiś kotek i prawdopodobnie to on był sprawcą całego zamieszania. :roll: :roll: :roll: :roll: Nie jestem tego całkowicie pewna, ale od tamtej pory żadne nowe plamy sie nie pojawiły.

W każdym razie lepiej na zimne dmuchać. :-?

Witam

Gratuluje i zazdroszczę 8) wszystko super nawet droga - wygląda pięknie!

Mam pytanie odnośnie DGP, nie mogę dojść do miejsca zamontowania turbiny z filtrem, myślałam, że to trzeba gdzieś na stryszku a u ciebie to gdzie jest zamontowane? I drugie pytanie czy w okół okien dachowych masz jakąś folie, bo wydaje mi się, że na dole okien ją widzę.

Pozdrowienia dla ciebie i żony.

tabaluga1 eeh te koty... :roll: milusi zwierzaki, ale ze szczaniem :lol: to nieraz faktycznie przesadzają - no ale tak to mnie jeszcze w konia nie zrobiły :lol: jak ciebie :lol: :lol: :lol: No ale oczywiście lepiej że to była plama kota niż dachu :wink:

chopinetka tak najlepiej na styrszku jak jest duży i łatwo dostępny... my jednak z tego rozwiązania zrezygnowaliśmy na rzecz umieszczenia go w dodatkowym kominie w naszej sypialni - całe rozwiązanie na pewno w krótce znajdziesz w dzienniku ;) pozdrawaim serdecznie!

dominikams dzieki! wiec się popraw... :wink: :lol:

agnieszkakusi dzieki! mnie też sie podoba 8) - coż za skromność... :oops: :oops: :oops: