Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika świercza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A wiesz, że my niedawno koło Waszych włości przejeżdżaliśmy? Takie jakieś znajome mi się wydawało to miejsce, gdy patrzyłam na zdjęcia, a teraz już wiem, gdzie będzie mieszkał kolega Świercz :lol: Mogę potwierdzić, bo widziałam na żywo - ładniutko u Was :wink:

A dobry aparat cyfrowy to prawdziwy skarb. Życzę udanego wyboru.

Pozdrawiam

Dziennika narazie nie mogę pisać bo coś nie mam szczęścia do kupienia działeczki i przez to zaczynam wierzyć w zabobony, więc... uważam, że jak zacznę pisać to już napewno jej nie znajdę i nie kupię, i ... żeby w tym sobie pomóc zabawiam się w czarownika woodu (nie wiem czy dobrze to napisałam :lol: ). Zabawa w tego czarownika polega na tym, że zrobiłam makietę swojego domku i stoi teraz na bardzo widocznym miejscu. Nie wiem jak to ma zadziałać, ale to eksperyment bo jestem zdesperowana. :lol:

A pierwsza i druga dewiza życiowa jest jak najbardziej oczywista:

1. Co mnie nie zabije to mnie wzmocni

2. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszłoPozdrawiam serdecznie i niecierpliwie czekam na Wasz wielki dzień - 10 lipca - dzień łopaty :D

Iwuś eeeeej głowa do góry i zabobony to raczej radze wywalić z główki bo się zamotasz i pogrążysz.... ja też sobie postanowiłem że nie bede pisać dziennika póki nie dostane kredytu żeby nie zapeszać,a jednak nie wytrzymałem i zacząłem a kredyt i tak dostałem, wiec: CO ma BYĆ to BEDZIE!!! i nie wierz w gusła!!!!!!

pozdro! i WIELKEGO powodzenia :)

świercz faktycznie dużo przeżyć jak na jeden raz. Aż trzy razy dałeś w dzienniku to samo.

Ja ze swojej strony gratuluję FASOLKI - dzidzi w brzuszku. Oby wszystko było dobrze.

A co z budową ruszacie czy nie, a ojciec pomoże? Musicie się dogadać. Nie chce pomóc czy nie może? Tylko spokojnie.

Pozdrawiam i jeszcze raz wszystkiego NAJ...

Życze abyb sie fasolka zdrowo chowala i grzeczna byla! :D :wink:

Mysle, ze bez problemy zdazycie ze stanem surowym przed zima. oj tes jak wasz ojciec - ale nie buduje ylko nadzoruje - tez za takim typem kierownika obstawial i takiego mamy. Tylko nasz troche olewus - musze go zmuszac do wizyt na budowie a wiekszosc wpisow robi na foltelu w domu :wink: No ale tez 1000 - na razie jakos idzie :wink: