Gość 21.06.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Kasa jest, więc możecie już zaczynać . No i kolejny sąsiad Wam przybywa, same nowe domki. Ach, pięknie tam u Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 23.06.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 A wiesz, że my niedawno koło Waszych włości przejeżdżaliśmy? Takie jakieś znajome mi się wydawało to miejsce, gdy patrzyłam na zdjęcia, a teraz już wiem, gdzie będzie mieszkał kolega Świercz Mogę potwierdzić, bo widziałam na żywo - ładniutko u Was A dobry aparat cyfrowy to prawdziwy skarb. Życzę udanego wyboru. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 25.06.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Bardzo dobrze to ująłeś - kto nie ryzykuje ten nic nie ma. To moja trzecia dewiza życiowa. Powodzenia. A aparacik będzie baaaaaaaardzo pożyteczny, bo dzięki niemu i my będziemy mogli obserwować wasze spełniające się marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 26.06.2006 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Bardzo dobrze to ująłeś - kto nie ryzykuje ten nic nie ma. To moja trzecia dewiza życiowa. Powodzenia. ...a gdzie przeczytam o pierwszej i drugiej??? moze jakiś DZIENNIK BUDOWY??? ?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 26.06.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Ja zapozniona - ale zawsze z dobrymi checiami Naprawde rozumiem wasz bol z ta kredytowa bieganina - wazne, ze juz jest A tak w ogole to w jakim banku wzieliscie kredyt? No i kiedy plaujecie pierwsza lopate? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 27.06.2006 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 kredytowa bieganina już zakończona wzięliśmy w BPH - dlatego że już mieliśmy kredyt na działkę. a pierwsza łopata 10 lipca. czekam na ojca aż skończy u brata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 27.06.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Ano tak to jest jak sie buduje rodzinnie Ale pozniej ile zadowolenia z blikiego zamieszkiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 27.06.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Dziennika narazie nie mogę pisać bo coś nie mam szczęścia do kupienia działeczki i przez to zaczynam wierzyć w zabobony, więc... uważam, że jak zacznę pisać to już napewno jej nie znajdę i nie kupię, i ... żeby w tym sobie pomóc zabawiam się w czarownika woodu (nie wiem czy dobrze to napisałam ). Zabawa w tego czarownika polega na tym, że zrobiłam makietę swojego domku i stoi teraz na bardzo widocznym miejscu. Nie wiem jak to ma zadziałać, ale to eksperyment bo jestem zdesperowana. A pierwsza i druga dewiza życiowa jest jak najbardziej oczywista: 1. Co mnie nie zabije to mnie wzmocni 2. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszłoPozdrawiam serdecznie i niecierpliwie czekam na Wasz wielki dzień - 10 lipca - dzień łopaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 27.06.2006 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Iwuś eeeeej głowa do góry i zabobony to raczej radze wywalić z główki bo się zamotasz i pogrążysz.... ja też sobie postanowiłem że nie bede pisać dziennika póki nie dostane kredytu żeby nie zapeszać,a jednak nie wytrzymałem i zacząłem a kredyt i tak dostałem, wiec: CO ma BYĆ to BEDZIE!!! i nie wierz w gusła!!!!!! pozdro! i WIELKEGO powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 27.06.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Ano tak Świercz, pieniążki lecą. Tu kilka stówek tam kilka i się uzbiera. A na początku nam się wydawało, że papierologia niewiele co kosztuje Pozdrawiam, czekam na 10 lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bleon 28.06.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Noo, z takim aparatem, to teraz musicie zdawać dokładną relację fotograficzną z budowy Będę śledził Waszą budowę z zainteresowaniem. Gratuluję udanego zakupu aparatu i pierwszego przedpremierowego wbicia łopaty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 28.06.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 To teraz rozszyfruj ten aparacik, aby zdjęcia wychodziły piękniutkie! Gratuluję zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 28.06.2006 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Dzięki dzięki. aparat jest full wypas, ale tak jak piszesz żuczek musze go rozszyfrować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 06.07.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 A tutaj cisza przed burzą? Rozpoczęcie budowy zbliża się wielkimi krokami, do 10 lipca tuż tuż. Wszystko zapięte na ostatni guzik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 08.07.2006 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 witam wszystkich!!!! nie mam aktualnie dostępu do netu bo siedze i pracuje w domu, bo malują firme nawet sobie nie wyobrażacie ile się wydarzyło!!!! dobre i złe rzeczy we wtorek znów wracam i wszysto napisze co i jak .... pozdrawiam. do wtorku świercz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izawi 09.07.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 No pisz coś Marcin, bo my już zaczęliśmy, w środę gruchy i zalewanie ław, a jestem strasznie ciekawa, jak tam u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 10.07.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Odnośnie stali. Zamawialiśmy w Kowstalu w Swarzędzu. Ceny takie same jak w Stalmecie w Nekli: fi 6 - 60 groszy, fi 12 - 2,26. Nie wiem jaka ilość wyszła na fundament, bo zamówiliśmy też od razu na strop. Wyliczał nam murarz. W sumie płaciliśmy ok. 1900 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 11.07.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 świercz faktycznie dużo przeżyć jak na jeden raz. Aż trzy razy dałeś w dzienniku to samo. Ja ze swojej strony gratuluję FASOLKI - dzidzi w brzuszku. Oby wszystko było dobrze. A co z budową ruszacie czy nie, a ojciec pomoże? Musicie się dogadać. Nie chce pomóc czy nie może? Tylko spokojnie. Pozdrawiam i jeszcze raz wszystkiego NAJ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 11.07.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Super piasek. Nie narzekaj. Co prawda będziecie musieli szalować, ale za to na ściąganiu humusu zaoszczędziłeś . U mnie było 3 razy dłużej. A Fasolka niech zdrowo rośnie . Bierz się, ojciec, do roboty, żeby dziecko już do nowego domu przywieźć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 11.07.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Życze abyb sie fasolka zdrowo chowala i grzeczna byla! Mysle, ze bez problemy zdazycie ze stanem surowym przed zima. oj tes jak wasz ojciec - ale nie buduje ylko nadzoruje - tez za takim typem kierownika obstawial i takiego mamy. Tylko nasz troche olewus - musze go zmuszac do wizyt na budowie a wiekszosc wpisow robi na foltelu w domu No ale tez 1000 - na razie jakos idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts