Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika świercza

Recommended Posts

kasia w ale chyba lepiej dwa... wiesz... a chyba chodzi ci o słońce przez cały dzień....???

no bo jeśli to sypalnie to bardzo niekorzystne te dwie strony świata - to wtedy masz racje jedno wystarczy...

To ma być pokoik dla naszego drugiego szkraba.

Jak nam się wszystko pokułada jak należy :oops: :wink: , to może zdąży jeszcze w tym roku przyjść na ten świat :lol:

Jeżeli zostawimy jedno okno to w sumie chyba nie będzie tak źle, bo jest to południowy zachód - więc tego słońca tam i tak będzie sporo.

Zobaczymy...

Pozdrawiam kasia

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jak nam się wszystko pokułada jak należy :oops: :wink: , to może zdąży jeszcze w tym roku przyjść na ten świat :lol:

Jeżeli zostawimy jedno okno to w sumie chyba nie będzie tak źle, bo jest to południowy zachód - więc tego słońca tam i tak będzie sporo.

Zobaczymy...

Pozdrawiam kasia

.................czyżbyś sie nie chciała jeszcze pochwalić :wink: :wink: :wink: :D Spoko poczekamy na tę wiadomość! :D :D :D wiec jeszcze nie gralutuje

Co do okna to fasola ma od zachodu i naprawde jest OK! a słońce cały dzień w pokoju to też udręka... :roll:

Zobaczymy...

Pozdrawiam kasia

.................czyżbyś sie nie chciała jeszcze pochwalić :wink: :wink: :wink: :D Spoko poczekamy na tę wiadomość! :D :D :D wiec jeszcze nie gralutuje

Co do okna to fasola ma od zachodu i naprawde jest OK! a słońce cały dzień w pokoju to też udręka... :roll:

Jeszcze nie ma czego gratulować :roll:

Ale mam nadzieję, że za badzo niedługo to się zmieni :wink: :D

A z tym słońcem masz rację, szczególnie na poddaszu może być uciążliwe.

Pozdrówka dla Waszej Fasolki :D

kasia

Twoje tempo tez jest zadziwajace. Juz g-k na poddaszu skonczone :o Toz ty mnie mozesz jeszcze przegonic - patrzac na twoje i moje tempo prac :wink: :lol:

dobra dobra - nie przesadzaj :) u ciebie już elewacja a u mnie co pustaki :roll: przy wykończeniówce jakoś chyba cieżko porównywać to tempo - bo robi u każdego takie zakręty.... :roll: tak mi się wydaje :wink:

a od sasiadow wez namiary na ich ekipe - moga sie przydac tu na forum :wink:

chodzi o dekarzy?

Nie o murarzy - co tak pieknie buduja blizniacza budowe, ktora pokazales na fotkach. Podpytaj sasiadow, czy sa zadowoleni. Przyda sie bo tu czesto ludzie prosza o namiary na ekipy - bedziesz mial co rozdawac :D

Nie mow chop- u mnie mocno przystopowalo, nie u wszytkich tak jest :wink: A wedlug mnie najwazniezszy jest srodek a nie elewacja :wink: Co ci po zrobionej elewacji jak chcesz zamieszkac w domu :lol:

iga9 oj iguś nie doczytałaś.... http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c070.gif to nie sasiedzi.... dlatego nie wiedziałem za bardzo o co chodzi tylko majne sister! A jeśli chodzi o namiary to oczywście podam ale po zakończonej budowie i po efektach jakie bedą - bo to że szybko budują nie znaczy że dobrze! już wyszły kfatki! popatrz dokładniej na zdjęcia i ich podpisy ;) - nie wszystko wygląda tam dobrze,......

Ivonesca tak, tak, stamtąd pochodze ale które Lipno znasz bo jest ich 5szt :)

a z roślinami oczywiście! mam teraz pole do popisu tyle że czekam jeszcze na dwie rzeczy:

1. założenie oczyszczalni ścieków

2. zrobienie ogrodzenia - nie wiem czy uda mi się zrobić od razu frontowe ale chce oblecieć choć siatką działke z tylu i bok

A potem małe ogrodzenie warzywniaka, no i się zacznie! wreszcie batalia z ogrodem mmmmm :) 8) 8) 8)