kasia w 05.03.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 kasia w ale chyba lepiej dwa... wiesz... a chyba chodzi ci o słońce przez cały dzień....??? no bo jeśli to sypalnie to bardzo niekorzystne te dwie strony świata - to wtedy masz racje jedno wystarczy... To ma być pokoik dla naszego drugiego szkraba. Jak nam się wszystko pokułada jak należy , to może zdąży jeszcze w tym roku przyjść na ten świat Jeżeli zostawimy jedno okno to w sumie chyba nie będzie tak źle, bo jest to południowy zachód - więc tego słońca tam i tak będzie sporo. Zobaczymy... Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 05.03.2007 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Jak nam się wszystko pokułada jak należy , to może zdąży jeszcze w tym roku przyjść na ten świat Jeżeli zostawimy jedno okno to w sumie chyba nie będzie tak źle, bo jest to południowy zachód - więc tego słońca tam i tak będzie sporo. Zobaczymy... Pozdrawiam kasia .................czyżbyś sie nie chciała jeszcze pochwalić Spoko poczekamy na tę wiadomość! wiec jeszcze nie gralutuje Co do okna to fasola ma od zachodu i naprawde jest OK! a słońce cały dzień w pokoju to też udręka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 05.03.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Jak nam się wszystko pokułada jak należy , to może zdąży jeszcze w tym roku przyjść na ten świat Jeżeli zostawimy jedno okno to w sumie chyba nie będzie tak źle, bo jest to południowy zachód - więc tego słońca tam i tak będzie sporo. Zobaczymy... Pozdrawiam kasia .................czyżbyś sie nie chciała jeszcze pochwalić Spoko poczekamy na tę wiadomość! wiec jeszcze nie gralutuje Co do okna to fasola ma od zachodu i naprawde jest OK! a słońce cały dzień w pokoju to też udręka... Jeszcze nie ma czego gratulować Ale mam nadzieję, że za badzo niedługo to się zmieni A z tym słońcem masz rację, szczególnie na poddaszu może być uciążliwe. Pozdrówka dla Waszej Fasolki kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 05.03.2007 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 dzieki kasia w w piatek idziemy na kolejne badanie USG - zobaczymy jak fasola podrosła pozdro ps. i czekam na wiadomośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 05.03.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Twoje tempo tez jest zadziwajace. Juz g-k na poddaszu skonczone Toz ty mnie mozesz jeszcze przegonic - patrzac na twoje i moje tempo prac a od sasiadow wez namiary na ich ekipe - moga sie przydac tu na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 05.03.2007 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Twoje tempo tez jest zadziwajace. Juz g-k na poddaszu skonczone Toz ty mnie mozesz jeszcze przegonic - patrzac na twoje i moje tempo prac dobra dobra - nie przesadzaj u ciebie już elewacja a u mnie co pustaki przy wykończeniówce jakoś chyba cieżko porównywać to tempo - bo robi u każdego takie zakręty.... tak mi się wydaje a od sasiadow wez namiary na ich ekipe - moga sie przydac tu na forum chodzi o dekarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 05.03.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Nie o murarzy - co tak pieknie buduja blizniacza budowe, ktora pokazales na fotkach. Podpytaj sasiadow, czy sa zadowoleni. Przyda sie bo tu czesto ludzie prosza o namiary na ekipy - bedziesz mial co rozdawac Nie mow chop- u mnie mocno przystopowalo, nie u wszytkich tak jest A wedlug mnie najwazniezszy jest srodek a nie elewacja Co ci po zrobionej elewacji jak chcesz zamieszkac w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 05.03.2007 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 iga9 oj iguś nie doczytałaś.... http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c070.gif to nie sasiedzi.... dlatego nie wiedziałem za bardzo o co chodzi tylko majne sister! A jeśli chodzi o namiary to oczywście podam ale po zakończonej budowie i po efektach jakie bedą - bo to że szybko budują nie znaczy że dobrze! już wyszły kfatki! popatrz dokładniej na zdjęcia i ich podpisy - nie wszystko wygląda tam dobrze,...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 05.03.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Ups - ja siostrzana odczytalam jako sasiedzka Kwiatki sa zawsze - najwazniejszy jest ostateczny rozrachunek A co do zjec- ja jak nie mam napisane bykami co jest nie tak- mala szansa, ze cos zauwaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 05.03.2007 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 heheheh to sie teraz wszystko wyjaśniło dom mają zakończyć chyba coś koło sierpnia - wiec zobaczymy efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.03.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 no rzeczywiściście wzorcowo działeczka teraz wygląda nic tylko z roślinkami jakimiś tam gonić a te "dziecioki" to trochę nie za blisko względem siebie posadzone? pozdrawiam na przedwiośniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.03.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 swiercz - wyczytałam w komentarzach u żuczka że wspomniałeś o Lipnie.....znam tamte rejony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 06.03.2007 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Ivonesca tak, tak, stamtąd pochodze ale które Lipno znasz bo jest ich 5szt a z roślinami oczywiście! mam teraz pole do popisu tyle że czekam jeszcze na dwie rzeczy: 1. założenie oczyszczalni ścieków 2. zrobienie ogrodzenia - nie wiem czy uda mi się zrobić od razu frontowe ale chce oblecieć choć siatką działke z tylu i bok A potem małe ogrodzenie warzywniaka, no i się zacznie! wreszcie batalia z ogrodem mmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.03.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Ivonesca tak, tak, stamtąd pochodze ale które Lipno znasz bo jest ich 5szt no chodzi mi o to http://www.lipno.nowoczesnagmina.pl/?c=383 niedaleko jest Złotopole, Kikół, Wielgie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 06.03.2007 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 łoooooo ale strone ma Lipno. tak Iva to te - ale szczerze mówią choć pochodze z tego miasta to go nie lubie a Ty jakie masz tam interesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.03.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 łoooooo ale strone ma Lipno. tak Iva to te - ale szczerze mówią choć pochodze z tego miasta to go nie lubie a Ty jakie masz tam interesa poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 06.03.2007 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Kurcze.... ale odrazu poczułem dobrą energie nie wiedząc o tym - coś w tym jednak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.03.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Kurcze.... ale odrazu poczułem dobrą energie nie wiedząc o tym - coś w tym jednak jest fajnie tak znaleźć wspólne miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 06.03.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Kolejna krajanka? Ale ludzi rozsiało po kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.03.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Kolejna krajanka? Ale ludzi rozsiało po kraju. taka dalsza krajanka , moi pradziadkowie byli stamtąd, ale do tej pory mam tam dalej sporą część rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts